Det är det galet

Mamma-dotter bondingtime! Det är så sjukt mysigt. Vi har ätit kinamat, glass, och sett SATC och "another cinderella story".

Jag och M har kört skoter idag. skräck+kärlek var mina känslor för den skotern men hey, jag får köra den lagigt nu! TAGGA fjällen med sötskortern nu!

Februari kommer bli en hejdundrans månad! M, alla <3 dag och min namnsdag ;) hihi plus fjällen hihi jag taggar. Nej nu ska jag ta och ligga i soffan och mysa.

Festis Cactus lime är inte dåligt gott!



Sry vixipix! men jag älskar bilden.

Torsdag

Jag har inte hunnit blogg pga att jag har massa plugg och massa annat hela tiden. Men nu ska jag iaf skriva att jag lever.
Jag lever.

Hur som haver så hade jag friskvård idag och det var väldgt intresant att läsa om fettma hos barn och gamla. Allt är ganska bra med mig annars också. Här om dagen träffade jag Vixi, Carråh och Felix. Jag såg Jacke och Love också. Många folk på en dag men att träffa carråh och felix var mycket trevligt! De var ju sjukt änge sedan.

Jag är så sjukt trött idag. Både i huvudet och i kroppen. Men jag ska liva upp allt med lite rebubble. Jag ska försöka ta mig till bana 4.



onsdag

Jag vet att jag inte skriver så mkt men jag bryr mig inte. Jag sitter nu och ser på bring it on 2! Skriver mer sen :P

Fredag

Jaha, fredag igen. Jag gillar inte fredagar :( Folket slutar ju 80 minuter före mig!! Det är bara jobbigt.

Jaja efter skolan ska jag bli stickad (?) med en nål. Ska få ngt vaccin, gardazil elr var det nu heter. Ska bli nice, fast det är inte så mysigt när det strålar ut i armen sen men det får man väl ta.

Efter det blir det en sväng förbi the choclatefactory (jag är så fyndig på morgonen) och kolla på ett band. Sen ska jag ta det lilla planet och fara till Sthlm. Och jesper kommer dissa mig i sthlm, dåligt :P Jag ska iaf köpa hårfärg, och se om det finns något kul på MQ. Vårkollektionen tycker jag ska komma nu. Sen funderar jag på att köpa upp ett lager med svarta basictröjor.. Eller ska man satsa på vår kläder? Äh vi får se hur vi gör..

Whatever, klä på sig kanske skulle vara en idé? Men sängen är så skön...

Brister

Alla blgger man läser så är det inlägg om hur fel det är att vara smal och hur fel det är att vara tjock dvs ätstörningar.. Men vem fan bryr sig?
Det är hemskt med ätstörningar men när man skriver om det i varje jävla blogg kommer det bli en domenoeffekt. Tjejer som läser det kommer tänka " är jag för tjock?". De stora bloggarna är ju förebilder för många tjejer, så om man skriver omdet länge kommer det bli en negativ effekt.

Är det bara jag som svamlar eller är det ett "dåligt drag" att skriva om ätstörningar i bloggar?


From the school

Nu sitter jag i ett grupprum med Madde, David och Sofia. VI har det alla trevligt och är så sociala med varandra. Jag bloggar, David och Madde spelar bubbletrubble (Min klass är beroende av det, och typ wow) och sofia kollar på andra avenyn. Så sociala är vi.


Teater!!!!

Man, I'm more than happy! Igår fick vi rollerna till pjäsen vi ska spela i vår. Den heter Monster och är ganska nyskapande skulle jag tro. Sjukt härlig text i den. Jag fick dock en helt ny roll. Jag ville vara Edgar men jag fick vara Dansaren. Det är min uppgift att "dansa fram pjäsen" dvs vara den röda tråden.
Det känns hur kul som helst! Det kanske låter konstigt med tanke på att jag skrev för ett par dagar sen att jag skulle sluta med dansen men eftersom detta är en ny miljö och dansen ska symboliseras på ett annat sätt känns detta som en helt ny utmaning. Redan nu har jag kommit på massa idéer. Jag ska komma på vissa danser själv och vissa danser ska jag få hjälp med av en riktig dansare/danspedagog.

