prinsessan julia och konugen Vicka

Underbar dag idag! Jag fick träffa VICKA!!!!!! Vi satte oss på sandy's och tog en wrap och en latte och pratade. Vi han gå igenom många samtalsämnen. Däribland tredje världen, hag hoppning, skolan, killar, framtiden och mode. Timmarna flög iväg som vanligt! Men kul var det!



Mina små gummibjörnar

Jag saknar mina gummibjörnar! Lyssna på våran otroliga sångtalang här!




Troligen inte först

Jag är troligen inte den första som säger detta men...

"Skriv inte "Jag älskar dig" i vattenbrynet. Skriv det där tidvattnet inte kommer"

Det sjuka är att jag bara kom på det lixom Poff! Jag cyklad upp och lyssnade på ett gammalt sommarprat och det bara slog mig lixom. Tänkte inte på kärlek Whatsoever!! Har jag blivit upplyst?

to be or not to be

Idag har dagen varit mkt mysko på många sätt. Först spanska, so och en promenad till maten med Vicke! Det blev mycket snack men han lämnade mig för kulinarium, den rackarn!
Under lunchen kom jag och A på att vi skulle fara till draggen. Vi sätter oss på bussen och åker till daggen och går in i den stora skolan. Här möts vi av en..hemsk syn. Skolan är TOM!!!! En skola med ca 2000 elever och vi ser kanske 10 personer på 15 minuter. Det är bara galet. Så det är bara att sätta sig på bussen och fara tillbaka. Matte och sen NO och nu har jag och A blivit ganska trött och missuppfatar en hel del.. Haha



Detta är Fågel, Farmor, Pappa, Kanin och Badanka.


Dags för teater


Älskade Sharp!

Måste bara skriva detta om alls vår älskade Sharp!
i mitt förra inlägg skrev jag:
"Men jag gillar vatten för jag känner miig som en sjöjungfru i vattnet."
och då får jag kommentaren:
- Och sen kom the Sharp Shark och åt upp dig! >:'D


AQUA

Aquan idag var inte alls lika jobbig som föra gångerna. Ny ledare typ. Och typ alla backade ur :( Blev bara jag M och J kvar.
Nu ska jag försöka laga mig lite mat och sen laga lite middag.



Okej jag vet att det antagligen är reklam för Evian. Men jag gillar vatten för jag känner miig som en sjöjungfru i vattnet.


Kontroll nr 18

Om en timme ska jag vara ute i skogen vid Iksu och orgentera. Kan bli kul, om man inte springer till kontroll nr 18 när man ska springa till nr 8. Jag lovar det var inte jag! Men det blir att klä på sig. Det är ca 5 garader ute, Brrrr.
Efter idrotten blir det engelska och sen Aqua2. Det blir nog bubbelpoolen efter det. Poolen är ju inte varm om man säger så.
Aquan ska utföras med M, J, F, A och S. Många roliga människor i en och samma pool. :D

Nu borde jag fara till Iksu, fast sängen var lite för skön... Aja det är bara att ta sig i kragen *tar mig i kragen* och vipps så är man ready 2 go!

See you in the woods

Sugarplum fingertips kissing your honey lips

Om 24 timmar sitter jag i skolan, underligt hur lång helgen har varit.

Jag kom att tänka på en sak igår. Här i Åsele blir jag på nåt sätt liten igen. Jag omringas av fotografier på mig som barn, gamla minnen som farmor berättar och o'boy på morgonen. Det spelar ingen roll att jag för två dagar sen satt i skolan, gymnasiet, och lärde mig massa saker.  För det är som om jag och farmor gick till östermalmskolan (där jag gick sexårs till sexan) och räknade julstjärnor för bara ett par dagar sen.
Tiden som annars går så fort står still här. Okej jag är 16 år men på ett sätt kommer jag vara 6 år här iaf. (Kanske är därför jag är så kort?)

Nä gud vad jag svamlar. Jag borde klä på mig och gå ut och leka kurragömma med L och farmor.


Jag vill se på Peter Pan!

