What is love?

Degen med stort D! OMG vad jag älskar min klass! Helt otroligt jag fick dem att dansa till låten what is love och med dansen á la Björn Gustavsson. Jag fick med alla och tydligen log alla också. Jag var helt salig efteråt! Och Anders som  efteråt kom och sa att han tyckte att jag skulle fortsätta lära ut dans!

Sen var det lite mer skola och sen teater! Gödans vad kul det var för att inte tala om dansen! Det var helt askalas!

Nä jag måste ducha!

image107

Merry me?

Igår när jag åkte hem så hittade jag ett smuckes märke på Arlandas tax free shop. En bild på ringen kommer upp snart.

Nu håller jag på att laga mat. JAg hittade en (vad jag tror är) pannkakassmet och den gräddar jag nu. Vi får bara hoppas att jag inet dör  :P

Puss

Otologi

När vaknade jag idag? Jo samma tid som igår. Men det var bara för att jag vara så klantig för jag hade glömt att stänga av alarmet på mobilen.
Igår var det en jätterolig kväll. Min gamla barndomsvän Nike kom och vi hade så himla kul! Vi träffas ganska sällan men det är som om vi är med varandra ofta iaf. Vi står varandra jättenära! Lite konstigt tycker jag :P

image108

Nu ska jag fortsätta skriva min raport om otologi. Otologi är det medicinska namnet öronkunskap :P

Igår var det ju jättefint väder men idag är det mulet. Hemska tider! Jag vill ju ha sol och varkert väder.
Snart är skolan slut. Jag vill inte sluta men som Linné sa: Hur ska du då komma ut ur skolvärlden?
Han har så rätt i det!

image107


Singing in the rain

Det kon hur mycket regn som helst! Jag <3 regn!

Lördag!

Idag är det helg! Så nådigt skönt att få sova tills man vaknar och bara dega framför en film eller med kompisar. Vakna och tassa upp och sno åt sig hela juicepaketet och dricka upp det innan någon hinner före. Gjorde jag det? IckePickePö! När steg jag upp? 05:40, drack jag en droppe juice? Nopp, Såg jag en film och myste? Nopp. Hmm vad gjorde jag kl 06:00? Jo hoppade på cykeln och cyklade i Vinterkyla (det är därför vi inet går upp så tidigt i norra Sverige) och trampade iväg till flyget. Nu när de flesta börjar vakna sitter jag i en annan stad och ugglar.
Så kan det gå!

Igår såg jag en superbra film! den heter Stardust och är en otroligt bra romantisk familje komedi. Den kan jag rekommendera. En blandning av Förtrollad och Shrek! Kan det bli bättre?

image106

Dagens Planer är att fara och kolla upp min idiotiska iPod som bara vill krongla med mig. Fast den kronglar alltid när jag är i Sthlm. Konstigt. Sen ska jag gå och snacka med telia också. Och en massa plugg väntar också.

image107

Lönedag

Idag är det lönedag för de flästa men inet för mig för jag jobbar inte :P Det var hur som helst ett stort misstag att gå och försöka shoppa kläder. Det gick inge bra. Vicka hittade åt Tim och vi träffade massa annat folk. Vi hittade nå random människor som hette Rolf (Ja, Roffe från biologin gjorde det namnet extremt roligt) och Daniel! Helt sjukt roligt!

Jag bjussar på lite bilder på folk i klassen.
image104


Sharp och Julgransson


image105

DykarN, Miia och Katt!


Hemma

Nu är jag hemma efter ett långt träningspass på dansskolan! Det var länge sedan jag var så aktiv och på på en lektion! Även om jag glömde både danskläder och dansskorna. Det är vad jag kallar duktigt!

Idag hade vi filmtemat. Jag, victor, jonathan och miia lyckades få tillstånd att filma Polisstationen och en brandbil!
Jag kännder mig sjukt duktig!
 
Jag ska sova nu. Sovmorgon ftw!

Tisda'

Hårdrock.. Elevcafé.. Männsikor som inet ska vara här... Känner vi igen detta? Jo tack det gör vi. Det här har vi varit med om nu i tre år. SNyft dey är snart slut!

Månda'

Jag är såhär mycket trött (-------------------------) just nu!

Mer än så han jag inte skiva förän jag gjorde nåt roligt kommando som gjorde att halva datorn hatade mig! Fråga mig inte vad jag gjorde :P Då blev jag hur somhelst pigg! :P Fast jag hoppar inte omkring och sjunger sound of music.

