Trött

Mitt huvud gör ont och är trött. Idag har jag verkligen inte gjort ngt förutom att tagit tag i viktiga saker och köpt present till morgondagens födelsedags...vuxen(?).
Imorgon skall det firas med hembakt tårta, presenter och middag på stan. Mumsigt!

Imorgon ska jag fotas av Vicka. Blommor och blader och vita klänningar. Så ur ett fotoperspektiv så hoppas jag på lite blåst.

All 4 now

Sommar

Sommarlov... alla jobbar eller är i stugan eller ngn annanstans. Jag ska iofs oxå jobba idag. Jogga och jobba på brännan lite. Fick så mycket fin färg igår. Så sista säsongen av OC blir det efter joggingturen. Kanske lite styrketräning också, vi får se. Efter tre ska jag träffa Sofia. Så skönt. Kanske dar och kollar på Jossans match med Sofia och Andrea.

Min nya klädstil (på kvällen) är shorts, linne och pojkvännens grå hoodie. Hahah den fick jag INTE låna förra veckan men sen packar han ner den själv i min väska. Han behövde den väl inte på mallis... Ett snäckhalsband fick jag oxå (det var hans, eller är hans). Ganska fint. lite Maskulint men whatever. jag ska nu sätta på mig bikini för att gå ut och se oc.

Pusspuss

Lösnaglar

Okej det är pålimmade lösnaglar från depend de sitter väldigt bra och är snygg omman bara vill ha det någon vecka eller något.



Pimpade upp dem med lite blommor!

RSS 2.0