Walking down memory lane

Ja, jag har gjort en liten nostalgitripp tillbaka till hrliga haga-tiden.

Varning: Mindre smickrande bilder kan förekomma.



Jag vet att det ser ut som om vi är nykära. Men det kan jag lova att vi
inte var.



Med lite bixt ser man extremt solbränd ut


Sean och jag.



Jag kan nästan säga med säkerhet att detta är den flummigaste person
jag har träffat! Ida!



Eller Ida delar nog priset med denna unga dam! Min älskade fru/syster/vän.
Detta visar vad vi egentligen gjorde på lektionerna...



Julgransson. Franskan med henne och de två andra var veckans höjdpunkt!



Mina fruar/vänner/systrar/musketörer. BJ i Sthlm!



Och sen har vi troligen Miss Universe i Flummighet! Och jag lovar hon gick alltid med en badanka på huvudet...
Jag ska erkänna att denna bild hänger på min vägg, precis vid min sminkspegel! Ger alltid ett leende på mitt annars sura morgonansikte!



Torsdag

Jag har som estetiskt val-projekt att göra smink-videos. Så jag sitter och kollar på mina favvo-systrar på Fashionface.tv. De är verkligen hur bra som helst och jag har märkt att jag pratar på svengelska när jag själv gör mina videos. Under dagens lektion av Estetisk verksamhet satt jag och kollade på deras senaste videos och sedan började jag skissa på min kvällssminkning. Det kommer bli så snyggt.
Jag måste dessutom ge lite beröm till min lärare. Han är verkligen skön och kul att vara med. Eftersom vi är typ 5 stycken som har valt bild så blir det mer som en kompisgemenskap än något annat.


Vad har jag mer gjort idag? Jo, jag har aggerat pistvakt på Bräntberget... Snöstorm och kyla stoppade inte de 10 personer som kom, frivilligt. Resterande 8 personer var ca 5 år och hade skidskola.
Iaf, så fick jag köra lite skoter. Hemsk skoter, men väldigt lätt att dra igång.

Nu ska jag försöka hitta något som fungerar att ha på älsklingens 18års middag imorgon... Fyra garderober och inget att ha på sig!

Vad händer med världen?

Jag har för första gången i mitt liv varit inne på Paow's och Dessies bloggar. Och jag har aldrig blivit så förbannad av att läsa en blogg. Jag har läst kissies av och till under säkert ett år, och aldrig tyckt att hennes "ni måste vara smala för det är jag"-kommentarer har varit kränkande.

Men när jag gick in på dessa små "wannabe-kissie"-bloggar fick jag näst intill spel! Hur i helvete kan de skriva att diettips som de egentligen inte vet något om!
Paow skriver: "Jag håller mig till ca 1000-1500 kalorier varje dag (normalt sett så äter man i snitt 3000), men jag är så liten i kroppen så jag står mig på det. Vill även börja träna 3-4 dagar i veckan."
Men den dieten kommer hon inte må så bra om hon fortsätter så under en lång tid! Det är iofs ett okej sätt att gå ner i vikt men inte om när är så smal som hon redan är. Att hon dessutom uppmanar alla sina läsare att följa hennes råd tycker jag är hemskt! Det finns ju dom som faktiskt börjar följa hennes råd...

Men jag tycker ändå Dessie är värre!
"1 naturdiet smoothie + en frukt om dagen (fram till sommaren)"
Jag vet att hon får göra vad hon vill med sitt liv men hon kommer ju inte att få i sig alla de viktiga ämnen hon måste få i sig under en dag. Men jag måste säga att jag tycker detta är hemskt. Hur unga tjejor kan göra så stor inverkan på folk. Det är så tragiskt!

Jag tycker att de dom skriver är otroligt hemskt och tragiskt. Och att de tjänar pengar på det är nästan det värsta!


Sephora

Åhh, vad jag önskar att spehora skulle komma till Sverige, eller att man kunde beställa frånd eras hemsida. De har så fanststiskt bra ögonskuggspennor i massa fina färger. Jag skulle lätt använda dem varje dag om det inte var så att jag var orolig för att de skulle ta slut..

Men jag säger bara Sephora to sweden please!!




Tisdag

Hejsan allihopa,

Har just spenderart 20 minuter på att kolla på Bella&Tyra show. Jag måste säga att det är ganska underhållande. Menmen. Jag ska bara säga att jag inte har dött.

Ja, skulle bara skriva lite. Kram på er

Fredag

Dagens sminkning:



Sminkningen på TBS

Jag har blivit sminkad på TBS och det blev väl inte så jättebra. Det var ganska snygga färger men det funkade inte alls för mig.



Jag tycker själv att jag inte passar i blå ögonskugga, det känns så mycket som min mormor...


Härlig vecka framför mig

Åh, vad jag kommer ha en skön vecka framför mig. Med ett sportlov som börjar imorgon kommer jag att åka till Sthlm. Där har  jag fått förfrågan om att gå på massage på söndagen, en lerinpakning på måndagen och en sminkrådgivning på torsdagen. Låter inte det härligt.
Varvat med skönhetsbehandlingar väntar träning och mys med familj. Jag mår inte dåligt!




Ramble

Idag när jag var på stan gick jag in på Make Up Store tillsammans med min pojkvän. Sminktokig som jag är spring jag omkring bland alla ögonskuggor och penslar. Ojojoj, jag var verkligen tvungen att hålla hårt i pengarna. Jag hade bestämt mig att inte köpa ngt, utan bara titta.
Men den otroligt snälla pojkvän jag har så köpte han den skugga jag stod och beundrade. En liten kopparfärgad skönhet vid namn Ramble.


Bilden gör färgen ganska rättvis.

Jag har börjat med mitt sminkprojekt nu. Snart kommer ni få se make-up videos här i bloggen. Jag kommer garanterat göra en manlig sminkning, en tween sminkning och en vardagssminkning. Men jag är naturligtvis öppen för förslag.


RSS 2.0