Jag är på ett ganska konstigt hurmör nu. Jag kommer vara jobbigt att umgås med i skolan idag. Varning Konstigt humor!

Puss och kram

20 april 2008

Idag har jag varit på fika med Petra. Jättemysigt!
Jag orkar inte skriva mer

image86

Helens små underverk

Jag sitter här i soffan med en sovande syster vid min sida. Filmen Helens små underverk verkar vara riktigt rolig!



image103


image86

Tack!

Carråh du är fantastisk! Så sjukt snyggt det blev! Ni som inte fattar min glädje så är det iaf hon som har gjort min nya design på bloggen. Blev det inte snyggt? I'm in love!

Jag och systeryster sitter och ser på körslaget! Sjukt kul att se heavy metel på tv4. <3
Oj nu börjar det.

Tack carråh!

portugaljen

63 dagar!


image97


PykarN

Oh man! Jag har lyckats klanta till mig ett nytt smeknamn. PykarN. Haha. Dte var väl ett år sen jag skulle mörda för ett smeknamn. Nu har jag två ganska osexiga smeknamn, men ack så roliga! PykarN och DykarN.

Jag var bara tvungen att lägga upp kompentaren jag fick av Sharp:
Moget att stanna på stan och tro att planet kommer dit och hämtar upp dig, PykarN! Du är ju som du vart!

Kändes extremt härligt att strosa runt på NK idag och bara kolla på alla snygga Roxy kläder. Jag hittade en bikini som var grön och rosa randig som inet var helt fel. Hittade också ett par sjukt snygga o'neills badbyxor Rosa så klart!

Funderar på att göra ett Önskelists kollage men ajg vet inet om jag orkara. Borde räkna matte. Blääää Nationella.

image96

image86

Kungliga huvudstaden

Nu sitter man här i en soffa i den kungliga huvudstaden. Helt galet vad jag är här ofta. Men imorgon ska jag ta mig själv och kanske syster och leka rik överklass bitch som jag köpa halva NK's utbud på märkeskläder. Fast jag kommer inte köpa nåt.. Älskade pengar som man inte ska spendera :)
Men hursomhelst så ska jag försöka hitta en bikini. Portugal närmar sig med Stormsteg. Man blir ju lite rädd när man tänker på att det är typ 10 veckor kvar.. Iiiiiiihhhh! Peppen peppen peppen! 

So, Vad har hänt idag? Vi hade filmtemat på morgonen och sedan kom en franska lektion i solen. Vicka hade högläsning ur våran franska bok. Mycket underhållande måste jag säga! Jag skrattade så jag grät.
Idrott, matte och biologi kom och gick utan att lämna mer spår än ett hemprov..
Men vi fick sluta tidgare och jag han ner en snabbis på stan och träffade alla människor på planeten och ett par till :P
Jag insåg ganska fort att jag borde åka hem. Jag var kvar på stan när det vad 55 min kvar innan planet skulle gå.  Det ska vi inte göra om... Men jag kom med planet och det förde mig till Sthlm där vädret var mycket fint! Lite kallt men allt kan inte vara perfekt :P

image93

Min Rulliga kompis Anka! Och jag skattar 24/7 med henne!

image94

Victor min man!

image95

Sean min fotokompis. Jag har alldeles för mycket bilder på mig och Sean,, Men vi är söta.


image86


Det är vår!!!

Idag var det vår för första gången i år! Det var så varmt och jag, med min bohemian look, satt på torget med en latte, en Ida, en Vicka, en Dim och en Eremit. Och bervid oss satt en underbar schäfervalp. Det var så otroligt sött!

Dagen har varit ROLIG ROLIG ROLIG!!!! Vi hade nationella på morgonen. Jag skrev om min iPod och Låten Material girls av madonna. Fråga mig inte hur dte gick till men bra blev det!
Franskan var roligare, Simpsons på franska rekommenderar jag. Helt sinnessjukt roligt!
Sedan kom ett efterlängtat hål! Vicka + kamera + underbara människor resulterar i detta!

image91

Längst upp från vänster: Seanen, Vicke-picke-pöööö, Sharpen the duck!
Nedreraden Från vänster: Vicka aka Katt, Ida, Matti, Julgransson, Me myself and I, sist och minst Miia


Massa kul var det vi hade!!! Speciellt när jag och julgransson skulle ta våra parkort. Jag säger bara Sharpen är den roligaste människa jag känner!
The syslöjd kom sen, det var en hel massa tråkigt. Inget gick som jag ville, Sara blev så rädd för symaskinen så hon svalde sitt tuggummi. Om hon inte dog av ett tuggummi i halsen så dog hon av skrattanfallet efteråt! Helt sinnessjukt!

