Jag flyger

Men så galet skön känsla när jag lämnade in Engelskan. Snygg som satan. Sara du fattar vad jag menar!
I eftermiddag kommer jag åke till kittel de blir Mamma Mia! soundtrack i bilen.

Håltimme

Nu har jag håltimme och sitter och får massa Mamma Mia! låtar av A. Vi hade allsång av Lay all your love on me och honey honey för ett tag sen. Det var bara stämning! Jag älskar verkligen de låtarna ocg filmen. Det kanske visara sig när jag kan se den 3 gånger på samma dag.

Ska sätta mig och fixa med bilder till Engelskan. Kanske spela lite bubble oxå.. tihihi.

Sen ska jag på stan för att fixa glasögon äntligen. Jag är så sjukligt less på att ha ont i huvudet hela tiden. Så det blir glasögon idag, lite rosa metal :P


Färdig...

Nationella är nu skrivet och jag känner mig helt mosad i huvudet. Allt är som en röra och jag orkar inte tänka. Kanske ska fixa glasögonen så jag slipper huvudvärken?

Anyway, sitter och slappar lite och jag tycker det är ganska så skönt. En kopp kaffe och har just ätit upp det sista av godiset jag hade till nationella. Ska kolla lite bloggar och så sen ta en lång dusch. Lacka om naglarna och ha lite egentid. Ska oxå göra en "skrivplan" eller vad jag ska säga till engelskan. Ska försöka få ihop det oxå ikväll.

Jag köpte mig ett par nya skor idag! Ett par svarta boots. Mycket snygga, lite ridstövlar typ, men det är perfekta nu när det är vinter. De jag har nu är inte helt perfekta...
Hittar ingen bild på dem :P


Nationella

Nu har jag mattenationella om en timme.. Väskan är packad med godis, dricka, Special K mini bites, fruktsallad med basilika och honung så det lär bli bra detta! Har drömt att jag skulle klippa håret men de han bara spruta in nåt klibbigt och sa ngt om att jag hade stora axlar... Sen vaknade jag. Underligt.

Igår gick jag på en föreläsning på Iksu om stresshantering och yoga och sen på 90 minuters långt yoga pass med assistans. Ruggigt skönt...

Nej nu ska jag slå igen datorn och gå till skolan..

Söndag.

Wellwell. Det var en mysdag igr med mamma, mormor och jag på stan. Stan var dock inte mysig alls då det regnad istappar... Jag införskaffade dick ett par jeanstights och lite andra förnödenheter. Tack mamma!

Sen köpte vi mat, for hem, bakade popcornkaka, såg Honey, åt mat, såg låtarna i Melfetivalen och sen gick jag och räknade matte... Ja jag räknar hellre matte än att se på Melodifestivelen. (Förlåt matti, men det är inte bra längre...)

Jaja Sen såg jag hot Chick.... Sov. Nu ska jag plugga Matte.... Nationella imorgon.

Äntligen helg!

Idag är det lärdag och jag hade massa kostiga drömmar om att jag skulle hyra film med min familj i en STOR lokal (läs: typ flygplansgarage), Det var en danstävling och jag och M stal en ambulansskoter som var fastbunden efter en helikopter. (helikoptern var dock på marken när vi stal den). Så är drömmar.

Idag blir det en stan och plugga dag... Kanske sätta ihop mina möbler från IKEA oxå. Jag och Mamma är bäst på att sätta ihop sånna saker.
På stan ska jag kolla på snöskulpturerna och lämna igen mina galsögonbågar som jag har lånat hem, Ja jag ska ha glasögon.. fast bara ibland, typ när jag läser och så.

Jag tror det ska ha blivit mildare nu. Tack gode gud!! Jag har varit så less och arg på kylan så det finns bara inte. Våren kom nu tack!


Fredag

Uhhffff. JAg är så galet trött! Jag satte mig, dum som jag är, i sängen och börjande kika på bloggar och så. Dagen idag har varit förvånadevis bra. Matte, lunch (Mycket god mat!!), Fek och spanska.

När jag kom hem så bestämde jag mig för att jag ska städa upp från andra världskrigen som smygit sig in på mitt rum men... Det blev ju som det blev med det. Alltså inget alls :P

Men jag ska he på en film (blir mycket lättare då) och hämta städhinken och börja.
Okej, Ett....två....tre....höpp!

Torsdag

Jaha idag är det torsdag. Suprise!! Dock trodde jag stenhårt att det var tisdag igår och blev aningen chockad när mamma sägen aningen Oroad "Det är ondag idag". Menmen jag glömde ju mina skor i uppehållsrummet i typ 3 timmar oxå igar så jag var nog inte helt klar i huvudet.

Idag har nog inget ovanligt hänt. Gym på morgonen, lunch, sam och sen svenska. Kom hem fick nåt ryck och pluggade tills mamma kom hem, pluggade lite till, åt, pluggade mer.. Nej usch vad jag plugggade. Fast det kändes inte så jobbigt. verywell. Ska se om jag kan se ett GG avsnitt nu :P


Yoga

Nu har jag varit på ett Yoga pass och det var så otroligt skönt. Att få koppla bort allt och inte tänka på något var en befrielse som något! Det var lite knepigt men skönt med lite motstånd (fysiskt).
Yoga varje onsag om jag inte har teater ska jag börja med.

