Torkade rosor

Tisdag idag. Fys första timmen. Jag har aldrig varit så skakig under ett gympa pass. Men jag var med hela och jag tog det bara lugnt när jag fick en hostattack. Men jag dog inte och det är ju possetivt!

Engelska, lunch och sedan sitta och prata med sofia ett tag innan jag for hem.

det känns så extremt skönt att snön börjar tina bort nu! Det är en befriande känsla måste jag säga. Kunna cykla överallt. Inte vara beroende av busstider och sånna jobbigheter! nu kan de bara sopa bort gruset och allt vore på topp!!


I will always love you

En helt okej dag på det hela taget. Känns dock allt annat än taggat med fysträning imorgon på idrotten. Vicke antydde att det skulle vara jobbigt. Men det är väl bara att ta i tills man stupar helt enkelt. Och om jag tar i tills jag dör får jag väl återuppstå tills helgen. För i helgen händer massa mysiga saker! Fikadate, ett litet firande och kanske ngt annat också.

HAr inte så mycket mer att skriva. Ska nog sova snart

Spotify

Ja, då har även jag Spotify. Känns riktigt bra, jag vet bara inte vad jag ska söka på. Jag har ju så konstig musiksmak så det finns inte! Ena dagen är det metal och andra dagen är det kalssiskt eller opera. Ja jag gillar opera.
Men det känns kanoners iaf!


Söndag

Söndag, en såndär söndag som man bara slappar, städar och pluggar på. Gansak skönt. Sov till klockan kvart över tio och det var skönt. Var så trött efter igår kväll!

Har sett High school Musicla 3 med Lisa. Mamma hade bakat mjukpepparkaka som vi satte i oss under filmen.

Nu kanske jag ska försöka tvätta bort sminket från igår ;)

UmeåOpen

Ja då har man varit på sin första konsert och det var väl nästan som väntat. Mycket folk, varmt, mörkt, hög musik. Men det var ändå trevligt att vara med Carråh, Vicka och David.
Carråh och Vicka tog hand om mig jättebra när vi stog och kollade på tiger lou. Det var så mycket folk som stog och knuffades och hoppade och höll koll på att jag inte for iväg med strömmen. Det är ganska lätt när man är liten. Men efter en stund blev det jobbigt att stå så jag gick och satte mig.

De slutade spela och vi gick ut och väntade på att Erik Kassler skulle börja spela. Han började spela och jag gick till bussen. Så nu ligger jag i sängen och ska väl sova snart.


Puzzel




St. Germain

Mitt nya lack från Malava heter St Germain och är supersnyggt på! Ett slags vinrött, shimmer. 


OPEN!!!

Nu jävlar taggar vi Open, täffa Vicka och Carråh! Det är helt galet vad jag taggar.

Idag har jag varit en vända på standen med först familjen och sen victoria. Vi gick runt och pratade om Porslin, London, Prickar, Rosetter, Pojkvänner och andra Vänner. Hon är en av de vänenr man har föralltid! Helt underbart.
Det blev en fika på Åhléns i ett par timmar.



Lite sjukt. Bilderna är tagna just efter varndra och ljuset gör så sjukt stor skillnad!

Insåg just att jag använder ordet "sjukt" Lite för ofta!

Nu blir det snabbröjning i rummet, äta, sminka mig och klä mig inför kvällen.

Let's Dance.

Jaha då var den säsongen av Let's dance slut. Jag tyckte att Lailas numer med fridansen var helt otrolig!! Som dansare kan man inte annat än berömma det! Men jag tyckte dock att Magnus var värd segern! Han har visat att alla kan verkligen dansa. Det finns där inom en precis som att gå. Alla kan dansa! Jag fick idén om att finslipa M på dansfrånten lite, skulle vara lite kul.

Imorgon lördag! Det ser ut som om det blir Open nu med lite allt möjligt folk. Men Iaf Vixi och Carråh! Länge sen jag träffade och pratade med dem. Så det ska bli kul. Sen kan man ju undra hur mycket man kan prata på Open men det är ju en annan fråga.