Så nu sitter jag här och chillar. Jag känner en huvudvärk som är på väg.. Mmmm yummi!

buder på en ego bild på min älskade... Dvs mig :P Usch vad ego jag var idag :P
image92

Foto: Vicka


image86

Tröttheten lägger sig över standen...

...Endast Julia är vaken :P
Det känns som att hela världen sover utom jag. Så jobbigt.
Nu ska jag trampa mig iväg till skolan och ha nationella prov i Engelska, önska mig lycka till.  Funderar nästan på att skicka iväg ett mass sms till de jag vat har nationella :P

Igår körde jag på en helt nu stil! Lite bohemian-look á la M-K Olsen. Jag glömde kameran hos mormro så bilderna kommer en annan dag :)
Men det var iaf en lång vit vloang kjol
en overzise munkjacka
och högklackat med snörning
image90


Ja men jag måste skynad mig nu.

Hugs!

Mad world!

Idag har dagen går OOOOTROOOOOOOLIIIIIGT långsamt! Jag tyckte klockan stannade där vid 13.08. Och då skulle vi läsa Strindberg. LOL!!!

Efter det så var det den ännu långsammare engelska lektionen som slutade i brand. Massa rök i AE2. Ingen tog larmet på allvar men ut gick vi iaf! Snöbollskrig och mulning helt jävla underbart.
Sen gick en brandman förbi och jag utbrister:

Kolla en brandbil!


När vi fick sluta gick jag, Vickepick, Vicka, Ida och Miia till stan och köpte kakor och åt! Så mycket härligt! När alla de hade gått så kommer vicka med den underbara kommentaren, Jag vill bli fjortis Med stora glasögon och allt!
Haha!

Dans och sen åka hem.
Sen en powerwalk som var välbehövande. En helt ny människa kom hem sen.

Orkar inte skriva mer.

image86

Release

"We only got 4 minutes to save the world!"

There must be an angel playing whit my heart
I walk into an empty room and suddenly my heart goes "boom"
It's an orchestra of angels and they're playing whit my heart


All you people can't you see, can't you see
How your love's affecting our reality
Every time we're down
You can make it right
And that makes you larger than life


If you want it
you already got it
If you thought it
It better be what you want
If you feel it
It must be real just
Say the wold and i'm  gonna give you what you whant





Snö...

...Snö och snö. VArför i hela världen ska det snöa hela tiden! Jag vill ha vår, så jag kan ha min fina kjol och gå i klackar hela dagen! Då det är varmt och man kan cykla och få känna sig fri för man måset inet passa någon buss eller så. Men nä så tur ska man inte få ha det utan man måste fortsätta ha dunjacka... :(

Jag har försökt att komma på en dans som jag kan lära klassen på en gympa lektion. Den får inet vara för svår men inet heller för lätt. Låten jag har valt är Lager than life med Backstreet boys. Ja jag vet extremt B men typ alla kommer känna igen den och jag hoppas att få igång de flesta :P

image86

13 april

Tröttheten! Skabb! Seg! Extremt sugen på b&j glass! Jag har inte så mycket roligt att skirva nu. Men jag bjussar på en bild :P
image89

Foto tagen av Sharpen.

image86

today

Stan idag med Vicka, Sean, Tim och nå random personer var fett med chill! Jag fick agera model! Vicka tyckte tydligen att det var de finaste bilder hon någonsin tagit, gör mig mkt glad!
Efter det gick jag, Vickisen Och Tim till Mias. Så sjukt söta de personerna är asså! Man vill ju bara ta livet av sig! Roligaste var nog när Tim tig min mobil och hittade en film från sjuan när jag och Sean intervjuar Drottning Silvja (med andra ord Vicka) Han kännde inte igen henne :P Vicka skratta så hon grät!

När Vicka och tim sen for hem så träffade jag Dilsen ett tag. Det var kul! Han sa inte så mycket mer än att han var straight edge och sjöng på någon låt om en dagdrömmare.

Väl hemma igen satte mamma och jag igång Kärlek på menyn och käkade kinamat. Med Ben&Jerry (vaniljglass med marsmallows och vitchoklad isbjörnar) glass till efterrätt! Hur fint som helst! Tack mamma!