Men detta ska bli galet kul. Jag känner peppen!




Jag vet!

Jag har löst och fattat alla matte uppg. De svåraste. Det handlade om pytagoras sats! JAg är lycklig!

Nu firar jag detta med kina mat! MUMS!

Dagen har väl varit helt okej.. Inget spec har hänt. Eller jo vi hade debatt. Fick debattera om Miljö och Skola. Det gick Kalasbra!


Nu är det teater!

Debatt

Idag ska jag ha debatt om miljöpartiet. Helt ärligt så känns det helt okej. Nervosieten har väl inte slagit in än :P Men Det kommer gå bra om bara trötthets huvudvärken (den vanlijkrämsaktiga smärtan :P)

Men först ut är Spanska.

Minns ni debatten vi hade i 8:an? Då vi var Kd och i debatten var Sara elr vicka (minns inte) påven och jag var göran hägglund. JJ, Matti (?), Ida (?) och miia (?) var nunnor.. Ja vi tog det väldigt seriöst :P


The way I are

Jag har en sak att komma ut med. Jag har slutat dansa nu... Eller jag har iaf tagit en paus, sen får vi se hur långe det håller. Jag gör detta för att jag tycker det inte är lika kul som det var förr. Dansen kommer naturligtvis alltid vara en stor del av mig, och jag tror inte att jag sluta dansa i korrdorerna :P Men för att man ska hålla på med något flera gånger i veckan så måste man tycka det är kul. Det säger ju sig själv.

Men jag har bestämmt mig för att när jag börjar längta tillbaka till dansen så ska jag börja igen! Men det blir så tråkigt om man ska gå dit och inte alls känna peppen. Inte ens peppen över dansuppvisningarnahar visat sig på ett tag. Jag vet att det är detta helt normalt och jag tänker inte göra ågon stor deal av det. Vill bara skriva av mig..

Ist kommer jag gå på olika pass på iksu. Kanske step dance eller bodybalence. Pump eller spinning någon gång, måste ju träna rätt!


Teatern!

Idag fick jag ett brev hem om att teatern började förra veckan. Men det bryr jag mig inte om utan jag insåg att nu går jag på gymnasiet vilket gör att vi får våra kostymer uppsydda!!! Det äger ju allt! Så jag måste hitta ett bar gamla jeans till imorgon som de gan spraya silver (?) Dont ask me why!

Känns lite jobbigt eftersom jag inte prioriterade teatern förra terminen. Så nu gäller det att komma ikapp men vad pjäsen handlar om...


Skridskor.

Idag på skolan hade vi skridskor. Mycket intressant lektion, Bandy och ringett. Jag var duktig och tänkte målet otroligt bra! Jag körde nästan in i gympaläraren och gjorde många underliga ljud. Men på det hela taget gick det bra!

På vägen dit hade jag sällskap med Miia. VI pratade båda, aningen hesa oxå. Jag vet inte om det är så bra att snacka jättemycke på morgonen. Jag blev ashes. Hur hesa vi än var så hade vi trevligt. han gå igenom livet mycket bra. Skolan, kläder, kompisar osvosv.

I helgen ska jag till Sthlm, jag ska gå på Punkt (hårfärg till vicka), MQ och kanske träffa Jesper. Det skulle faktiskt vara asnice! Menjag ska prova Chailatte oxå. Fast de har tydligen stängt det bästa stället där de hade de... Menmen sånt händer. Det finns fler expresso House i sthlm, TRO MIG!






Citat Håltimme

Vi ser på en fjortisfilm om prolympia. Jag hoppas på att se bilder på Marcus.

Jag: Där är Marcus!!
sofia: nej det är jag...

Jag säger inget mer!