Imorgon är det ju Earth hour oxå. Jag tycker att det är bra att man släcker ner lamporna i en timme. Men jag tror dock inte att det kommer att göra så mycket effekt. Det är ju lagt på Primetime på Tv, just när folk äter, när fester och så håller på och det kan sabba det ganska mycket tror jag. Visst man kan äta med bara levande ljus och likande, det är ju supermysigt, men det komplicerar ju ändå ganska mycket att inte ha ljus och tvn på.
Jag kommer troligen vara på Open då så jag kommer bara att se till att ha släckt i mitt rum innan jag går.

Ja, nu borde jag snart sova. Imorgon blir det städa ordentligt här nere. När blev jag så stökig av mig?? Jag har 250 kr på Jc att spendera också. Ngn snygg topp hittar man alltid! Mycket mer vet jag inet om jag ska göra. Men det lär ta hela dagen också.



Ibland lekar jag GossipGirl, när jag har tråkigt.



Fredag

Tjoho,

Äntligen fredag och jag har varit en snabbis hos Sofia och åt på tårta ty hon fyller också år. Det gör Vixi också Så grattis till henne med!

Annars har väl dagen varit trevlig. Eller så rolig som Matte, företagsekonomi och spanska kan bli :P

Funderar på att gå på UmeåOpen i helgen om jag hittar någon att gå med vill säga. Jag tror att det kunde vara några bra band som skulle dit! Ja vi får se. Dock ville jag se Let's dance idag. Jag vill veta vem som vinner!!


Torsdag

Jag är helt otroligt trött men jag tänkte snabbt skriva om hur dagen varit. Skola med prov och film. Jag grät i slutet, för han dog! For med födelsedagsbarnet, M, till D&D för att köpa jeans och tröjor. Mycket roligt! cyklade sen hem till M och där blev det fika och middag med släckt och familj. Mycket trevligt!!



Vad kreativ en Naturelev kan vara :P Men det är bra gjort!


Ojojoj.

Jag vet, jag vet att det var länge sen jag skrev och det har sina skumma förklaringar. Jag tappade nycklarna i fredags och fick därför inte hem datorn över helgen. Plus en massa plugg inför provet på torsdag.
Jag kommer väl bli klassad som nörd nu men jag tycker att det är ganska skönt att plugga ibland. Men en varm kopp teh och ett tyst hus så blir det ganska fridfullt!

Men nu ska jag försöka ta tag i bloggandet efter den ofrivilliga torkan.
En liten snabbgenomgång (låter som melodifestivalen eller ngt) av vad som hänt under de oskriva dagarna.

Lördag.
Det blev skoter med M ute i det fina vädret. Bedtimes Stories på bio och sedan pannkakor med nutella till middag. Gott!! Filmen rekomenderar jag verkligen om du vill se en feelgood-film!

Söndag
Blev bjuden på våfflor hos Andrea tillsammans med Andrea, Jesper, Sofiorna och M. Det var våfflor till förbannelse!! Usch, jag vill inte äta våfflor imorgon då det är våffeldagen om jag inte har helt fel. En snabbvisit hos mormor och sedan GG på kvällen.

Måndag
Vanlig månadg skulle jag tro. Skola och plugg. Inge mer med det.

Tisdag
Bad på gympan och det är alltid roligt. En snabbis på stan och sedan en visit på Haga! (De har suddat bort LENUHÖRNET). Hittade Syo:n, Anna-Karin, Per i luckan och Caro. Mycket trevligt. Sedan blev det hem och plugga.

Ja, det var mina dagar.. Imorgon har jag teater för första gången på många veckor och det ska bli riktigt kul!


No more 'lenuhörnet'


Fredag

Tjoho,
Det är fredag, äntligen! Idag har jag bara en riktig lektion och det är matte. Sen är det lunch på kullis och sedan ska jag och andrea min partner in this crime, ta stora dela av klassen till Nolia för att kolla på UF mässan.
Jag taggar nästa år då jag ska stå på nolia och sälja mina produkter! Känns askul!