Jag ska väl sova nu. Jag ska städa imorgon. Yay peppen :P elr inte.

image88


Vicka och jag sommaren för ett par år sedan :P
Jag var brunheten själv!

image86


12 april

Vad var det jag sa igår?
"Jag kommer säkert vanka kl 7 bara för att det är helg!"
När vaknade jag idag? Jo klockan... FYRA!!!!!!!!!!!!! Hur fan går det till?
Jag kunde, tack och lov, somna om där vid fem tiden men det är en annan sak! Det är vid dessa tillfällen man älskar sina tekniska prylar som iPoden.

Igår hade jag teaterträning i ca 5 timmar. Det var kanske inte den bärsta tiden för att repa. Alla var trötta och ville helre vara någon annan stans. Hur som helst gick vi alla till Subway och köpte mat, en hel macka. Ganska sjukt för jag kunde inte äta mer än ett par tuggor under vår middagsrast. Men den var trevlig iaf!
Resten av macka åt jag till frukost idag :D

Så vad ska jag göra idag?
Hmm, stan big time! Fotas av Vicka på stan. Så jag kommer antagligen träffa Seannniiiiiiiiii och någon Joel och typ Dilsen också. Lovely lovely!
Tydligen hade Vicka en idé. Vad jag förstog var det typ street style. Dvs, jag+stan+mode.. Jag tror jag förstog de rätt :P Men sen min logik är ju inte den bästa!

image87

En av bilderna Vicka har tagit på mig. Tagen under temat skönhet och ideal.
image86

Dagens...

Dagen humör: Glad
Dagens frisyr:  Lite likt mamman i Våra värsta år
Dagens klädsel: Kjol som jag köpte i 4an, Linne från topshop, Munkjacka från killarnas barnavdelning på h&m
Dagens planer: Skola och fara hem
Dagens materiella vill ha: Vet inte
Dagens längtan: Hunger, jag är mätt
Dagens fundering: Om jag vicka och miia kommer hålla ihop hela livet
Dagens beroende: Min iPod!
Dagens tråkigaste: hmm vet inte?
Dagens roligaste: Se nedan :P
Dagens tidning: -
Dagens låt: Nåt bra
Dagens tid: Natt
Dagens gör: Msn:ar Hampus
Dagens borde göra: Sova
Dagens har gjort: ... Skola, åka hem
Dagens tankar: Hur det skulle vara att tågluffa i en månad utan mobil :P
Dagens senaste samtal: Mormor :P
Dagens mottagna sms: Okej blev det gott -av mamma
Dagens skickade sms: Ja och bränt - till mamma


Dagens roligaste:
P: Men medge att farfar var lite cool som släppte iväg syrran i en månad bara sådär, fast hon är ju lite präcktig
Wille: Vilken präcklig örn!!

HAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH xD William var ju helt sjukt rolig!

image86

Msn

För ca ett år sedan förstörde vicka min msn och sedan dess har jag haft nå konstigt msn. Helt sjukt men nu så funkar den vanliga msnet. JAG ÄR SÅ GLAD! xD

Special K

Jag och William sitter nu och ser på OC och äter flingor. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men jag är inte sur. Så nu vet alla det! :)

Yeah!

Skolan idag var ju helt sjuk! Om folk ska komma och hälsa på på våran skola kan de ju hälsa.. Menmen nog om det. Franskan var ju sjukt rolig, som alltid! Jag skulle söka upp ordet styvpappa och till min stora förvåning så heter det beau-père (Snäll/vacker-pappa) Hahahahha xD!
Sen gick jag, Vicka och Ida till stan för att hämta min slöjdpåse och vicka skulle köpa tråd. Jag hade hört att påsen skulle vara i "bimern" (mamma sa bilen), Så jag sökte efter bimern. dden var inte där men beau-père's "pajja" var där. Så jag chansade att påsen var där. Jag öppnade dörren och tog påsen och gick iväg. Vicka tyckte att det såg ut som att jag rånade bilen :P HAHHAHA xD

Ja, sen var det dans. Det var ganska roligt och behövande. Och sen teater. Massa skratt!

Nä nu vet jag inte vad jag sak skriva mer men sängen väntar iaf!