Put your love to the test

Nu är jag i Åsele och träffar farmor och farfar, underbart skönt att komma ut i skogen på nåt sätt! L och G är oxå här. Pappa är hemma och nyser.
Jag blir på ett sätt lugn här. Tempot är inte lika högt som det är i stan.

Dagen började iofs hos vicka där jag sov. Igår kväll hade vi Ninjakväll med fimen Donnie Darko. Helt okej film som hade en stor, blå kanin i sig. Men det blev mycket skratt!

Jag: Men hur är det att gå Spanska 3?
Sara: Men.. Jag går ju Franska.
Jag: Ja hur är det att gå Spanska 3?

Blev en snabbis på stan med mamma och mormro innan jag åkte till Leo's lekland för att träffa L och G.
Nu är jag här och det är nice!





Foto: Vixipixi aka Victoria

Måste bara säga att E08a är bäst i världen!

Dålig uppdatering.

Det har varit lite dålig uppdatering ett tag nu men jag har inget kul att skriva. Sitter här i min ensamhet och kolla på vänner. Cyklade iväg och köpte en grekisk sallad på statoil. gottgott.


Tisdag

Nu är jag hemma efter ett hårt träningspass på IKSU. Började emd afropowerdance och sen gymmet. Jag har inte tagit i på gymmet på länge. Fy vad jobbigt det var men J och F peppade mig bra :) Galet kul hade vi iaf. Nästa vecka blir det Aquapasset.
Vi tränade lite för länge (läs: duchade för länge) och när vi kom till matsalen så säger det att det stängde klockan 1 då var klockan feem i två. Så vi går till Kullis som stänger två. Och när vi kommer dit kanske tre minuter över två så säger de "De finns ingen mat". Mycket konstigt men vi fick macker iaf.

Nu blir det snart dans. Yay me!

Måndag

Så sjukt kul dag det var idag! Det började med Kickboxning, det var så galet jobbigt att det finns inte! det roligaste var nog när jag skulle hålla en kudde mot min mage så Josefina kunde sparka på den. Jag höll den och hon sparkade till, inte hårt, men jag flög andå bakåt flera meter! Det såg ut som om jag hade en lina runt mig och någon drog. Hahah det var så galet roligt. Vi skrattade så vi inte kunde andas!

Men sen var det mat, svenska, matte och engelska. Lyckades ragga L och J att gå på Afrodance imorgon! Och nästa tisdag ska J och M följa med på Aqua! Det kommer bli kul som fan. Det kommer bli nästan halva klassen på Afrodancen imorgon. Galet roligt!
Engelskan ägde ju hårt, Jag och M var klara typ efter 10 minuter så när vi inte hade nåt att göra så snackade vi, J och D om båtar, bilar och andra roliga saker!


The perfect day

Jag har klippt mig! Så skönt det är, helt galet asså! Nu har jag inga blonda toppar längre, helt brunett. Jag känner hur IQ:n är högt igen. haha nej men det känns jättebra.
Ett par nya vinterskor har oxå får komma hem till mig. Ett par svarta låga skor med högt skafft och med spännen på sidorna. Så galet snygga! Provade oxå ett par ankelboots (som jag föll handlöst för). Med blixtlås runt kanten på skafftet, problemet var att de var någon cemtimeter för höga. Attans! Men tack gode gud passade de mammas fötter! Så de finns iaf i huset! Bilder kommer snart.
F fixade lite med min dator oxå. Sen lyssnade vi på Kapten Röd, Coldplay och Soundtrack of our lives. Trevligt trevligt! Och om inte dagen låter bra nog så fick jag pizza till middag!



Midgård, haga, minerva

Ja idag har jag klarat av att gå på tre olika skolor. Men dagen började med en Liten visit på Iksu där vi hade Arobics på schemat. Måste säga att det var kanske lite för lätt för mig smak men då får man gjöra det bästa av situationen och ta i!

