Och på söndag ska jag måla hela huset gult, fast det tycker jag är fult

Nu har jag inte målat huset gult, det är iofs redan gult, men jag har flyttat ett helt företag. Det är inte så lätt som det låter vill jag lova. Det var kartongen och bord som skulle monteras. Papper, gardiner och tip ex är det då ingen brist på. Visst ni att dte finns tip ex på penna! Det visst inte jag och det avr typ sjukt coolt!!!

Nu ska jag duscha, smörja in läpparna med ett ton lipbalm och äta middag! Om du ska flytta innom kort tid så är ett tips att ta med dig vasselin, läpparna blir jättetorra!!

Får jag sova nu?

Fredag

Nu ska jag snart fara iväg för att träffa min farfar en snabbis! Ska bli kul har inte träffat han sen... Arlanda haha.
Efter ett kort besök där ska jag till skolan för att ha matte (?) företagsekonomi och spanska. Efter det hade jag tänkt satsa på att träna ett Aerobics pass. Det ska tydligen vara mycket dans i det.

Nej nu ska jag fara. Puss

Torsdag

Hade friskvård idag, och ÄNTLIGEN någon som fattar varför lärarna har fått laptops. Läraren var jätteduktig på att lära ut och använde sig av en keynote presentation. Lektionen handlade om fettma, varför vi inte är lyckliga och hur vi har utveklats. Superintressant! Sen fick vi frukt på en annan lektion av henne oxå!
På lunchen gick jag, M, H och J till Iksu och spelade lite bordtennis! Det var så galet kul! Jag är inte bra på det heller!

Imorgon ska jag ha på mig kjol och klackar!!! Stog i säket en kvart (vilket är länge för mig) för att försöka välja vad jag skulle ha på mig. Och det gick banne mig inte.. Så det fick bli Jeans, rosa t-tröja och stickad kofta som vanligt. Men imorgon blir det andra bullar! Och juste vi fick korten

Träning!

Nu har jag varit på Iksu och tränat i en och en halv timme. Core och step bas stod på schemat. Jag säger då det, om jag tar mig upp ur sängen är jag sjukt nöjd! Coren gick väl helt okej och step basen var bara jobbig.



yummie!

Dumma Skola

Jag hade vant mig vid tanken på att börja kl halv två på torsdagar men icke! Jag ska gå upp och gå i skolan redan kl tio i tio. Det tycker jag var ganska så mean. Dålig stil att ändra våran underbara sovmorgon. Tur att vi slutar kl kvart över elva men de kommer de väl oxå ända "peppar peppar".
Så imorgon blir det liten sovmorgon till tio i tio och då hoppas vi på en kul lektion i Friskvård!

Och sen fick jag veta att maten som vi äter på ett av de två alternativ tydligen är samma mat som de har på vildmannen. Ni midgårdare (och alla andra) vet vad det vad det betyder... Inte så god mat.

Juste Jag höll på att förverkliga mitt gamla smeknamn dykarn idag! Tack och lov var det bara en liten snubbling så ingen såg. Men jag lovar att så fort jag Dyker igen smsar jag dig Sharpie!

Nu sak jag nog ta och läsa igenom dagens anteckningar och kolla igenom matten lite.

Onsdag

Snart ska jag trampa iväg till skolan. Jag har Samhällskundkap A, Matte A och Naturkundskap A idag. Och slutar fyra. Igår var jag ju och köpte block och pennor. Det blev ett 7 ämnes bolck  och tre stiftpennor.
Har sett ett avsnitt av serien Weeds, fan vad kul den är!! Helt galet! Och nu lyssnar jag igenom massa madonna låtar!

Oj nu måste jag fara.
Ha en bra dag!

Tisdag

Idag är det TIsdag och jag har nu kommit hem, ätit och sett på ett avsnitt av Weeds. Superskönt att sluta kl kvart över 11! Dock tror jag att framöver kommer jag att använda denna tid till att plugga.
Vi hade idrott idag, fotboll var det på schemat. Jag måste säga att det var mycket roligare än jag trodde att det skulle vara. Att ha ett sånt sammarbete i klassen är helt nytt för mig och jag njuter av varje tillfälle att få umgås med Alla i klassen! Efter idrotten väntade ett engelska pass och klassråd. Helt okej dag måste jag säga!

