Ensam hemma

Nu är jag och systeryster ensamma hemma och vi har fått i uppgift att baka en kaka ;P Ja och jag vill ju baka en kladdkaka. Eftersom vi inte har någon kakao hemma så ska jag se hur det blir med o'boy  pulver. Vi ska nämligen ut på picknick imorgon bitti kl 8. Vi ska säga hejdå till M, A och sötkusinen som ska flytta upp till mitt Umeå. Då kanske jag kan vara barnvakt åt lillkusinen. Det skulle vara jättekul. Hon är ju inte nådigt söt!
Men jag vet inte hur i hela världen jag ska kunna vara uppe och mitt vanliga spralliga jag så tidigt.

Jag känner nu att jag har brännt mig på axlarna av den stekande solen. Jag klagar inte :P Portugal här kommer jag med en bränna!!! Haha. Jag gjorde ett test "är jag tjej" man skulle få över 32 och jag fick 39 typ. Jag tyckte det var lite men nu när ett par fler tjejer har gjort det så är jag säker på att jag är tjej :P


                                                                                                          Foto: Victoria L
En dag i skolan. Jag undrar vad vi kollar på.
Jag vet inte varför jag tog just den här bilden men den var lite söt.


None

Maraton

Det är helt galet mycket folk på valhallavägen och springer som bara den. Det är ingen hejd på folket. En snubbe på säkert 60 bast spring omkring i hullahulla kjol och blommor i håret. Och där sprang en katt förbi, ohh kolla ett bi!! Och vad är dte för mening med att springa omkring med en stor ballong? Blir det inte jobbigare då?Jaja :P




Kram DykarN




Update: Där sprang stålmannen förbi


God morgon!

Jag gick och la mig ganska tidigt igår, och jag vaknade ganska tidigt idag. Så jag gick upp och tog en kopp snabbkaffe. Varför lär jag mig aldrig att  det inte är gott eller att jag mår sjukt illa efter jag har druckit.



None

Prom night

Klänning: En klänning från Kii och en söt bollero till
Färg: Bubbelgumsrosa och bolleron är lila
Skor: Panik!! Jag har inga!
Väska: Jag tror jag ska ta mammas partyväska
Hår: Sockersöt knut eller partyutsläppt
Smink: Jag vet inte..
Fordon: Jag och Miia ska troligen åka i Bimmern! <3 (P's BMW)
Sammanlagt pris: Kanske runt 750 kr

Jag tror jag tar balen lite för seriöst..

Shoeshave

Jag har ingen aning om vad skoskav heter på engelska men det heter troligen inte shoeshave :P
Idag har jag iaf fått massa skoskav av att gå. Jobbigt.
Det har varit två sommardagar nu i Sthlm och jag klagar inte för fem öre. Helt underbart att kunna springa omkring  på stan i shorts och inte frysa. Och bruna ben får man ju också av det!
Jag, syster, G och M hade en liten Picknick i gustav adolfsparken nu på kvällen. Äta kykling, browni och jordgubbar. Helt underbart!

Imorgon blir det nog en snbbis på Fälltis för att akutshoppa ett par flippflopps eftersom jag inte kan ha på mig sockar utan att mina arma fötter vill ta livet av sig. Så det blir att flyga i flippisar men det har väl ingen dött av? Då får jag också visa min fabiga resväska!!


"Mmm den goda smaken av medalj" // Systeryster

None

Pink dreams

Idag fyller jag som sagt år. Jag vet inte om det var den varma mysiga känslan jag har haft idag som gjort värdret så otroligt varmt eller om det är nåt annat. Hur som haver har dagen iaf spenderats på stan och den långärmade tröja jag fick på morgonen var då på tok för varm. Så när jag, pappa och Lydia skulle gå och handla blev det mina svarta shorts från hm som åkte på.
Jag har önskat mig en rosa resväska ett bra tag nu. Och nu står den i mitt rum! Blank, liten och rosa som en karramell! En Shmock tunika från MQ fick följa med hem den med. Tack.
Och alla söta grattis sms jag har fått idag har bara gjort mig så himmelens glad! Tack så mycket!
Och om jag förstog alla rätt så har vi spöat 9E idag på brännbollen? Helt galet måste jag säga!! Jag skulle ha varit där!


