glass!

första glassen är köpt för i år. Det bästa var när jag och David gick och köpte glassen och sedan gick förbi Spanska eleverna. De ville smaka, men dom hade ju lektion så de fick inte smaka! HAHA JAG ÄR ELAK!


Onsdag, nej det är ju torsdag!

Oj, hehe att jag tar fel på dagarna så mycket :]. Idag är det varlborg och det betyder skola för min del och middag med fruarna ikväll. Det var länge sedan nu! Jag ska bara ha det mysigt med don och sedan fara hem. Känns som om det är ganska lagom för mig. Tror inte ens det blir någon eld.

Imorgon åker ju jag och M till Stockholm. Där väntar kanin, systeryster, B&J glass och förhoppningsvis massa sol! Jag måste säga att jag taggar som bara den! Det ska verkligen bli kul!!

Idag på morgon så sak jag snabbt slänga ihop väskan med idrottskläder och sedan hjälpa P lite. Jag kunde ju ändå inte sova så varför inte liksom? Gym sedan på skolan... Jag känner mig inte taggad. Vi har gjort samma sak nu i tre veckor, två gånger i veckan. Det börjar bli jobbigt. Dock har jag kanske examination nasta veckan så det är väl bara att gilla läget och gå på gymmet. (Detta låter väl mysko men jag har examination i att vara styrketräningsinstruktör, på skolan)

Igår så fick jag en supercool väska av S. Hon hade köpt den i mitt älskade London och den är helt gjort i blixtlås, till och med axelremmen! Hur coolt är inte det? Det spice:ar ju upp vilken outfit som helst. Det blir permiär för den i helgen i stockholm.

Nej, nu ska jag gå upp och hjälpa P. Spola kallvatten i ansiktet först för mina ögon är aningen tunga. :P


Lördag

Två helt galna dagar har paserat. Hade engelska nationella igår och brännboll med delar av klassen, mys på kajen i vårsolen och middag på Droskan! Helt sjukt mysigt det var!
Idag så var jag på Stadion, såg på M då han spelade Badminton. Det var en helt fantasktisk dag det med. Trevligt folk, roliga kommentarer och mycket mer. Att se på M's dubbel var roligaste matchen att titta på. Jeppser, Andrea, M's mamma och jag satt och hejade på M och pratade om... sexåringar i frack och badminton.

Väl hemma så blev det mat från Droskan, igen. Supergott!! Snart blir det väl Robinson... Fast jag vet inte, kanske ska titta på ngn film i datorn ist, för jag gillar inte Robinson.


Torsdag

Idag är det då torsdag. Jag har gått i skolan, ätit pannkakor och träffat miia. Dagen avslutades med att äta på Sagami, en japansk resturang. Mycket gott och sedan blev det en sväng till någon nyöppnad affär. Men det var jättemycket folk så vi tappade bara bort varandra så vi åkte hem!
Idag har jag läst ut första twilightboken och jag säger bara ÅHHHHHH!

Det har inte hänt så mycket mer idag, tror jag. Ganska så lugnt på det hela taget... Visst säger Ture Sventon så?

Måndag

Jag har verkligen inte haft lust att blogga på sista tiden, det är därför det varit lite ont om inlägg.
Anyway, första dagen i skolan efter påsklovet och nu är väl allt som vanligt igen. Känns både bra och dåligt. Känns som om jag inte riktigt pallar skolan nu men det är bara att bita ihop för dte är ju snart ledigt igen. Fösta maj!



Skoldagen går fort ibland. Kolla bara på biden! :P

I cut myself to feel alive

Idag har jag klippt mig och slingat det en aning. Det är nu guldigt fast ändå brunt, typ "solkysst"



Snygg!
Snart ska jag till teatern för att träna inför pjäsen!

Onsdag

Idag har jag träffat M. Mycket trevligt.
När jag kom hem så läste jag lite, såg på gray's reprisen och tittade på filmen Marie Antoinette! Åh vad den filmen är fin med alla kläder, ljuset, färgerna, ja allt är vackert.
Efter jag hade sett filmen första gången på bio åkte jag till Paris och tittade på slottet Varsaille. Miljöerna runt slottet är helt amazing och  när jag var där tog jag massvis med bilder på egentligen samma sak!
Min syster fick en klänning som är en kopia av en av klänningarna i filmen. Tyvärr fanns den inte i vuxenstorlekar för så skulle jag har köpt en!

Helt fantastiskt är filmen iaf, Mycket vär att se!

tisdag

Hmma igen, har flätat håret, målat nagarna, solat och läst en bok. Mycket skön dag, omän den inte blev som jag hade tänkt. Började dock med att hälsa på vicka en snabbis för att prova lite kläder. En volang kvar och sen är min uppsättning klar Hur nice är inte det?
Men jag har fått färg i ansiktet idag, mycket härligt. Varmt och skönt på altanen. Vårkänslor är så härliga!

Påskafton

Strålande sol, värme, godis, massa mat, skidor och taitanic. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. taitanic är bäst att se men någon speciell, visst familjen är speciell men inte på det sättet.

Imorgon åker Pappa och co till Sthlm och jag stannar i tiden ytligare ngn natt. Det är helt otroligt hur tiden bara stannar upp när jag är här. Jag bli fem år igen och sitter på samma stol som jag satt på då. Fast nu sitter inte farmor framför mig och lekar skola utan jag sitter här med datorn ist. Känns aningen mer i tiden.

Jag saknar människor, otroligt många. Jag säger som Farmor "jag saknar dig innan du har gått ut genom dörren, bara så du vet". Men om jag inte saknade dem/er skulle det ju inte vara nå roligt att träffa er heller ;)

Aja, Kanske ska gå och se slutet på Tatanic iaf.