Kram

Onsdag

Dagen humör: Trött, men glad
Dagens frisyr:  Fluff
Dagens klädsel: Stickad klänning och strumpbyxor
Dagens materiella vill ha: Inget tror jag
Dagens längtan: Att få skratta
Dagens fundering: Varför kan man inte få gå i skolan på eftermiddagen?
Dagens beroende: Harry Potter och Dödsrelikerna  :P
Dagens tråkigaste: Hmm Inget har ju hänt än!
Dagens roligaste: Kommer väl att bli nåt roligt skämt :P
Dagens tidning: Ingen aning
Dagens låt: Hmm? Jag vet inte?
Dagens tid: Öh just nu? Morgon.
Dagens gör: Bloggar.
Dagens borde göra: Gå till skolan?
Dagens har gjort: vaknat?
Dagens tankar: VAD SKA JAG HA PÅ MIG? VARFÖR MÅSTE MAN HA KLÄDER DET ÄR JOBBIGT ATT VÄLJA!
Dagens senaste samtal: Ingen aning :P
Dagens mottagna sms: -
Dagens skickade sms:  -


image86

Måndag

Idag är det studiedag! Mycket skönt. Först sova till typ nio elr nåt och sen bara ta det massa lungt. Och sedan fara på stan och shoppa lite.
Dte blev lösnagelremover och nagelack. Jättegr8!

Igår flög jag hem från sthlm. Alla flyg var typ försenade och det var massa killar som skulle till lumpen utbildning. Men jag pallade inte att sitta där och bara vänta så jag gick till Donken och köpte en latte. Sitta där i sky city och se på flygplanen och chilla. Skulle har varit kul med sällskap som Vicka :)

Vi har börjat med våran dansuppvisningsdans. Vi ska vara blommer och dansa med bin. Så i programmet kommer det väl stå blommor och bin :P Lite Sexuallkunskap sådär :P Haha jag har lite rolig humor idag.

Jag hade en sjuk dröm inatt! Jag köpte en svart iPod nano och 10 min senare insåg jag att jag ville ha den rosa. Sen var jag sur på mig själv hela den drömmer. Det var värsta mardrömmen!!!!

Har sett ett på ett Top model liknande program som handlade om att entraprenörer ska på jobb på Harrods!!! Jag <3 Harrods!!! Och lyckan själv när P säger "Ska vi ta och dra till London i sommar?" Min reaktion var lite för glad!

Nä ska snart se på Cashmere mafia Blir väl duchen före det :)

image86


Dagens...

Dagen humör: Trött men glad
Dagens frisyr:  Tovigt
Dagens klädsel: En solslänning
Dagens planer: Åka hem?
Dagens materiella vill ha: En iPod nano Rosa
Dagens längtan: OC säsong tre
Dagens fundering: VArför jag var uppe till halv tre inatt
Dagens beroende: Dator
Dagens tråkigaste: Strulet med iPoden
Dagens roligaste: HAr det hännt nåkul idag?
Dagens tidning: VeckoRevyn (fjortis som jag är)
Dagens låt: Ingen
Dagens tid: Öhhh?
Dagens gör: Laddar in saker i iTunes
Dagens borde göra: Farit ner till stan
Dagens har gjort: Dator
Dagens tankar: Inget...
Dagens senaste samtal: Mamma
Dagens mottagna sms: igen har smsat mig idag
Dagens skickade sms: Har inte smsat någon idag




Pallade inte bråka med bloggen så det fick bli fet stiv ibland :P

Men dö!!

Min iPod kan ju gå och dö. Den har under de senaste timmarna stirrat på pärleporten. Den ville inte ladda eller synka med datorn. Och iTunes har också gått mig på nerverna för den ville inte göra som jag ville.
Jag har varit helt uppåt väggarna av stress och ja massa annat.

Men nu funkar allt igen Thank god!

image86

Old stuff!

Jag sitter under ett bord och ser på OC. Hej jag heter julia och har inget liv.
Och jag patar med Beccis det var så länge sen nu!

Becca: Eh Vad pratar man för språk i sthlm?

Hon var kul elr det är hon fortfarande men iaf!

so long.


Visa ska det sovas

Imorgon är det nationella prov i engelska. Det kommer gå som en dans!
Jag har egentligen inget att skriva men det kommer väl så somning om :P
Eller jag har lekt pyroman idag. Jag fick tända på Lord Voldermor. Det var så mycket folk :P

image86

Igår idag imorgon

Olycksklassen numer ett 9D!

Igår: Våran studiedag var lite traumatisk för ett par personer
Idag: Ett fruktansvärt fall på ett vått korridorsgolv
Imorgon: Ja vi vet ju inte vad som händer men det kommer brinna på skolan och jags ka ansvara för hela schottaballongen!

Men det kan bli gr8! Pizza och cola till middag och jag ska väl föröka läsa lite och ducha. och SOVA!

image86

Oron är över!

Äntligen funkar blogg igen! Jag kan tyvärr inte skriva så mycket nu för jag är helt död i kroppen efter två träningspass på en dag och studiebesök på Dåvamyran OCH Stornorrfors. Blä!

Sängen väntar! Kram

RSS 2.0