När man söker på Spöa 9e i brännboll på google

Kram

SWEET 16

Vad är det för en dag?
E det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Julias födelsedag
Hurra Hurra Hurra!

en timme

och 51 minuter tills jag blir 16!!!!!!

Flygplatsen

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att planet ska gå. jan använder mitt 3 usb modem. fett med chill!
Idag har jag, ida, anna och miia cyklat runt på sjukhuset och jag och felix har lunchat på sandys och så. Det var jätte trevligt och jag och felix skrattade mycket! Som vi alltid gör :p

Jag älskar 3 just nu!

Gårdagens!!!!

JAg och mamma var på Maxi och handlade. JAg skulle börja ta lite äpplen när jag ser min franskalärare. Jag hälsar och vänder mig och jag börjar fokusera på äpplen.
Då hör jag ett högt utrop av glädeje och vänder mig om och ser min franskalärare stå och prata med min förra franskalärare Ingrig.
Jag viskar så bara mamma hör
- Ohh gud..
M: Vad??
- Titta inte men mina frnskalärare är därborta!
M: Men skärpning! De kanske inet har satt betygen.
-Va?? Kommer de sänka min pga vika äpplen jag köper?

Gud vad jag skrattade efteråt!

Ohh nu är jag sen!

Bal

I måndags så köpte jag en ny balklänning! Den är ROSA! Jag kommer ha den och en lila bolero till. och ett lila pärlhalsband! Det kommer bli söt!

Igår så hade vi klassdag och det var den mäst perfekta dagen i manna minne. Alla pratade med allla och åt av varandras fika. Super mysigt att grilla och spela brännboll!

Idag har vi nå cyckel dag man ska runt  halva umeå och fösa uppgifter och så. Helt galet! Men det kan bli kul. det är inte ett moln på himmlen så det kan nog bli varmt och gött! Efter det så ska jag till Sthlm. Det kan nog bli jättekul tror jag. Få träffa lydia, petra och bara strosa på stan och kolla efter nya roliga saker.
Dessutom fyller jag år imorgon!! hela 16 år bilr jag då!

Hade gr8!
Kram

Faith

Eftersom jag har haft min födelsedag idag och att det är mors dag så måste man ju ha tårta. Jag har komponerat ihop en mycket smarrig och mäktig tårta. Jag ska inte avslöja vad det är i den än.. det kan ju bli dåligt..

Men jag måste bara visa lite bilder på hon som spelar Faith i Buffy.
Hon har en sådan talang för att att se vänlig och snäll ut och vara en riktig bad girl!



None

Flickvän?!

Är det bara jag som har missat att lindsay lohan har skaffat flickvän? Hon och Samantha Ronson har haft många mysiga dagar i Cannes tillsammans. Detta kom som en chock för mig. Jag trodde aldrig att hon var bisexuell! Med om Lindsay kan bli lite mer ansvarsfull på de här settet så är väl det ganska uppsakattat antar jag!
Lindsay och Samantha på väg in på resturangen Baoli.

Happy 16

Okej om fyra dagar men den är inte så noga. Eftersom att varken jag eller mina syskon är tillsammans på min födelsedag så överaskades jag med en uppvaktning nu på morgonen! Jag fick nagelfix, maskara, en ny jacka, block, oliv duschkräm och 3USB modem!
Tack!
Det kan bli mycket mer Bloggade och pluggande på alla resor nu när man har internet överallt. Det kommer bli kul att resa!
image116

