Goodbye 2008

1. Gjorde du något iår som du aldrig gjort förrut?
Börjat gymnasiet

2. Höll du några av dina nyårlöften?
Jag hade inga nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
Nej, inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte vad jag vet.

5. Vilka länder besökte du?
Portugal

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Nej, eller jo Cindygumman men henne kan jag inte få tillbaka.

7. Vilket datum från året 2008 kommer du alltid att minnas?
5 oktober <3

8. Vad är din största framgång 2008?
Lära mig att säga nej i större utsträckning.

9. Största misstaget?
Kommer jag inte ihåg.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, småsjuk som förkylning och magsjuka har väl hänt.

11. Bästa köpet?
IPHONE!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Små onödiga saker

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
E08a, nonjorna, Marcus, sommaren med mamma och mormor (ååånej, säger bamse!) och sthlm med tjejerona!

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2008?
i'm yours, one in a million

15. Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
Mycket mycket gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inget, jag är nöjd. (dock förstog jag inte frågan)

17. Vad önskar du att du gjorde mindre?
Inget?

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i Umeå sen mellandagarna i Åsele

19. Blev du kär under 2008?
Ja, rosa moln!

20. Hur många one night stands?
zero

21. Favorit program på TV ?
GG, Gray's

22.Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej. Varför lägga energi och känslor på dem?

23. Bästa boken du läste iår?
GG typ. Kommer inte ihåg

24. största musikaliska upptäckten?
Typ, musikalmusik.

25. Något du önskade dig och fick?
Plattång. Snyggare rum (som en annan tvstjärna ;))

26. Något du önskade dig och inte fick?
Nej, tror inte det.

27. Årets bästa film?
Twilight!

28. vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i sthlm. Jag tror jag träffade Petra.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej

30. Vad fick dig att må bra?
E08a, ninjorna, Marcus och familjen.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Spike.

32. Vem saknade du?
Cindy

33. De nya människorna du träffade?
E08a it tha shit!


Så på det hela taget var 2008 ett par år. Jag diggar det helmycket!
Tack alla som gjort mitt 2008 ett så roligt år!

30 december.

bara en dag kvar på det här året. Känns lite konstigt, men skönt på ett sätt också. Detta är början på något nytt och det är ett nytt blad att skriva på.
Jag har två nyårslöften i år. Hade inge i år. Men dessa är att hålla en högre standard i mitt liv och vara snällare. Ja, jag är snäll nu men man kan säkert bli snällare. Och med högre standard menar jag att jag ska försöka vara mer effektiv. Inte vänta med allt till sista sekunden elr låta det se ut som andra världskriget på mitt rum utan hålla lite framförhållning.


Allt har en början heter detta otroliga konstverk!

Det mest spännade som hände idag var att Blondinbella ska vara med i Let's dance. Det är nästan en anledning att se det regelbundet. Let's dance är kul tycker jag. De är riktigt duktiga tycker jag och så har det oftast så sjukt fina kläder på sig, tjejerna alltså. Killarna har ju typ alltid kavaj på dig.. Blir trist i längden.


Julhelgen

Oj vad länge sen jag bloggade. Men det har sina förklaringar. Jag ska gå igenom det lite kort om vad som har hänt.

Julafton: The big day. Jag vaknade och hjälpte mamma att laga mat och städa. Sen åkte vi till mormor och åt en massa mat. Nästan jobbigt mycket mat. Såg på Kalle. Vi åkte hem och fixade lite innan mormor kom och vi hade julklappsutdelning. Det var lite kläder, hårgrejor, yllesockar och massa andra nödvändigheter. Mycket bra! Sen åkte alla hem och mamma, P och jag krypte ihop i soffan och såg på film.

Juldagen spenderades hos M's mormor. Trevligt. På kvällen såg jag, mamma och P på film igen.

På annandagen åkte jag till farmor och farfar. Där var alla kusiner och min faster plus resten av halva min familj. Vi åkte skoter och åt massa mat.

samma sak dagen efter och dagen efter det (alltså igår) fast då åkte vi hem. Vi åkte tåg och det var en massa jobbiga barn som skrek! Sjukt jobbbigt!

Idag har Susanna hälsat på. Mycket roligt. Vi snackade om gamla minnen från den tid jag bodde i england osv. Och vi var ute och gick i ngn timme och nu är jag verkligen helt genom frusen. Jag sak ta mig en varm kopp te och lägga mig under täcket och dricka det. Det blir bra.