Långfredag

Det är strålande sol här i åsele och vi åker skoter och solar på baksidan! helt otroligt. 

Annars gör jag inte så mkt mer. jag har glömt min mobilladdare i Umeå och det känns lite konstigt men jag klara mig nog ändå!


Torsdag

Torsdag, det regnar ute, det känns som om dte är höst fast det är vår. Sista dagen innan påsklovet nu och det känns helt okej, Ska till Farmor och Farfar ikväll och det känns som om de kan bli riktigt kul!

Just nu sitter jag i skolan och tittar igenom matten som jag ska ha prov på idag! Känns som om jag ändå har riktigt bra koll på det jag sak ha! Inte helt fel!

Jag började med gym som första lektion. Fick leka instruktör och kund på gymmet. Helt okej ändå. Jag känner mig inte riktigt på topp idag. Det bror nog på regnandet, jag påverkas ganska mycket av väder så..

Aja, hörs sen, kramisar

Röda läppar och gröna buskar


Måndag

Helt vanlig dag. Nya glasögon så mina ögon säger WTF?! Aningen jobbigt menmen, det blir snart bättre!!

Snart är det påsk. Och jag tror jag höde att påskharen ska ge mig ett påskägg. Bara att änta och se!


weekend

Söndag, sista dagen på helgen! Men det gör inte så mycket för det var varit en hejdundrans helg!! Den började i fredags med Ninjafika på Mekka. Bullarna där är inte nådiga där! Det blev massa snack, korsettprovning och skratt! Jag avböjde lite tidigare än de andra för att cykla hem i snöstormen och fixa mig inför Satc-maratonet hos Andrea!

Jag kom till henne och efter en stund gick vi och köpte pizza. Några fler personer kom och vi åt pizzan. Resten av kvälen bjöd på singstar, satc, massa snack och sanning eller konka. Väldigt trevligt! Sov dock typ en timme där vid 6-7 tiden! Men kul var det iaf!

När jag senare kom hem på lördagen la jag mig i sängen och sov en timme typ. Vaknade och strax efter det ringde mobilen. M som skulle komma och äta middag hos mig ringde och berättade att han hade åkt för långt med bussen. Han hade somnat! Haha. Vi gick iaf till Maxi för att köpa efterrätt och sallad. Gick hem och såg början av Cody Banks. Efter ett tag så började vi laga maten och se på Kalle och chokladfabriken. Och när den filmen var slut såg vi Cody Banks igen. Det blev en tidig kväll då båda var trötta!

Och inatt har jag sovit 12 timmar. Har typ aldrig hänt förr!

Telefonsamtal

Jag ringer Mamma lite snabbt för att fråga om Mormor hade åkt till stugan.

Jag: Har Mormor åkt till stugan?
Mamma: Nej, det har hon inte. Varför är inte du i skolan?
J: För att jag är ledig.
M: Varför??
J: för att det är utveckligsamtal och så. Jag behövde inte vara i skolan igår heller.
M: *fniss fniss* där ser man.
J: Jo...
M: ja men hade så bra.

När jag lägger på hör jag hur hon fortsätter fnissa... Ja visst är det roligt att jag är ledig!!

Fredag

Idag är det fredag och det kommer bli en helkul dag! Vaknade och åt en god frukost till Buffy. HAr räknat lite matte och ska nu göra mig iordning för dagen äventyr!!

Dagen bjuder på Ninjafika, Satc/oth maraton med folk från klassen och kanske en snabbvisit hos mormor.

The one!!

Jag har hittat den! Den synggaste, hetaste, mest underbara skinjacka i hela världen! På Jc hängde den, svart bicker-känsla! Åhhh! Jag har ju 250 kr där med det räckte inte riktigt... tyvärr!

Aja, utvecklingsamtalet gick riktigt bra. Matten gick också bra. Idag var en riktigt bra dag, vet inte varför men jag har vrit glad, och det är ju bra!

Dreams

Jag har drömt otroligt mycket de sanste dagarna. Vissa drömmar är ju roliga och vissa är inte det. Thats life. Men inatt såg jag verkligen mitt drömhus! Ett stort Amerikanskt hus (beläget i USA) som var grönt. Jag vet inte om jag vill ha ett grönt hus men detaljerna kanske inte är det viktigaste. Det var på en gata med träd på varje sida som en allé. På baksidan av huset så bar det en liten gräsmatta och sedan en lång brygga ut i det friska, blå vattnet.

Att få sin dröm i en dröm känns lite jobbigt. Okej att det är kul när man väl drömmer. Men när man vaknar och det är slask och shit är det int lika kul längre. För i drömmen var det varmt och sommar i typ Kalifornien.  Men det funkar. Snart kommer ju sommaren hit också!

Så vad händer idag? Jo, utvecklingssamtal... Jag kan väl säga att jag är smått nervös men det sak nog gå bra. Efter det tror jag att det blir stan en snabbis och sen tillbaka till skolan för att plugga lite. Vi har ju Matteprov på torsdag... BLÄ!!
Samtalet börjar tjugo i 9 så jag har gått om tid på mig att gör ingenting! Men jag tror att jag sna ta och göra en peeling i ansiktet och öva gå i stilettklackar. Vem vet när det kan komma till använing.

Aj Aj Aj Aj

Igår hade vi ju fys på idrotten. Och idag har jag träningsvärk! Så pass mycket att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen imorse!
A hade oxå lite problem med trappor och stolar idag pga träningsvärk. Haha ganska roligt!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det är vackert väder ute! Jag har cyklat i en och en halv vecka nu och det är så härligt att få se asfalten igen!


Atomer

Sväveatomer även kallad kärlek

RSS 2.0