Efter nolia blir det väl stan, kanske M en stund och sen synundersökning. God mat och sedan Let's dance!



Kör på plattat hår idag.

Hemma från skolan

Andrea är hemma och nu börjar misstolkningarna komma sakta men säkert. Pannkaka till lunch och sedan håltimme och prov. Det gick mycket bra, tycker jag. Och nu ska jag börja röja upp i Andra världskriget! Jag har plockat bort kläder och så men nu är det dammråttorna som ska in i sitt bo!


Hej igen

Ojojoj vad länge sen det var jag skrev nu.

Nu i helgen var ja ju i hemavan och åkte lite skidor och skoter. Det var mycket trevligt speciellt på söndagen då vädret var helt oslagbart fint! Lite fäg på kinderna fick jag allt!
Melodifestivalen på Lördagen ska jag inte ens utala mig om. Kan ist skriva att jag smsade med Matti fram tills hennes pengar tog slut. Och det var innan vi fick veta vem som vann!

Nu i veckan har jag stört mig på att jag har vaknat av mig själv typ 20 över fem varje morgon. Har då dragit mig en timme och sen gått upp.

Igår var jag på tv4's tjejmiddag. Mingel, mat och robinson stog på schemat. Det var mycket kul att höra på hur programdirektören berättade om hur de köper in program osv. Fick även se det rykande färska första minutrarna av Robinson. En gammal deltagare kom och berättade om hur det hade varit på ön. Han hade varit kvar så han fick stå på plankan. Det var mycket kul att höra på.

Har även läst ut boken SLAM. Den kan jag rekomendera om man vill ha något lätt men samtidigt samhällsviktigt (heter det så?) att läsa. Boken är skriven av Nick Hornby, samma författare som till About a boy. Men mycket bra bok verkligen. Jag måste läsa mer!!

Nu är det torsdag och jag får inte vara i gymmet på friskvården :/ Jag som hade taggat. Sen har jag gramatikprov i svenska. Ordklasser och sånt... Jaja Andrea är iaf tbx och det blir ju bra!

Hemavan

Nu är jag hemma från Heavan (Hemavan). De var fint väder och härlig skidåkning! Carwingen var inte dålig någonstans och god mat!

Nu ska jag börja på lektionen.

Tisdag

Idag är det tisdag. Vi har haft skidor på gympan och det slutade i många fall, ena snyggare än det andra. Jag fastande i snön med skidorna... Jag är glad över mina korta förtter nu!

Hemma blev det plugg och lite bullerbybarnen. Det var så sjukt länge sen man såg det så det var kul. Man märker ju många små helt galna saker som man tyckte var helt normalt när man var liten. Typ klockslag och andra saker.

Sen blev det skotervård och skidbyxshoping på ersboda. Eller skotervården var hemma menmen.

Sen va det inte så mycket mer... Chattade med A och diskuterade många trevliga saker :)

Flingan!!







Sötaste kaninungen!


Hemma

Nu ligger jag i min säng. Den luktar M, mysigt måste jag säga! Nu är lovet slut och imorgon börja jag veckan med Gym! Jobbigt fast ändå kul. Jag har nog inget problem att gå upp. Jag har vaknat klockan sex respektive halv 8 av mig själv de senade dagarna.

Jag är hemma och snart ska jag se GG. Det är sjukt efterlängtat. Väntar oxå på mail från A, den tjejen är i Thai och solar och badar.. Nej jag är inte alls avundsjuk.
Jag har funderat på om man skulle flytta till ett varmare ställe. Men samtidigt vill jag inte det. Jag har så mycket roliga saker här som jag älskar. Däremot om allt bra flyttades till ett lite varmare ställe så skulle det vara hur bra som helst!

xoxo


Huvudstaden

Är i huvudstaden och har huvudvärk. Glasögonen ska fixas på måndag!!