Monopol

Jag och Marcus körde Disney monopol igår.
Han landar på Ariel (röd gata) och då frågar jag:
-Ska du köpa Ariel?
~Ja, fast hon är dyr... Och jag måste köpa ett akvarium till henne

haha :P

dan före dan före dopparedan

Hela jag är som i ett lugnt lugn! Hjärnan är luddig som den nyfallna snön och jag är almänt glad! Detta kan nog bli en Hejdundrande dag!

Vi hade lilla julafton igår! Williams reaktion när han öppnade den lilla asken från guldfynd var oslagbar! Han fick en ID-bricka med sitt användarnamn på olika tvspel på. Så sjukt bra det var!
Min rektion när mamma öppnade sitt paket med Abba-singstar var oxå bra! Hoppade upp och ner som en stutsboll. Så jag och Lisa körde abba och disney singstar på kvällen. Törnrosa låtarna är inte och lika med! Rösten i falsett under två minuter är jobbigt. Speciellt när man inte kan texten :P

Ikväll ska jag och M ha lilla julafton. Ska bli kul och mysigt!

Nej nu ska jag så och sjunga singstar!

Wall.e

Jag har nu sett filmen Wall.e. Mycket bra film om jag får säga det själv. Tillräkligt mycket ord oxå. Waaaaalleeeee och Eeeeeeevaaaaa, var typ det de sa i filmen. Efter en slutkörd hjärna var det riktigt bra!
Gullig film!


Jag har hängt upp bilderna jag fick av Vixipixi i julklapp på väggen. Egotrippat med bilder på mig själv på väggen men jag ska..försöka.. kompensera ut det lite med bilder på andra fina människor! Ska fixa fotopapper först bara sen ska det bli bilder på väggen så det bara ryker om det.

Jag har slagit in alla julkappar oxå. Helt underbart skönt. Har lyckats slarva bort ett paket oxå.. Det är typ aslitet och helt borta. Tror det ligger i byrån, där ligger det massa kläder. Jaja det löser sig. Har typ18 timmar på mig att hitta det!


Ohyeah! Bloggtorka!

Ja, Shrpie har helt rätt. Partypinglan har bloggtorka. Jag vet verkligen inte vad jag sak skriva om..

Mitt jullov påbörjades i tisdags med en förkylning som hette duga elr BERTIL. Efter tre dagar med nysattacker som galv mig träningsvärk i magen var jag frisk och kunde med ganska stor ansträngning (då jag blev matt av att gå upp för trappan hemma) ta mig till stan och införskaffa julklappar till bla Miia och VIcka. Det gick superbra. Jag tror de blev nöjda över dem.
Jag träffade M oxå. Även han träffade Miia och Vicka hihi. Vi var ovanligt normala för att vara oss.
Efter ett tag så vek jag och M av och gick för att köpa julklappar på lekbiten. Jag har aldrig gillat den butiken. De köpte aldrig in Mysteriet på greveholm åt mig när jag var typ 6 år. Vi hittade inget. Jag gick till banken, blev sjukt irreterad på baken och sen åkte vi till erboda för att äta på frasses.
Hemma hos M så såg vi på film och hade det bara skönt. Drack glögg och åt middag.

Natten var ytters speciell! En helvetes konstig dröm. Det var en massa människor som var och åkte skidor, Miia var med bla. I bussen hem så sa jag att jag till Miia (som inte åkt så mkt slalom) att jag vågat åka offpist. När vi klev av bussen tog jag av mig min halsduk och då kom André (ja från klassen på Ö-malm) upp bakom mig och sa att det var hans halsduk och att jag nu måste ta hans droger. Sen skulle jag duscha i espresso-maskinen... Konstigt all over the place :P



Idag ska jag städa mitt rum, träffa M och baka julgodis :)

Röda sockar med snögubbar på

Idag har jag spanskaprov och sen har jag inga mer prov iår! Så det ska jag och M fira ikväll med mat och filmen ps I love you. Vi ska laga mat tsm igen. Förra fredagen då vi lagade mat tsm gick det riktigt bra.

Igår var jag och mamma på stan. Det var riktigt mysigt att springa omkring på affärer och kolla på massa saker. Vi var inne på JC och om man handlade för mer än 500 så fick man en film. Jag valde då Ps, i love you, så klart. När jag säger till han i kassan (han är en sjukt bra säljare) att jag inte har sett den säger han "du kommer att dö!". Och om man känner mig så vet man att det stämmer. Jag börjar ju gråta till nästan alla filmer jag ser och detta kommer inte bli ngt undantag. Jag får väl ha näsdukarna nära. Om Cindygumman varit i livet skulle hon troligen slickat bort mina tårar, hon gjorde alltid det av ngn anledning.

Imorgon ska folket hålla sig borta, The NINJAS are back together!


Nej nu ska jaggöra mig klar för att promenera till skolan.