Jag ska fara ner på stan en snabbis för att införskaffa block, pennor, sport kläder och lite annat smått och gott inför skolan. Eller inför, snarare för skolan. Jag funderar nu på och jag ska köpa ett flera ämnes block eller flera block för alla ämnen.. Återstår att se.

Nej nu sak jag börja cykla till stan.

Juste glömde att säga idag har jag fått mitt IKSU kort! Nu kommer jag bli träningsnarkoman :D  Ska jag kanske träna ikväll. Core skulle vara kul!

Tävling

Klart man vill vara med och tävla om Lars Wallin- smink!

Det är i Bloggen Undressd som tävlingen finns!


Kan vi leva utan våra tekniska prylar?

Nu har min mobil strulat igen.. Känns sådär lagomt bra! Men jag vet vad det beror på så det är nog lugnt. Det sjuka var att jag kännde någon slags panik när mobilen inet funkade. Det var nåt i stil med "OMG folk får inte tag på mig!". Okej jag hade tre missade sms men det var ju inet ens viktiga sms heller :P Nu har jag sett sista avsnittet på säsong fem av Buffy. Det är för sorgligt!

Snart kommer mamma och P hem så jag ska röja upp efter gårdagens... Fan det var ju ingen fest! :P
Nej men allvarligt talat så ska jag dammsuga mitt rum och laga mig lite lunch. Kanske cykla iväg till statoil och köpa nudlar och se på sista avsnittet igen? Jag vet jag har inget liv!



Dykis

Kapten Röd

Nu sitter jag i sängen och eggar Kapten Röd - kallakallacka (aka kackerlacka). Så sjukt härlig låt.
Är nu hemma från RockKrock som var trevligt! Träffa massa mysiga människor. Victor, Miia, Vicka! De gör min dag. <3

Ja nu väntar sängen.


Regn

Det är ju helt galet vad det regnar! Man blir ju deprisivmerad!
Teambuilding dagar idag. Kul men varmt och tufft. Massa nya namn osv. Men om en vecka blir det nog perfekt!

Det bästa är att jag är Julia inte Julia o, DykarN, PykarN elr nåt sådant. Jag gillar smeknamnen men nu är jag Julia och det känns bra. Framför allt inte Julia O. Ensam Julia i klassen sjukt bra!

Julia

Klassen

Jag måste säga att klassens första intryck är ganska bra. Jag tror att det kan bli en go klass! Klassmentorn tvar ganska kul. Han var lite lik Nabb på nåt sätt. Med sina UTMÄRKTA kommenatrer, men han var lite lik Magnus och Mats för han hade inte så mkt kolla på saker och ting (men det var nog bara för att han var ny på skolan tror jag). Och när han hade sagt lite saker om busskort och telefonnummer så frågade han klassen vad vi tyckte om OS.. Jag tror inte jag var den enda som inte hade någon koll på det. Men det var bra!

Möta klassen

Om en timme vet jag vilka som ska gå i min klass. Igår tog vi ju bara kort så jag snckade med Vicke-pick hela tiden. Men nu ska jag få träffa klassen. Ska bli mycket roligt! Jag tror jag kommer få en helbra klass!

Nu måste jag sätta på mig sockar, ta på min en kofta och sen sticka iväg.

plupp-plupp

Nu har jag varit på skolan och blivigt fotad. Jag vet inte  vilka jag ska gå med men det får jag reda på imorgon. Ska bli kul!

Jag har varit på Face och fått en behandling av ansiktet. Det var en behandling när de rådgiver en hur man ska ta hand om sin hy och så. Det var skönt att ligga där och bli ompysslad! JAg rekomenderar det om du ha lite problem med att hitta rätt produkter för din hud!

Sen hade H varit förbi med en massa kläder. En hel del snygga kläder och ett par jeans som sitter perfekt på mig! Helt galet, Systrar i Jeans?


Dagens skol outfit

Idag är det skola som gäller. Första dag = Första intryck. Jag tänker ha en enkel klädsel för att samtidigt kunna visa min personlighet.



Hmm bilden blev sned.

Jaja nu sak jag fixa lite till.