Sen upp på cykeln och rulla till Midgård. Jag han inte mer än att gå tre meter från cykeln innan en Sharp kom utspringande och skrek "PYYYYKANNNN" och det blev ett kramkalas utan dess like, Matti, Julgransson och victor var oxå med i det hela! Underbart kul! Jag vet inte hur många minuter det tog innan mitt gamla goa sätta att prata kom tillbaka.
"Jag har så ont i armvecket fast på benet!"
Vi åt lunch på Viltmannen och jag tyckte det var god mat men det var tydligen en bra dag idag. En Ida han jag oxå skämma ut inför hennes klass.
Vicka kom och Victor, Julgranis och Sharpie försvann till lektioner och jag och vicka gick till Viltmannen för att hon skulle få äta. Sen var det dags att fara mot skolan igen.

Jag for en sväng förbi haga och hittade en Per i lucka, en caro, en Ulrika och fler lärare :) Blev lite vemodig, jag vill gå kvar. Vi hade så galet kul och det var bara en massa skratt!

Sen var det dags för Min skola. Den är fin den me!

Tack för en underbar dag!

bara för att få det sagt!

Jag vet att det antagligen är försent för att jorden skulle gå under nu men jag skriver det iaf!

Alla ni där ute. Nya vänner, gamla vänner, ni som jag inte har kontakt med och ni som jag inet vill ha kontakt med: Ni ska veta att ni har på ett elr annat sätt en plats i mitt hjärta! Tycker om er så mycket!
Och ifall det händer nåt: Vi kommer att dö samtidigt du och jag!




Dagen Dagen

Skola idag.. Men bara två lektioner. Dock hade vi typ Cooper så det var väl kanske inte så nice men ganska skönt var det (efteråt). Är ganska trött nu iaf.

Ska klippa mig på Lördag klockan kvart i tio? Tror jag det var. Ska bli så skönt att bli av med allt slitet hår! Hinner oxå bli fotad av med mitt långa hår.

Nej nu svamlar jag bara en massa.. Sova! Nu!

Gahhhhh

Jag har träningsvärk i hela kroppen. det kommer ifrån Bodypumen som jag hade första timmen igår. Men det betyder att jag har tränat iaf!
Och första timmen idag har jag *trumvirvel* Konditionstest. En timme effter det ska jag A och S ha ett Aqua2 pass och ikväll blire dans. Hmm min kropp säger AJ!



Julgransson, Sharpie och Vicks Remember, Remember That Pix?

Arlanda

Sitter och väntar på att få kliva på planet för att flyga hem till Umeå. Känner mig lite smånervös är ju inte helt frisk nu heller.. Och imorgon kl HALV NIO ska jag och resten av friskvårdsklassen ha Bodypump på iksu. Jobbigt jobbigt!
Ska nog googla lite om BodyPump.

Dagens låtar:
Express yourself och Dear Jessie båda av madonna

Plugg

Idag Har jag pluggat Spanska och matte. Tog till mig av mammas råd att "sitta och plugga koncentrerat i 45 minuter, sen ta rast i en kvart och sen börja om". Det funkade riktigt bra! Jag översatte texten, lärt mig siffrorna och en hel del av de spanska orden.. Nu ska jag bara kolla igenom Företagsekonomin och lära mig resen av orden och done!

.

Detta händer om jag inte pluggar.. Typ



22.22

Under en somma gick jag nästan alltid och la mig klockan 22.22. Kändes lite magiskt att alltid ligga i sägen och se på klockan.. Alltid samma tid. Och nu ser jag att klockan är 22.22 igen. Det är konstigt för jag tycker inte att jag ser 11.11 lika ofta. Men allt har väl en naturlig farklaring!

Jag ska iaf krypa ner i sängen nu. Imorgon väntar en mysig Pluggdag! Har gjort upp ett schema för morgondagen. 3 x 45 minuterspass. Och en längre rast på två timmar då jag ska äta och kila iväg på Ackademibokhandeln och kanske införskaffa ett Snyggt och lite Roligt block till Spanskan.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och kasta mig i sängen!
Sov gott på er!