Kulturnatta igår var hur kul som helst! Förstå så träffade jag Miia ochvi gick till stora scen och så på Thingvillir (?) Efter ett tag haffade vi vicka och Majiz och sen också Victor. Sen gick vi till Sf parken och senar till kajen. Där någon gång gick jag och Miia en promenad och hamnade i en kavalkad av raggarbilar. Ganska interessant månte jag säga.
Klockan 10 var det dags för Di Leva. Och jag behövde bara stå ut med 1 låt innan alla var tvunga att springa iväg för att göra sig klar inför modevisningen! Stressen! Jag skulle inte gå modell men jag hjälpte med hår, massa kul!
När alla modeller gick bakom scen var det bara jag, Miia, Majiz och Vicke kvar. Vi såg både en och två människor för mycket. Men det var inet så farligt. Det farligaste som hände var nog att jag hamnade i mochpitten med en stor jävla hemtex påse i handen. Men det gick bra jag lever ju!

Nu ska jag städa mitt rum och gå på paketjakt! :]
Kram

Nominerad!

Idag fick jag reda på att jag har blivit nominerad till årets snyggaste tjej! Ja det är hur kul som helst! Vet iofs hur det gick till och så men det spelar ingen större roll! Det känns hur kul som helst. Så på balen den tredje juni ska vi få reda på vem som vann. Det står mellan mig och två andra tjejer.

Det har inte hänt så mycket utom att på matten så fick vi spela brännboll och vi VANN ÖVER 9E!!!! Det är typ galet ingen har typ gjort det ever! Vi hade Nabben (vår biologi lärare och 9Es mentor) påvårat lag men det spelar ingen roll. Det känns nästan lite tråkit att jag inte kan vara med på Brännbolls-dagen men det spelar inet så stor roll. För det är bara 6 dagar tills jag blir 16 år!

Nu ska jag snart gå ner och hänga tvätten undra om man kan hänga den ute för det är så underbart vacketr väder ute!  Och sen taggar vi ju Kulturnatta! Imorgon kl 23:45 på stora scenen modevisning! FunFunFun!

Har orkat hämta kameran

Jag har nu orkat hämtat sladden till kameran för att ladda in bilder i kameran. Bilder från helgens dans! Så nu ska jag ladda in dem på bloggen!

Och medans jag importerar bidlerna ska jag bara säga att jag ska en vacker dag köpa ett oversize linne. JAg vet inet varför men det är ganska fint men jag vet inte hur det kommer se ut på mig! Men 49 kr är det värt!







Bilder från i helgen.

image107

Dans

Jag har dansat hela helgen och därför har jag inet skirivit så mycket. Jag är helt ofattbart trött och jag ska snart sova..

Bilder kommer snart från dansen

Bloggtorka

Jag vet att det var ett bra tag sen jag skriv nu men  jag har helt enkelt inte orkat. Det har varit densande och teater och pluggande på alla håll och kanskter. Men det fixar sig.

Jag vaknade av att expressomaskinen drig igång där vid sju. Och en halv minut senare kom världens bästa mamma ner och frågade om jag ville ha frukots på sängen. Hur mysigt som helst!

Igår han jag en snabb sväng förbi stan innan dansen började. Jag, Vicka och miia kollade på kläder tillsammans med två ej lika klädintresserade. Men det var mycket kul iaf! Dansen var egentligen bara flumm. Vi började en balett lektion med att springa! Sjuka tider! Men det kommer bli jättebra när allt är klart! Dansuppvisning på lördag och rep på fredag eftermiddag! tagga tagga!
Jag har fixat balklänningen oxå! Det blir samma klänning som jag hade när jag var  på intalationsfest på KTH i november.
image109

En jättefin klänning från bikbok!

Nu måste DykarN-PykarN Partypants göra sig klar
Puss!

Obekväm Sanning

Igår hade vi permier på teatern för pjäsen Obekväm Sanning. Och inte nog med dte vi startade hela teaterfestivalen också! Hur kul som helst! Jag gjorde ett par småmissar men inget stort. Och på det stora hela gick det superbra! Bilder kommer upp sen!