Jaja, Idag har jag varit på stan och kollat på träningskläder, löpningsskor och vanliga skor! Nya skor har införskaffats! Peeptoe, snörning, öppet på sidorna, svart lack och beige. Snygga som bara den och billiga. Ville gärna flytta in men insåg att många skulle komma in i mitt hus då.

Idag har jag även lärt mig att Pyk är ett efternamn och därmed att jag inte är den enda Pyk i Sverige. Har också lärt mig att man kan heta Player i efternamn. Det kan inte vara kul... Speciellt om man är en snäll och välartad person som inte playar. Däremot om man är en player är det ju bara klockrent!

Har nu jag träffat Flingan. En kaninunge som är mycket mjuk och biter på allt den ser. Vaknade inatt av att den åt upp sitt hus. Då var jag inte så glad. Men den är inte lika blyg som alla andra djur vi haft. Och den gillar mig, alltid en fördel!


Pigg och trött

kroppen ch hjärnan är pigga, medans ögonen vill sova i hundra år. Vixi och Miia ligger och sover på golvet. det var tydligen jobbigt igår, chips, läsk och vi var nog inte tysta många sekunder. Jag trodde att jag hade gjort för mycket sallad men icket. Den lilla söta kaninen victoria åt alla sina grönsaker. Duktigflicka!

Jag vet att kag har sagt det många ggr men idag ska mina IKEA möbler upp! Därmed pasta!! M ska hjälpa mig. Men det är bara för att jag inte kan bära paketen sjäv :P annars skulle de vara uppe för länge sen.

Varför ligger vixi och gnyr julia? jag blir ju rädd.



hoto booth äger!





Kinamat

Är det inte typiskt? Just idag av alla dagar vaknar man upp och mår illa? Jag som ska ha tjejkväll och äta lunch på kinaresturang! Blä... Men det är ett par timmar kvar så det är väl bara att kurera sig och göra det bästa av situationen. för kinamat ska jag ha!!!

Igår åt jag B&J. one cheesecake  någonting... inge god :( Men mamma mia vad trött jag var igår! Jag somnade vid kvart i tio och vaknade 8... 10 timmar. Det är mycket.



jaja. Idag, efter kinamaten sak jag städa. Fixa skrivbordet och golvet. Garderoben gjorde jag igår. Laga mat inför ikäll ska jag oxå göra.


skoterkoma

att flytta skotern från släpet till gareget var typ jobbigt. Jag blev så otroligt trött av det. Snabbhandling på Maxi sedan inför tjejkväll med vixipixi och miia imorgon. Varm kycklingsallad blir det jag bjuder på. Mums!


Hemmakväll

Jag har en hemma kväll, Mamma mia!, B&J, tv, kaffe och lite annat smått och gott. Gansak så nice. Imorgon blir det kinamat till lunch med mormor. Så galet nice, har varit sugen på kinamat så sjukt länge. Ingen frukost imorgon med andra ord:P

Jag ska nog laga mig lite mat åt mig nu. Nice nice!


borta bra, hemma bäst.

Efter en helg i kittelfjäll med Snö, skoter, brasa och skidor är jag sjukt glad att jag är hemma. Bilresa hem var en pain in the ass, bokstavligen! Jag ramlade nämligen i hög fart och i isig backe och slog mig, aj aj.

Så igår när jag kom hem såg jag på GG avsnittet som jag hade missat och sedan somnade jag. Vaknade dock med ett ryck då jag hade drömt att en pingvin skulle äta upp mig. Plusen var inte lugn! Usch vad jag hatar mardrömmar, jag fick dock ett nytt shampoo i drömmen men glömde att ta med det hem... jobbigheter. Mamma väckte mig (ofrivilligt) när hon skulle till flyget dessutom. så nu är jag vaken och uppe fast jag har lov. Hmmm undra om man ska ta och sminka sig? Måla om naglarna? Nej, sängen var för skön för det.

Nu väntar ett besök hos M och sedan en sväng förbi stan, träffa mormor och på kvällen en tripp till café statione med vixipixi. Tjejkväll på tisdag! Asnice. Sthlm till helgen... Kan bli kul!


RSS 2.0