Hatad och älskad

Håret är något som jag värderar ganska högt och jag blir alltid lika ledsen när jag måste klippa det. För visst är det alltid så att håret är som finast, har rätt läng och är perfekt när det är som mest slitet? Jag som vill ha långt hår blir alltså ganska vemodig när jag ska till salongen och få det klippt. Men efteråt känns håret superfrächt men alltid för kort. Men jag vill att de ska klippa bort det som är slitet.
Det är en evig kamp det där! Men jag har tänkt införa om ny regel att klippa mig en gång var annan månad. För då hinner det kanske inte bli så slitet som det är nu. Och om jag har tur kanske det blir längre oxå. Fårstår ni hur jag tänker? Men jag ska försöka få tid nästa helg. Sen skriva in nästan gång jag ska klippa mig.
Men innan dess får jag ta hand om håret så att det inte blir mer slitet. Inpackning och inte sova med blött hår.

NY









Ett ställe jag vill innan jag dör!

Hösten

Jag måste säga att hösten är välkommen! Okej regnet kan ju ta sig någonstans men när det är sådär kallt och soligt och alla fina löv. Åhh Jag kom på en jättefin fotoidé nu! Får se om vädret och så är bra nu nästa helg så kanske man kan bli fotad av Vicka då.. Om hon oxå kan vill säga.



Men när det regnar såhär känns hösten ganska så trist måste jag säga.

"Men det har ju varit jättefint väder här i sthlm"

Haha! Det var typ årets sjukaste kommentar. Så vitt jag vet så har det varit dåligt väder i stora delar av landet denna höst. Mina små "spioner" berättar om skyfall i sthlm under många dagar denna höst. För att inte tala om idag!

Men nog om regnet. Jag har varit på Fältan och köpt två nya lack. Ett lila "Tokyo" och ett rött "Tobago". Nu kommer bara problemet vilket ska jag börja med.. Okej jag blundar och trycker på en tangent. Om det blir en vokal elr en jämn siffra blir dte det lila lacker och ifall det blir nåt av dte såterstående blir dte det röda. Punkter etc. räknas inte..
"e" Okej lila blev det.

Ohh såg just en man i 35 års åldern med en rosa regnjacka! Vackert!



Men aldrig mörda på en lördag för det verkar skumt och det tycker jag är dumt

Igår blev jag galet gald iaf! De har tagit bort åldersgränsen för eurobonus-korten på SAS. Vilken lycka! Inte nog med det. Jag fick lite rabatt på det jag åt på flyget oxå! Mycket snällt! allt gick som på rälls igår kväll!
Väl hemma i lägenheten hade pappa införskaffat lite presenter till mig, G och L. Jag fick ett sudd, ett anteckningblock och en Gucci väska! Tack Snälla Pappa!




I väntan på bättre tider...

Jag sitter och väntar på att få åka ut till flyget och fara till sthlm! Grejen är att jag tycker det är skönt att flyga själv, när jag inte är förkyld och tror att mina bihålor ska sprängas. Men jag får ha lite tid med mig själv och det uppskattas!


En av det underbaraste stugorna, förutom vår egen, i hela Norris!!!


Hold on, be strong

Love can be hard sometimes,
yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes, it can make you depressed and angry
make you say why me, why would anybody try me?

You might be saying ooh, I don't wanna' be lonely
Ooh, I don't wanna' be by myself.
Ooh, don't wanna' be lonely
Why ain't anybody loving me?
But there's always someone out there, who'll be there for you
There is always someone out there who will care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true.
Hold on, hold on, be strong

Love can go away for ever if you're pushing
And you have to, remember; don't rush it
If you're thinking right it is wrong
And you'll be crying; why me, why won't anybody try me?

You might be saying ooh, I don't wanna' be lonely
Ooh, I don't wanna' be by myself.
Ooh, don't wanna' be lonely, no no
Why ain't anybody loving me?
Now but there's always someone out there, Who'll be there for you
And there is always someone out there who will care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true.
Hold on, hold on, be strong

And yes, there's always someone out there, Who'll be there for you
And there is always someone out there who will care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true.
Hold on, hold on, be strong.
Hold on, hold on be strong.
My child hold on, hold on, be strong!

Jordi Labanda - My man!

