Teé och hosta!

Jag har inte kunnat sova under natten! Jag hostar och hostar! Otroligt jobbigt. det är jättejobbigt att vakna varje kvart.

Igår var vi ute i Vätö och åt lunch! Det var riktigt trevilgt. Sen att åka hem i möret när det regnar like crazy är bara mys.
Nä jag kom hem loggad jag in på msn. Alla som jag vill skulle vara inne var inne. Vilken lycka! Det blev kasnek lite för sent.. det var inte meningen att jag skulle somna halv 4.. Men dte är inte så tokit att prata med L i 9 timmar. =)

Sen under natten kunde jag inte sluta hosta. Grr vad jag är arg! För jag var förjävligt trött!

Suck nu ska jag hämta tvätt..

Kramis

Shopping!

Nu har jag shoppat på mellandagsrean! BikBok är bäst på rean för annars är det så dyrt! Jag hittade en klänning och kjol för ca 300 kr. Det skulle ha kostat över 500kr! Det kallar jag Kap!
Min kamera har inga baterier i sig så jag kan tyvärr inte visa några bilder men det lär komma i en outfit snart!

Som ni ser har jag en ny design. Jag hoppas iallafall att jag har det. efter ha redigerat i 2 timmar är jag gansak nöjd. Jag skulle dock vilja ha det lite andorlunda men jag vet inte hur.. Så det blir svårt att ändra :P.

Imorgon ska jag ut till Norrviken på lunch hos några. Det kan bli kul. Jag ska ha min kjol, en blå tröja och min nya mörkblå bolero! Jag kanske kan övertala pappa att jag får ha min nya skor. Det måste ju invigas!

Snart är det nyår! Då man lägger allt gammalt bakomsig och öppnar upp för det nya! Jag hade ett nyårslöfte som jag höll! Att lära min och börja åka tbanan.
Nyåret ska firas med en 80tals fest med vännerna! Singstar, middag och Kattens nya kamera! Kan det bli bättre?

Ha det bra
Kram

27 December

Min förklyning håller på att bryta ut...Igen! Jag lät min faster att masera mig och då kan förkylningen bryta ut. Illa Illa!

Annandagsrean igår var inget annat än rent KAOS! Jag hatar när det är mycket folk och det ligger kläder överallt! när man då kollar ner på golvet ser man massa damm. Det ger inte direkt köp lust. Tur att man har alla butiker man behöver bara ett kvater bort, Färltöversten i mitt hjärta!

Nu är det tomt här igen. Bara familjen kvar. Det har varit hur mycket som helst hela tiden och nu är det tomt och tyst. Jobbigt.
Mina kusiner skulle fara klockan halv åtta härifrån och Jennies mobil skulle ringa 3 gången. Jag var bergsäker på att jag skulle vakna av det men icke sa nicke!!!! Jag vaknade 8 och då var det borta! Jag var så trött då att jag bara gick och la min igen och sov en och en halv timma till.

Insikt: Man får inte mer uppmärksamhet bara för att man "filmar". Jag har en här hemma som gör det nu och inget annat i världen kan göra mig mer irreterad!

Kram

Ps jag tycker jag håller mitt löfte om att blogga varje dag ganska bra.!

26 December

Idag börjar mellandags rean! Månsa saker vill inhandlas. Sen hur pengarna räcker eller inte är ju ett senare problem. Jag är i valet och kvalet om jag sak köpa en iPhone eller inte. Min mor har en och jag älskar allt som har Applelogga på sig. Problem är att jag vet inte om det är värt det. Jag ska ju få en dator till hösten när jag börjar gymnasiet... Kanske skulle köpa en prästkrage och dra bort bladen.

Jaja det som står på litan är ett svart linne från HM, helt vanligt baslinne, lite längre som man kan ha under stickade klänningar. Innan jag fort till stockholm såg jag ett på supersöta stay-ups på Lindex. det var i nät och med röda rosetter. Jag är inte så nätig av mig med dessa var ett måste. När jag kan ladda in bilderna i datorn ska jag visa..  Kamera sladden är i Umeå.. Jag kanske skulle ta och köpa ett nagellack också och danskläder. Ja detta kommer att bli den dag så jag spenderar massa pengar.. Inte bra. Man kanske skulle ta oh skita i iPhonen i alla fall.

Nu ska jag snart till Fältöversten och köpan en sula till mina nya skor. Hoppas att jag får använda dem sen.. så mycket regnar det inte.

See you soon
Kram

Jag tog en paus...

...från denna blogg och skrev mkt i en annan.

Julen har varit jätterolig på många sätt och vis. För första gången i mitt liv har jag firat julen i Stockholm. Jag brukar alltid vara i Umeå eller Åsele. Men så tokit var det inte.
Detta fick jag:

  • En klänning från bikbok
  • Sportkläder
  • Hårmousse från Axén 
  • 1500 kr
  • High School Musical 2
  • High School Musical singstar
  • Armband
  • Kroppsvårdsartiklar från Oliv
  • Hemsökt 3
  • Morgonrock
  • Bläckpenna
  • Duschcrame
Jag är mycket nöjd över julens vackra klappar! Tack tomten!

Jag har kommit överens med mig själv att varje dag ska jag skriva ett inlägg. Kanske ska bli ett av mina nyårslöften.

Kram

RSS 2.0