OMG vad jag har varit kall idag. Händer och fötter och armar och allt! Mycket jobbigt är det iaf.

Får jag sova i hundra år nu? (vicka, julgransson och Vickepicke; visst var det jag osm var törnrosa när vi såg på den i sommras? Vicka var den onda feen osv?) :P


Bakterier

Läraren: Det finns något som heter Eu-bakterier...
Marcus: Och något som heter USA-bakterier...

Onsdag

Går alla spel ut på att döda? Döda bubblor, mystiska djur som är konstiga, soldater och massa andra konstigt bossar av olika slag?

Jaja whatever. Jag Sitter i skolan och har just sett ett buffyavsnitt med M. Vi störde Andrea i hennes OTH tittande :P
Det har inte hänt så mkt mer idag. Det är ganska trist :/


Sandys

Innebandy på gympan igen. Jag lyckades slå i smalbenet på kanten av läktaren så jag har fortfrande ont. Så typiskt mig. Annars gick det ganska bra. Jag och Andrea sattsade på psykning på plan. Typ skrika till och hyscha åt folk :P Det hjälpte dock inte.

Efter skolan blev det en sväng på stan med M. Hittade en bra idrottsväska som man får plats med dator, skor, handduk, kläder mm. Mycket bra från stadium.
Sen mötte jag upp Vixipixi för shopping och fika på Sandys. kaffe och kaka och två timmar underbart snack med henne. Det var nog ganska befriande för oss båda. Få snacka igenom allt och egentligen inte behöva förstå utan mest acceptera. Vi gick igonom gamla minnen från The Hagatime!
Gick och köpte ett par jeans och tog hem några par glasögon.
Bra dag!!! Tack Vixi!

Nu ska jag nog städa upp på mitt rum lite grann. Det ser inte bra ut. Fem väskor ser jag från där jag sitter, två påsar, ett datorskin, X antal kläder mm mm.
Ska även lacka om naglarna. Svart skabblack är inte nice.

Måndag

Måndag, jag sitter med min nya pyjamas i sängen och ska snart sätta mig och plugga igen. Matte nationella på måndag så det är plugg hela veckan nu.
Idag har jag haft skola, Handlat och hälsat på min nya skolsköterska för en såndär hälsokontoll (nivet kolla vikt, syn, hörsel mm..)

Imorgon blir det nog en sväng på stan med mina underbara och otroligt efterlängtade fruar! Det ska bli jätteroligt. Mycket att snacka om skulle jag tro!


I sjuan ngn gång.

Juste i helgen var det ju alla <3 dag. Jag är ju en tjej som tycker om sånda där speciella dagar och nu med en pojkvän blir det ju extre trevligt. Det var middag, melodifestival, expriment med kladdkaka (som inte blev så kladdig) och massa godis annat gott. Kan någon vettig människa förklara för mig varför man fortsätter äta fast man känner att minst lilla bit till gör att magen exploderar?


 
På tal om melodifestivalen måste jag säga att Mums (eller var det Måns?) var sjukt bra på scen. Början var helt amazing.. Sen tjejerna utan kläder som fortsatte klä av sig under de tre minutrarna var väl kanske inte min smak men andra kanske gillade det.

På söndagen bidde de SKOTER!!! Få premiärköra skoter på älven med nyskotern var INTE LUGNT!! Bara köra i solen och känna den, dock aningen kalla, vinden blåsa var sjukt härligt. McDonald's kaffe på det sen var galet nice!


fredag den 13

okej jag har inte verit uppe så länge men dagen har varit jattebra iaf! Nice Musik som fyller huset, lång dusch och nu ska jag ta och se om det finns någon frukost. Men dagen är ju inte slut... Men Fredag den 13-skiten kommer inte bita på mig!

Torsdag

Studiedag idag=Ledig dag! Inte illa. Har lämnat igen glasgögon på stan, träffat M, sett buffy och städat. En ganska slapp och skön dag måste jag säga.
Jag tror dock att det inte är så bra med slappa dagar. Man blir ju otroligt trött av dem. Det är inte lugnt för fem öre.

Jag har upptäckt en rolig och otroligt nördig sak att fördriva tiden med. Läsa om olika serier och så på Wikipedia. Det är ju lärorikt. Har läst om Harry Potter nu, klickat vidare på längar om Familjen Black osv.

Ska nog lyssna på STIL nu...


Random onsdag.

Hade samhälls idag, våran otroligt duktiga lärare sjäng en sång om BMP. Den var bra för den spelar nu om och om i mitt lilla huvud och har gjort det sen dess :P
Gym efter det. Det var skönt att få röra sig lite men jag fick shoshave (skoskav) så det ver ju mindre lyckat.
Matte, Naturkunskap och sen promenixade jag hemmåt..

Teater nu på kvällen. Sjukt roligt! Massa skratt och galenskaper. Det är otroligt, jag skrattar bara jag tänker på de. Samma sak är det med The ninjas.