Dagens planer är att slänga mig i duchen nu och sedan cykla mer till stan för att spela. Sen ska jag nog dra en snabbis på stan för att sen städa på mitt rum. Ikväll kommer lillsyrran att ha pyjamasparty.. Mycket fnitter :P

Oj nu måste jag rusa. Kram

Torsdag

Jag han tyvärr inte skriva så mycket igår eftersom jag hade genrep på teatern tills 22.15 tror jag att vi slutade. Vi drog öven den del men det var det värt vi kunde göra ett genomdrag på hela pjäsen det känns helbra.
Så imorgon kl kvart i sex gäller det. Vi startar hela teaterfestivalen och det ska bli kul!
Så imorgon ska jag packa en stor väska med munkjacka, tröja, shorts, highheels, gympaskor och mjukisar. Och allt detdär i svart.
Sen ska jag packa lite smink typ kajal och mascara oxå.

Jag tror jag börjar bli nervös nu.

Obekväm sanning! Kom och se på teatermagasinet fredag kl 17.45 och lördag kl 11.30

image107

Tisdag

Idag hade jag värden mest dödande halsont när jag vaknade och gick till skolan bara för att göra Nationella proven i matte. Hela provet handlade om choklad. Kan det vara mer frustrernade? Jag blev ju chokladsugen av det och for hem för att sova bort min förkylning. När jag skulle gå hem började jag och Sharp snacka med Caro. När vi sa att vi skulle hem, sharp var också sjuk, sa han ja du ser ju lite pösig ut. Bara för att jag hade mjukisbyxer på mig för att inte frysa. Haha han är ju som han vart :P
Sen for jag hem och sov.
Dagen flöt förbi i the och fullmakter. Men vad gör man inte för pengar :P

image107

Måndag

Jag vaknade av att Miia skickade ett sms till mig 10 över 7 imorse. Dvs 40 minuter för sent. Och jag hade dessutom onte i halsen. Jag vill verkligen inte bli förkyld igen! Känns sjukt jobbigt. Nu när det är så varmt och fint,, BLÄ!

Vad kan man mer säga? Jag tycker att måndagar är tråkiga. Dagen borde sluta där vid 10 då är jag less. Men det är bara på måndagar jag känner så. Knepigt. Vi hade dans med liveband idag. Det var mycket kul att se hur Anja försökte bjuda upp och lära Fällman att dansa.. Mycket roande och sen drog bandet till med bugg. Då var ALLA med och dansade som galningar! Helt sjukt! Sen hände väl ient så mycket mer.

Jag måste bara säga att det är ganska omoget att bryta BÅDA benen i armen.. Bara så alla vet ;P

 

Ska sätta mig och plugga nu och se på Chasmere Mafia. Puss

image107


Söndag

Nu är det snart måndag och jag är taggad på skolan. JAg har jobbat hela helgen så det har varit liet dålig uppdatering. Och nu måste jag kila igen, Sova säng säng säng :P

Telia

Nu har jag telia igen. Och det känns jätteskönt om man bortser från att jag har förlorat 20 ûbersöta sms i flytten från Halebop till Telia. Men det är nästan vad man får leva med.
Förlåt för lite dålig uppdatering btw jag har inte Haft så mycket tid. Jag jobbade från 9 till 5 om man bortser från tre timmar då jag repade till teatern. det känns som det kommer bli jättenice pjäs iaf! Bara 6 dagar kvar! Peppen Peppen!

Ser på tillbaka till framtiden två nu och det är jättebra!
image107

Valborg

Igår så var det valborg. Elden blev campus och den bra sjukt kort tid men jag, Sharp, Vicka, Vicke, Matti, Julgransson och Miia hade sjukt kul och det blev massa roliga kommentarer. Miias kompis Pehå kom med sin iPhone. Vilket resulterade i svartsjua blickar.

JAg måste fortsätta städa nu mer utförligt kommer sen :)

RSS 2.0