7

Jag har skrivit det för och skriver det igen. Jag gillar inte rubriker, bara massa svårt att komma på.

Inatt drömde jag att jag var tvungen att ta sömnpiller för att jag inte kunder sova. Konstigt jag vet eftersom jag inte har problem med att sova. Men vissa drömmer om WoW, chokladtårta, badminton, gå på biomed Harry Potter . Så jag borde inte klaga :P

Idag har jag haft engelska prov, grammatik. Det var typ 30 meningar och typ ett ord saknades i varje. Det gick fort, även om jag läste meningarna högt i huvudet för mig själv tog det max 30 min. Helt galet. Men jag tyckte det gick asbra.


Jag taggar sönder inför fredagens bravader nu! Julkul á la ninjas ska bli så galet roligt så det finns inte!! Massa mat, godis och skratt! The gummibjörnar möts again!


Liljekonvalj

Fredagen var den mysigaste dagen i hela världen. Jag och Marcus såg på film, lagade mat och bara myste hela kvällen. Det var så sjukt härligt. Ville bara frysa tiden.



Men, Lördagen kom och idun-helgen började. Inte lika bra som jag hoppades, dansen gick inte så bra som jag hade tänkt men helt okej iaf. (Jag tror mitt nya mellannamn är självkritisk).
Träffade Miia och vicka jättesnabbt mellan föreställningarna för att julshoppa.. Tur att vi ska ses igen på fredag för vi han ju inte ens börja snacka.
Marcus, mamma, Beau pére och Syster kom och kollade på mig och bror som dansade. Mycket lyckat. Dagen fortsatte.. men jag pallar inte skriva mer.

Söndagen blev väl lik lördagen.

Måndagen, skola med redovisning om högklackade skor. Det gick bra. Sen matte där jag blev så less på att jag inte kunde få 1   1    1  =   6 (man skulle sätta ut täcken imellan, dock inga nya siffror). Så jag skrev (1+1+1)^x .  Det är ju rätt. Men det tyckte inte läraren.



Jajaj nu ska jag sova.

I väntan på kvällen och morgondagen.

GRUNDLIGT
Fullständigt namn: 
Julia Edith Christina Olofsson Sörlin
Ålder: 16, Vill ha maj så jag kan få fylla 17.
Bor: I ett fint gult hus med vita knutar.
Familj: Finaste mamma, Beau Pére, Bror och Syster. På annant håll Finaste Pappa, Belle mére Och systeryster! Plus då Bästaste Ninjorna!

YTLIGT
Hårfärg:
Brunt och lite trist. Förändring ska ske inom kort.
Ögonfärg: Ja, alla färger utom rosa skulle jag tro.
Längd: Kort? nej, men 156 typ. 4 cm till tack?
Klädstorlek: Haha... Ärligt talet har jag ingen aning.. 36-38 kanske?
Skostorlek: 36, sådär lagomt små för att barnskor ska vara för små och vuxen för stora

FAVORIT....
i sminkväskan

Kajal/eyeliner: en vanlig svart kajal från H&M
Puder/foundation/concealer: Har inget puder/Dream matt mosse/Ngn gulidig från YSL
Mascara: MasterpieceMax, Den äger när det inte regnar
Rouge: Ett fint från Face Sthlm. Dock har jag inte använt de då det hittad sin väg hem igår.
Läppstift/läppglans:  Ett från M.A.C
Ögonskugga: En ögonskuggspalett från Viva la Diva.

i garderoben
Skor: Ojojoj. Mina svarta stövletter med snörning.
Byxor: Mina stuprör!
Tröja: Vet inte. Men en alldelse för stor munkjacka liggar bra till.
Klänning/kjol: Alla mina kjolar och klänningar!

allt annat
Person:
Alla har lika stor plats i mitt hjärta!
Låt: Hehe.. Alla HSM 3 låtar. och one in a million av hannah montana. (shit vad hände mid min musiksmak?
Film: Don't know.. Många filmer är bra.
Artist: Tråkigt nog vet jag inte där heller men abba, HSM, och lite "vickasmusik" ibland.
Mat: Cesarsallad, ska helst förtäras med Vix och Miia.. :P
Plats: Norrfälls, arlanda, skolan, hemma.. och många fler!
Ämne i skolan: Sam!
Bok: Om jag kunde drömma.
Program: GG!

PERSONLIGT
Har du ett förhållande med någon?:
Ja. Det är jag
Har du kysst någon under de senaste 48 timmarna?: Ja det har jag. :]
Är du kär i någon just nu?: Klart jag är!
Har du druckit alkohol den senaste månaden?: Nopp.
Vem ser du framemot att träffa just nu?: Kvällen med Marcus, dansen under helgen, shopping med Vix och miia och JULEN!
När grät du senast?: Söndags tror jag.