Idag fick jag ett blått litet hjärta av M. Ett sånt dära man gjorde pärlhalsband när man var liten. Lite sött sådär..


Samma hjärta fast i plast.

Nu blir det sova.

Tisdag

innebandy på gympan idag. Det var en gansak okej lektion. Bollrädd som jag är så fick jag stå i mål. Jag pep ibland och fick bollar på mig hela tiden. Men jag mste säga att jag känner mig stolt för av typ massa målchanser som motståndarlaget hade släppte jag baar in två mål!

Nu är jag hemma och slappnar av lite, jag var ganska spänd under idrotten. Målar naglarna, dricker latte och äter yoghurt, valnötter och honugn. (det har ett namn som jag inte kommer ihåg)


Måndag morgon

Nu är det måndag igen och det är väl både bra och dåligt. Det bra är att man kommer tillbaka till rutinerna det dåliga var att det inte är kul att lämna backar med 3dm lössnö. Slalom i helgen var så sjukt kul så det finns inte! Okej att det var kallt i fartvinden men det var det nästan värt. Lössnö, skogsvägar och massa annat kul hela helgen. Roligaste var nog när jag och M gjorde en egen liten skogsväg. Mycket snö och en björk hoppade på mig och bet mig. Haha skämt och sido Mycket snö var det iaf.

Prov idag på morgonen. Det gick riktigt bra. Skrev en och en halv sida om olika resultat av träning.. Det var mycket och allt kändes bra.
Dock har jag kommit på en lite konstig grej. Varför ska alla prata om vad de svarade på frågorna på ett prov? Det går ju inte att göra om det och det är inte säkert att det svar som 95% av klassen har skrivit är rätt. Jag ser ingen fördel med att prata om svaren på ett prov efteråt. Kan det vara för att personerna om börjar snacka om provet är osäkra på sina svar? Så kan det kanske vara, jag vet inte. Om jag får höra att nästan alla har svarat på ett sätt på en fråga och jag har svarat på ett snnat sätt blir iaf jag lite rädd att man har svarat fel. Men vem vet det kan ju vara rätt det just jag har skrivit.
Jag kommer iaf i fortsättningen inte diskutera prov eller provresultat. För jag tävlar med mig själv och inte någon annan. Det är mitt eget rase jag kör och inte någon annans för de har inte samma mål som jag har!


Äntligen fredag

Jag har vakat ovanligt mycket i natt, hala kroppen pirrar och jag taggar som bara den! I efteriddag ska jag följa med M till deras husvagn. Slalom i vad jag hoppas massvis med lössnö. Jag har packat allt utom tandborsten för den behöver jag nu men annars är allt klart!

Men innan dess har jag matteprov, Företagsekonomi och Spanska... Men det går fort. Iaf spanskan. För då kan jag och Sofia lite snabbt gå igenom det viktiga i livet :P

Fyyy vad jag är trött! Och jag ber till umeå kommun att det har plogat annars blir jag blöt om byxorna som sen fryser... Felix vad hände med "Snö är kallt"?

Jag vet att detta belv otroligt osammanhängande men how gives?

:)

Träna

Nu har jag kommit tillbaka frå ett skönt träningspass med M.  Han körde ganska hårt med mig, men det är helt klart värt det. Så sjukt skönt när man har tränat klart. Och sen få mat i magen var helt fucking underbart!

Det kommer bli en trevlig tradition att träna tillsammans M.


Onsdag

Onsdag idag... Jag och M ska träna på lunchen. Det ska bli skönt. Känns inte helt bra att jag inte har klätt på mig än men ändå börjar jag om en timme, Men det går bra!

Nej nu ska jag ta mig i morgonrockskragen...

SATC

Sitter nu och ser SATC-filmen. Den är så bra och mysigt att sitta och mysa under filt. Jag+te+Satc... Mysigt värre


Telefon

Jag har nu snackat en stund med Andrea. Trevligt är väl fel ord men fridfullt på något sätt :P Jag ska nu sätta mig och plugga matte, jag har prov på fredag och sen ska jag nog tvätta och stryka. Det är fridfullt.

Det är kallt ute igen. Minus 10 och jag blir så less på kylan. Speciellt när man måste gå hem och till skolan. Näsan fryser...

Imorgon är det handboll på skolan och det taggar vi inte så mycket. Jag fattar verligen inte den sporten, men det ger väl med sig.

See yaa Later!

Comatose

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Skillet skivan Comatose. Jag har blivit helt förälskad i texerna på 65 % av låtarna. De är så sjukt bra. Lite smått depresvmernade men how gives, kärlekstexterna är så galet gulliga att man bara vill gråta.

Nu till veckan sak jag göra om mitt rum.. Igen. Men jag ska få ett nytt skrivbord eftersom mitt nuvarnade är på tok för litet. Och så ska jag få en bokhyla. Eller få och få de står utanför mitt rum. Det är bara att man ska knåpa ihop dem. Men jag och Mamma äger sönder på det. Fast både jag och mammsi så nog vara lite piggare när det sak göras. Annars kan det bli fel.


Foto: Vicka

Ja, man kan göra mkt i cafeterian på Haga :P

RSS 2.0