Sen senast

Ja det var ett tag sen jag skrev senast. Och sedan dess har jag misst min hund big sad! Jag har spelat upp en pjäs på  teatern som heter "Kanske gick vi för långt" det var hur kul som helst. Det handlar om en tjej som bli mobbad till döds. Jag är jättestolt över alla som var med och spelade den! Vi fick tillochmed pupliken att gråta!

Jag har varit och sett Romeo Och Julia på Scalateatern Det var hur kul som helst! Jag skratta så jag fick ont i ryggen! 

Jag har missta K-natta! En kväll i Umeå där massa band spelar och man umgås med vänner! Men som vanligt var jag i Sthlm och hade tråkit.
På Onsdag ska jag se på Pirates 3!!! Jag är som så många fler kär i Jonny depp! <3 Det ska bli hur kul som helst.

Snart fyller jag år!!!
this is for U girls!


Natt, pigg och trött

Jag vet att inget av rubriken var logiskt på nått sätt men jag bryr mig inte.
Jag ska upp och gå imorgon kl 6 jag kommer att vara död, och sen ska jag till skolan och ha orgentering jag kommer vara så trött. 
Det som jag kommer att se fram imot imorgon är det faktum att jag har teatergemrep på kvällen, med scensmink och allt. Jag hoppas att det går okej det ska ju inte gå superbra på ett genrep..

Jag är grymt sugen på Ben&jerry glass just nu, men det finns typ inte i Umeå och det är ju bara irriterande. 

Men det som stör mig mest är Eurovision Song Contest! Jag kan inte begripa hur Serbien, av alla länder, vann igår. Eller jo jag vet exakt varför de vann, de grännsar ju som vart ända land på hela Balkanhalvön och de röstar ju bara på varandra helt otroligt. Okej det gör ju vi i norden också men då handlar det om 4 länder och inte typ 500! 
Och Ukrainas folieman var ju helt ortoligt det går inte att beskriva den låten för den var så hemsk. De låtar som jag tyckte var bra var The Ark (såklart) och Storbritaniens flygplanslåt. Och det var bara pga scenshowen. Bara för ett på år sedan skickade UK en låt som hanlade om skolan och nu flygplanen vad blir dte nästa år sjukhusen?
Nu hoppas jag att Esc kan ta sig i kragen gällade reglerna och att Serbiens vinnarlåt är ett plagiat! 

Jag undrar om jag ska försöka sova lite till nu, till skilnad från vad jag har gjort de senaste tre timmarna. 

Ni vet att ni älskar mig 
Julia a never ending stroy



Skola igen

Nu är det skolan igen efter en hel helg med dans...Det känns mycket underligt plus att jag har grymt ont i halsen ajajaj..
Men vi är lediga halva onsdagen och halva torsdagen och andra halvan ska vi på studiebesök, det ska bli så chill.

Jag är trött och super nöjd att jag fick Vg på franskaprovet men nu ska jag försöka vara på god fot med Anna-Karin Vilket jag hoppas ska gå bra. Men det är liksom så mycket som händer nu, jag vet att sklan är viktig och så men det är det jag bryr mig minns om nu iaf.. Kan inte fatta att om en vecka finns hon inte mera det är så hemskt, jag vill inte men jag måste..
Okej fokusera bli vän med Anna-Karin men hur mycket jag än försöker värkar det inte gå..jaja jag får försöka mera.

Jag har ingeting att göra men jag ska nog sova snart så jag kanske kan bli frisk och pigg tills imorgon..

Sov gott //Julia

Idun

Igår var det dansuppvisning och det gick helt okej, jag hade ingen riktig pepp i början men dte var kul.
Jag kom det vid 8 tiden och då var det mörk på scen så jag och Antiona tände...JAG=LJUSTEKNIKER

12-föreställningen- Baletten gick hur dåligt som helst och jag hade ingen plats...jag var ganska sur och irriterad efter den föreställningen
Sen sprang jag och köpte mat och åt den..
Josefin fick kramp i magen och hon var ju sjuk oxå så det var ganska jobbigt.
3-föreställningen gick mkt bättre jag visste musiken mer och såna grejjer men jag var ganska trött.
6-föreställningen gick Bäst då hade jag jazz också vilket är grymt kul. Dansa med en stor vit fjäderboa och i rött ljus man känner sig ganska sexig spec. till Moulin Rouge låten, Så Underbart (Jag kom ihåg att gå ut från scenen det gjorde jag inte på genrepet..Hihi)

Nu ska jag snart till idun igen och dansa mer :)

//Julia a never ending story//You know you love me

matteprov...igen

Det visade sig att det var några som hade typ fuskat på matteprovet innan praon så nu måste alla göra om det!!!! 
Bara för att facit till proven är borta och alla skrev ovanligt bra på proven så måste vi göra om det! Det är ju helt befängt. Så irreterande oxå, Jag förstår varför vi måste göra det men dte är så jobbigt. och om inte facitet kommer tillbaka inna torsdag så kommer det kopla in polisen! att de orkar!

JAg är ganska läss nu *sucksuck* Jag ska se på Mop Toppel (Top Model) Idag iaf! veckorna sår ganska fort iaf!

You know You Love Me 

The End Of This Day

Jaha nu har man traglat sig igenom en dag till. Det var en ganska rolig dag, jag hittade massa Buffy sesong 5, den ända sesong vi har fast inte har,, Jag vet jag har ingen logik i vad jag säger. Jag försökte beskriva för pappa och Gunilla vid middagen om massa avsnitt i Angel och Buffy, det gick inte så bra.. Tihi.

Det är så lite  tid kvar tills dansuppvisningen, Jag längtar efter att få sitta i salongen och kolla på när  folk repar, att få sitta i logen och äta godis, sminka mig och sedan springa och köpa mat på stan och se galen ut. och sist men inte minst att dansa!!!! Ska bara lära mig dansen...Julia är en busig flicka...

Ska se lite Buffy nu 

Julia a never ending story// Remember..You know you love me!

Första maj

Nu är det första maj, bara 29 dagar tills jag fyller år :)

Jag undrar vad man gör idag allt är ju typ stängt... Jag ska nog träna lite på danserna jag måste lärar mig att göra briseé.
imorgon får jag åka tillbaka till Confidancen. Jag ska försöka berätta lite vad som händer där, en gymnasie skola från Danderyd sätter upp en pjäs om Carl von Linné. Jag ska hjälpa till att dra i redån, klädbyten och att byta fonder. Va som en scenarbetere. Det är lätt den bästa praoplats jag har haft.
Det kanske låter tråkit elr så men det är hur roligt som hälst! <3

Jag är jättetrött, min syrra väckte mig för hon börja sjunga födesedagssånger (våratt marsvin fyller år idag).

Jag ska nog gå och göra en grönsakstårta till marsvinen

RSS 2.0