Dykis

Imorgon gäller det

Imorgon så börjar jag ettan. Ny skola, nya vänner, ja allt nytt. Det ska blir kul det kommer det bli och det kommer bli massa nya intryck också. Men för att vara helt ärlig ser jag fram emot de lite grann.
Det är solklart att jag kkommer sakna Haga och så men jag vet inet om jag kommer sakna klassen i sig. Personerna i klassen visst kommer jag sakna dem men inte klassen i sin helhet. Vi hade ingen bra klass. Det var bara grupper och elaka blickar och kommentarer så långt ögat nådde. Men jag kommer sakna alla roliga sutnder i "lenuhörnet" och alla andra sjuka stunder. Som tex. när jag fick namnet DykarN, När Vicke och co köpte en heliumtub och alla tog helium och sjöng bumibjörnarna för att inte tala om FRANSKALEKTIONERNA.

Nej, imorgon blir det nya upplevelser och nya utmaningar. Detta kommer funka bra!

Sommaren i bilder

Förra sommaren denna tid gjorde jag ett inlägg med bilder från sommaren. Jag tänkte att jag ska göra det iår med. Jag har tyvärr inte lika mycket bilder som föra året men det får duga iaf!



Sommaren började med avslutning i kyrkan. Mycket tårar och skratt blev det. Sara var så duktig på att sjunga "Nu grönskar det".



Jag åkte till Sthlm och fick en jättebukett med blommor av pappa för att jag har gått ut nian.



När jag hade varit en vecka i Sthlm åkte jag hem för att åka ner igen med bil till Arlanda. Portugalresan kunde börja.



Lång flygresa till Faro.



En vecka i det underbara Tavira följde. Massa sol, bad, mat och skratt följde.



Hemma i Sverige igen kom VIcka och Miia och hälsade på mig i Sthlm. Helt galna dagar med shopping, skratt, en och  annan Nils och B&J glass.



En vecka på Island följde. Det blev lite bilresande, glasiärer och högläsning av Harry Potter 3 för Systeryster.



Hemma i Sverige igen åkte jag till Underbara Norrfällsviken. Vollyboll på straden, massa bus i vattnet, minigolf och slappande på bryggan väntade där.
Här försöker jag ta mig från en båt till en annan utan att ramla i vattnet. Vilket jag inte gjorde heller.. Inte den gången iaf.



Jag åkte till Norge och vandrade i fjällen och sen var jag en dag på Arlanda med Farmor och farfar. Hur mysigt som helst!

Nu är jag hemma i Umeå och det är inte många dagar kvar innan skolan börjar.




Goodbye

Glömde ju totalt bort att Petra åker till USA idag och är borta i typ ett år! Det kommer blir tomt i Sthlm utan henne. Kommer sakna dig gumman!

Glöm mig inte Petra darling!

detta jävla väder

Idag regnar det som vanligt. Elr igår var det okej väder men nu regnar det iaf. Jag har träffat min sötkusin, G och systeryster idag. 
Jag får huvudvärk av detta väder. Och jag skriver helt onödiga saker.

kvällslatte?

IDag har varit en otroligt kul dag. Okej jag vaknade i panik för jag hade drömt en mardröm men resten av dagen var chill. Jag plockade in vinbär och rensade dem och sen tog jag en lunch med F kl 4. Då är det inte lunch men jaja. Det blev massa prat om sommaren först på Sandys och sen vidare runt på stan och kajen. Underbart!!! Jag skrattade mycket och det slutade med att jag fick ont i magen som bara den. Med det var först nu jag insåg att jag det var träningen igår som började ta form igenom träningsvärk.

Jag tror jag ska ta mig en kvällslatte och sen sova och hoppas på mardrömsfri natt

Dykis

the final countdown

inget mer haga, emohörn, biologilektioner med Nadden. Ja jagvet inte men jag kommer sakna alla sjukt mycket.

http://www.youtube.com/watch?v=UJdSjfLPRn0

fem dagar till mitt nya liv!

Det regnar

JAg har helt tappat humöret för att blogga! Ja.. alla har väl sådanna preioder.

Hos petra

Imorgon kommer jag hem till Umeå! Det blir väl jobb men det är välkomnat med öppna armar! Det kommer bli skönt att komma hem. ni ska få se på mitt halsband oxå. Nu ska vi äta spagetti och sen kommer Rebeca hit! Det ska bli kul att träffa henne. Länge sen!


RSS 2.0