Just nu, mer än någonsin hatar jag att bo i Sverige. Inga coola märken på kläder, skor, smink eller framför allt anteckningsblock kommer hit till kylan. Men i Portugal, Spanien, Frankrike och alla anda normala länder finns det i varje jävla affär! Fatta vad snyggt att anteckna det läraren säger i snygga block från Jordi Labanda! Eller varför inte köra på gatorna i en bli får detta underbara märke!
När jag åker utomlands försöker jag köpa så mycket som möjligt fårn Jordi Labanda. Problemet är att jag ofta tänker "Jag vill ha alla block, pennor, pennfack och mappar, men det kan jag inte." Så oftas går jag ut från affären med kanske ett litet block elr en penna. Bara det är ju helt galet! För det är inte så dryt. Ett block kostar ca 70 kr och det är det helt klart värt! Det är kläderna som är lite dryare.


Två snygga klänningar med Jordi L-tryck



En Dali inspererad bild!


Jag skulle längta efter att få läxor så jag kunde få skriva upp dem i en av dessa underbart snygga almenackor!




Min dator skulle inte ha något emot att bo i detta snygga fodral!


VILL HAAAAA!!!!!!!!!!


Sjukling

Jaha så var man sjuk igen... Jag tycker det är okej att vara sjuk de fem - tio första minuterna då man är hemma. Då är föräldrarna så snälla och erbjuder sig att göra kaffe (snälla är de ju iofs alltid men kaffe får man oftast göra själv). Sen när de far är de lugnt och skönt i huset och det är hur nice som helst.. Den första kvarten sen är det bara jobbigt. För mig så är dte så att jag blir så rastlös när det är tyst, det är som om jag får skavsår i öronen.. Så Madonna får rädda mina sjuka dagar.



För att vara helt ärlig så är jag ganksa nervös inför flygturen ikväll... Jag ska nämligen flyga till Sthlm och jag vet av erfarenhet att det brukar bli smärtsamt när man är förkyld. Så det blir att kurera sig ordentligt innan jag far. Jag hoppas på att pappas flyg från var-han-nu-var landar samtidigt som mitt så jag kan åka med honom in till stan.


Less

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom dagens anteckningar, för att memorera lite av det som sades idag på lektionerna. Naturkunskap sista lektionen. Mycket intressant må jag lova! Den snubben till lärare är mer speciell än jag trodde...
Hur som haver slapp vi iaf springa ute i skogen idag och kolla på träd.. Elr leta efter roliga svampar. Tack för regnet.


Madonna - material girl




Dagens Outfit



Idag har jag på mig:

Randig kavaj
Svart ribbat linne
Grå mönstrad flickskolskjol
Svarta strumpbyxor
Svarta stövletter

Sry för så suddig bild.

Onsdag

Idag är det onsdag. Jag har lunch och jag sitter hemma i soffan för ajg skulle städa köket. Det har jag gjort. JAg har bakat en äppelpaj som jag nu sak äta. Den är liten så jag orkar nog hela  :P


Äppelpaj med toskatäcke :D

Det regnar och är sninkallt! Hela skolan är också är iskall. Jävla iglo! Iofs kanske jag är lite felklädd men vem bryr sig :P
Igår var jag på ett vattengympa pass och gympa och jazzen.. Omg vad jag har börjat träna! Men jag har lite träningsvärk i magen. Kanske blir ett Core pass idag.

Pajen väntar!

Så rätt!

Idag har jag insett att E08a kommer nog bli världens bästa klass ever! Alla är så snälla och trevliga, det kommer helt enkelt blir tre underbara år tsm!!

Nu över till något annat rätt, mode och kläder! Jag och mamma var på H&M och köpte lite höstkläder. En otroligt snygg tulpanformad höstjacka i grått. En klänning, kavaj, vanligt svart ribbat linne och två kjolar. Kommer bli perfekt nu i kylan. För det är verkligen kallt nu!

Imorgon ska jag gå på Iksu och träna ettt Aqua pass. Ska bli så skönt att få ligga i vattnet och sprattla. Det passet är vid lunch och vid halv nio har jag fotboll med klassen. Det blir två pass på en och samma dag... Skönt!
Det känns dock lite kallt att vara ute och spela fotboll i typ 5 grader imorgon.. Halsduk och mössa?


RSS 2.0