Citat Friskvård.

Josefina: Mina bok handlar om en bilolycka.
Jag: Det gör mig me!
Madde: Handlar era böcker om samma sak?
Jag: Ja, båda har om en bilolycka.
Madde: Aha, Min handlar om en Ankolycka.

Skor!

Som ni vet gillar jag skor. Men jag gillar, som många andra choklad. Varför inte lägga ihop ett och ett?



De är ju så söta så man vill ju bara äta upp dem! ;)

New style.

Idag så har jag (efter många komplimanger) insett att pikétröjor är sjukt snygg.



Så En pikétröja, stupisar och ett par snygga heels och there you go! Snyggt och enkelt. Kanske en kavaj över och du har en lite school-girl aktig look.

Våren kom nu så man kan ha skor!

Pykiskt störda!

Vädret är ju Galet!!!! 23 jävla grader. Det känns som i day after tomorrow när killer går ut ur helikoptern och fryser sönder direkt. Okej nu kanske jag överdrev men nästan så känns det!




Jag saknar...

Igår när jag gick hem från skolan så lyssnade jag på texten till High School Musical (från musikaln med samma namn). Jag blev tårögd av texten, iaf vissa delar.

No Matter What, It's Somethin' We're Apart Of!
We Learn To Fly.
Together Side-By-Side. I Just Want The Rest Of My Life, To Feel As Good As My...


Jag tänkte bara beskriva lite snabbt vad jag blev så tåröggd av.

När man går på gymnaset och har, som jag, lämnat en helt underbart gäng bakom sig. (Jag menar att vi inte ses varje dag, inte att jag inte bryr mig om er längre för det vet ni att jag gör). Jag har en fantastisk klass på minerva som jag bryr mig mycket om. Vi är alla en del av klassen, vara tonåring idag och allt konstigt som det för med sig. Vi stöttar varandra under svåra perioder men också under roliga stunder i livet. Alla hjälper alla på något sätt. Och det är just dessa år, gymnasietiden, som alla vuxna säger att man kommer ihåg.

Jag Insåg igår att jag saknar alla så otroligt mycket. Så Miia, Vicke, Vicka, Sharpie, Julia, Ida, Sean, Matti och Jonte, Ni kommer alltid betyda något för mig. Vad som än händer. Massa kramar till er alla!

Och ni i E08a, det kommer inte att gå att glömma dessa år! Okej vi har kännt varandra i typ 5 månader men det känns ändå som en evighet! Redan nu har vi ju samma roliga saker.
Finns det inga barn i Belgien?
Köttfääääärsen...
Lyktstolpar och mycket mer!
Massa kramar till er också!!

Och så har vi ju alla som inte är ninjor elr E08a. Kram till er med <3



// partypinglan!


Mitt normala jag!





Sklan igen.

Ja det var skola igen idag..suprise suprise! Men jag känner mig väldigt duktig iaf, jag skrev en och enhalv sida på friskvården. Inte illa!

Det var säkert teater igår. Som jag inet gick på..Jag sak ta och proretera teatern nu i vår. Ska bli kul att börja spela igen. Vad jag vet så har vi valt pjäs och typ roller! Ska bli kul. <3 Scen!!


Jaja jag vet inte vad jag sak skriva!

Citat matte!

Klassen var lite orolig  de ststa minuterna av matten.
Läraren: Okej nu slutar vi. Ni verkar ju vilja... jag vet inte. Vad ni nu vill så får ni göra det i korridoren.



Lilla misstolkning :P


Abstinens!

Äntigen! Efter ett par dagars uppehåll har jag nu en ny dator (!!!!!!) och kunnat komma in på Blogg.se igen! Jag vet inte varför det kronglade men nu är det iaf fixat. Skönt
JAg har som sagt fått min nya dator nu. Det är skönt att äntligen slippa hålla koll på alla miljoner papper och likande. JAg har haft en lektion då vi skulle antecka och det gick jättebra. Jag var lite orolig för att det skulle bli svårt ifall vi skulle behöva "rita" men det gick bara bra!