Ett år har gått

Can you belive it?? För ett år sen hade vi typ HUR mkt som helst att göra!!! Det fanns inte.. Vi hade hur mycket som helst och alla var sjukt trötta. Vi stannade uppe sent och gick upp tidigt för att hinna med allt som skulle göras.

Jag orkar inte mer. Julia Partypingla orkar inte mer. Jansson orkar inte mer. Inte Ida, Miia, eller de flesta andra i vår klass heller. Vi har för mycket att göra. Nu tänker du säkert "ja, men och? Det har jag också" utan att veta hur jävla mycket vi har att göra. Det här går inte. Franskan idag med Partypingla och Jansson blev ett enda stort panikångestdrama och det slutade med att Partypinglan bara skrek. Det går inte. Vi går under.

Lärarna förväntar sig att vi ska orka med allt och när vi säger ifrån så säger dom att vi måste ha studieansvar. Ska vi ha studieansvar, borde inte då dom ha planeringsansvar och inte lägga allt samtidigt? Man kan inte äta för maten växer i munnen, men hungern förtär en. Man kan inte sova, trots att man skulle kunna svimma av trötthet. Det går inte längre. Vi är stressade och det är tragiskt. Vi är stressade och går bara i nian. BARA i nian. Vill dom ta död på oss så är dom nära, jävligt nära på att lyckas. Jag orkar inte, vill inte och kan inte klara av särskilt mycket mer nu. Kosta vad fan det vill, men om jag fick så skulle jag stanna hemma och sova fram till jul.

Gör vi inte det vi ska så hotar dom med att dra ner våra betyg, och gör vi det vi ska så tycker dom att vi är så duktiga så att vi borde klara av lite till. Helvete. Ett jävla jävla helvete. Jag känner bara hur alla känslor virvlar omkring mig och skapar ett bottenlöst kaos som drar och sliter i mig från alla håll och kanter. Jag känner hur jag vill gråta över all stress, men klart som fan så har jag inget att gråta. Kanske är jag ingen människa?
Det är som en jävla psykos, hela alltet. Man går i skolan på dagarna, kommer hem, pluggar, sover, går till skolan, kommer hem, pluggar... en cirkel. Jag har aldrig egentligen klagat på själva skolan och att jag ogillar den, men nu gör jag det så jävla mycket.
Vi är som små försöksdjur som dom gör nervgastester på, för att sen ge oss motgiftet i sista sekund. Jag orkar inte skolan, hör och häpna, jag orkar inte plugga, jag orkar inte bara försöka klara mig igenom allt det här en gång till. Det som händer utanför skolan påverkar också, alla relationer som är krångliga, alla saker att tänka igenom och alla perioder av utanförskap eller popularitet. Existensfrågor och filosofier kring varför vi lever som vi gör, om livet har en förutfattad mening eller inte.

Vad har jag för lösning på det här? Tja, jag åker hem direkt efter skolan istället för att träffa folk som gör mig glad, jag pluggar tills ögonen blöder och försöker gå och lägga mig tidigare (trots att jag vet att jag ändå inte sover mer än 4 1/2 timme per natt), och borde börja dricka kaffe så att jag verkligen orkar igenom de här kommande jävla veckorna. Rätta mig om jag har fel, men tror inte ni också att tiden går så fort, så när jag inte stressar längre så kommer jag vara minst 50?

Vad jag har att göra de kommande veckorna:
28/11  Inlämningsuppgift syslöjd
29/11 SO-prov religion, HK praktiskt prov + recept + meny
30/11 Franskaprov, universitetet
1/12
2/12
3/12
Luciaövning
4/12 Svenskaprov språkhistoria
5/12 Nightwish
6/12
7/12
Engelskauppsats om 5-6 olika ämnen, engelskainlämning USA project
8/12
9/12
10/12
Fysikuppsats?
11/12 Idrottsredovisning
12/12 Kemiuppsats
13/12 Lucia
14/12 Matteprov
15/12 Julklappsinköp
16/12

Det ser kanske lite ut, men jag lovar er, jag pallar det inte.



Detta Är taget från Vickas blogg, hon skrev det för nästan exakt ett år sen. Jag personligen hade inte allt med allt som har med skolan hade jag... Men vi klarade det, vi överlevde och vi står här starka idag. För vi Ninjor är straka. Vi är en familj och det kommer vi alltid att vara.

Jaja nu ska jag förtsätta med matten. Prov imorgon och sen en efterlängtad helg med Bästa Marcus, Bästa Vicka och Miia och Dansdansdans!!

RSS 2.0