Det känns jättebra nu. Anyway så har jag hål ett tag och sen har jag matte och sist naturkunskap. känns ganska peppat :P
Nu sitter M och kollar på allt jag sitter och skriver och spelar wow samtidigt.



efter regnet kommer stormen

Idag har jag haft sista lektionen utan dator! På måndag morgon får jag den, min snyggaste älsklings dator! Jag Peppar!! Dock har jag skridskor på tisdag så det sög ju men jag får datorn på måndag!

Det jag grubblar på nu är hur jag ska göra med min nuvarande dator.. Jag vill ju ändå ha typ lite bilder på den nya men inte alla. Musik och så kan jag ju föra över det jag gillar för nuläget. Men det stora problemet är mobilen... jag vet i-lands problem men det är viktigt.

Sak samma. Snart jag jag till kissemissen! Ska bli niiiicccceeee! Hon jag och Miia hela kvällen. Och imorgon ska jag klippa mig, kanske träffa felix (det var galet länge sen) och troligen träffa marcus. Jag funderar på om jag ska ta mig ut till D&D och köpa klänningen! Jag vet inet när jag ska använda den men jag har velat ha den sen jag provade den före jul. benvit med svarta blommor på lite 60-tals inspererad. Så söt! Den sak bli min imorgon!

Nu ska jag väl packa lite inför ikväll. Hade gött :)

Skola

Nu börjar skolan om ca en timme. Jag ligger fortfarande i sängen och slöar.. Dåligt! Men det tar inte så läng tid att klä på dig och sminka sig.
Jag ser lite fram emot skolan men framför allt ser jag fram emot att fräffa Vicke och Sharp!! Det kan bli en väldigt intresant lunch, hahah.

Natten var jobbig! Jag hade så galet ont i benet och jag vet inte ens varför! Jag trodde det skulle ramla av! Men efter en stund försvann det. Med lite hjälp av tiger balsam!

Shit! nu.... skolan!

Onsdag

En dag kvar av lovet! På ett sätt känns det bra, men lite deppigt oxå.

Igår vad jag och mamma på spa. Helt galet skönt dte var! Varma pooler, solrum och stora badrockar var det man behövde i vintermörkret. Jag sak helt klart dit igen!

Idag ska jag inte går så mycket. Träffa marcus, kanske få klipp tid och lägga in en beställning på ProPrint. Ska mänligen göra en fondvägg med bilder som betyder mycket för mig. Det kommer bli jättefint!

bilder jag inte viste fanns

Hittade massa bilder på mig. Snygga bilder dessutom!



Sommras i gamla stan.



Kajen i våras. Sjukt kul dag! Det var öppethus dagen. Pizzadagen. "vi ses fyra klockan apberget"



Nej jag gör inte reklam för Redbull.. Dock ser det ut så.


Hello 2009

Början på 2009 var helt okej. Såg på vänner hela nyårsdagen tillsammans med min söta syset som skrattade hela tiden (tveksam om hon fattade alla skämt). Hon gillade Joey. 
Fredagen var lugn i början men sen åkte jag ut till arlanda och satta mig på planet för att åka hem till UMEÅ! Jag lovar flygplanet har aldrig åkt så långsamt. Helt otroligt! Men när jag kom fram så väntade mamma, syster och finaste M där. Jag fick rosor. Hur gulligt som helst! Väntade på väskorna sen åkte jag hem. 
Borta bra men hemma bäst! 

Hemma igen så såg jag buffy, åt mat, somnade nästan i min säng och M låg bervid. Ja, tog det lugnt vill säga. 

Idag vet jag verkligen inte vad jag sak göra. Duscha och kanske träffa mormor och M. Men det tar ju inte hela dagen.. Skulle vilja åka skoter. Skulle vara galet kul.  Jaja vi får se vad som händer. 

RSS 2.0