Jag faller för grupptrycket

Jag säger som alla andra bloggare:
Oj det är första advent idag!

Men jag till skillnad från alla andra har ingen julkänsla what so ever! Jag sitter på Arlanda och visst är det julpyntat här men det har det varit sen oktober. Med en latte i ena handen och mobilen i den andra (fråga mig inte hur jag kan skirva på datorn samtidigt ;) ) kollar jag ut över alla söta flygplan. Hoppas inga pingviner kör dem bara...
Jag och marcus pratar om Sas störtsa flygplan som just kom in till gaten. Det är galet stort! När jag bara såg fönstren som var tända såg de nästan ut som Tatanic.



Det är en Airbus A-330 och den har troligen varit i Chicago. Jag googlade det ;)

Nu ska jag snart gå till inrikes hallen (sitter i sky city) och gå ombord på planet = SOVA!

Hemma ska jag julpynta! ska bli nice!

D'abord, il conduit des pizzas.

Detta inlägg är framför allt tillängnat mina söta franska barn (Vixipixe, Shark och Julgransson)
Nu när jag var i sthlm hittade jag min gamla anteckningsbok från franskan. Jag började bläddra i den och hittade en mängd citat.

"Une slipsoar!" - det trodde vi var ordet slips...Det var ordet kalsonggarderob

"renverser la vache" - Vet inte riktigt vad det betyder, dock tror jag att det har med KO att göra...[update: det betyder VÄLTA KO!]

"Quincampoix" - Har ingen aning av vad det är. Vicka det är din handstil..

Och nu den bästa:

"You don't leave a couple of teenagers alone in a classroom. Espeially when they all have personality issues and are in charge of the whiteboard markers... And are high on french!"

2007-09-26

Jag hittade även våran bordsplacering. Hihi ni minns när vi alla ville sitta i mitten :P

Detta gör en gråtfärdig. Ska vi ta och ha franska någon dag? Bara för skojs skull liksom.

Och för er andra som inte fattar detta kan jag bara säga två saker: Ja vi är alla otroligt duktiga på franska och rubriken betyder "Först var han pizzabud"

We like to MOVE IT!

Jag har nu sett madagaskar 2. Det var länge sen jag såg en film och skrattade så mycket. Jag och min systeryster gick på Sergelbiografen och köpte en stor popcorn och var sin läsk. Sen bänkade vi oss och såg på reklamen. (nu i jul ska jag se Chihuahuan från Beverly Hills, den verkar ju ascool) Men sen började filmen. Jag hade bokat biljetter men inte kollat om det var svenskt elr engelskt tal, tur för mig så var det orginaltalet. Med Ross från vänner som gav röst åt den förvirrade Melburn.

Jag kännde mig lite som Melburn idag. Jag skulle åka buss hem, bussen strannar och jag sitter kvar. Sen lägger jag märket till att bussen svänger upp ist för att åka rakt fram... Då, med hög och klar stämma, säger jag "Jag glömde kliva av!" Folk kollar lite konstigt på mig. Sen vid nästa busshållplats går jag av och får promenera kanske 50 meter längre än normalt. Detta var ett exempel på vad kan hända en Julia en Söndag.

Men åter till filmen... Ni som känner mig vet att jag har haft en konstig rädsla för pingviner, fråga mig inte varför men jag hajar alltid till när jag ser en pingvin. I denna film flyger 4 pingviner ett plan.. Och det går väl kanske inte helt..enligt planerna..
Jaja Filmen ägde iaf!! Lite Shrek-humor i det hela. Förutom hela sagotemat.. See IT!




Ja, de är så farliga som de ser ut!



Stockholm

I helgen är jag i ett gråmulet sthlm. Det känns väl helt okej, ska bli jättemysigt att gå på stan och shoppa. NK's julskyltning har jag hört ska vara jättefin, den ska besökas. Emma från uppsala ska troligen komma hit och vi ska gå på stan tsm. Det var länge sedan vi sågs så det ska bli kul!



Om en veckan är jag på idun och ska snart dansa första företällningen! Det känns jättelångt bort! Och samma dag ska jag, miia och vicka gå på stan tsm och handla julklappar. Det kommer bli en hektisk dag! Men kul iaf. det blir stressigt och dte gillar ju jag när det gäller dans iaf.

Jag sitter för tillfället och smsar med några i M's klubb. Mycket intressanta sms vill jag lova. huvudämnet atm är Får killar slå yngre tjejer? Jag pratar med två tjejer och en kille på samma gång. Det sjuka är att jag aldrig pratat med dem innan :P



See ya!

w00t

vad är fel med apberget nu då?




Ser ni den lilla gula texten till höger som solen? det är mitt apberget namn.. bara tillfällighet elr är jag unik?

Crazy days

Det har varit så sjukt mycket plugg nu. Jag har haft ett prov i sam och ett i företagsekonomi. Jag känner hur trött jag är... *ZzZZzZZZZzzzzzzzzZZZ*

mer  utförligt sen

FÅGELN

Dans på gympan idag! Vals, foxtrot och alla andra såna danser.

Apropå dans! I torsdags så var jag på ett pass på iksu, step muscel. Det var jättekul. Men vilken dans med FÅGEL-Steget funkar inte? Ja jag är seriös. mitt fågelsteg från björn Gusstavsson dansen var med. Hur sinnes kul var inte det? När intsruktören sa "och så flyger vi" och såg fingflaxen höll jag på att skratta ihäl mig! För att tala helt sanning är ju det steget det fulaste steget i hela världen. Man ser ju inte klok ut! HAHAHAHHA. Sen började jag sakna er ninjor så mkt! Vi får nästan ta och köra Gustavsson-dansen när vi ses!


Twilight!

Jag säger bara en sak! SE DEN!!!! Den är bra, riktigt bra!
Ligger och läser boken filmen är baserad på "om jag kunde drömma". Bra bok iaf de 41 sidor jag har läst.

Igår var jag, mamma och L på stan och handlade lite julklappar, kollade på födelsedagspresenter och köpte jeans. Jag har nu stuprör för sförsta gången i mitt liv.
M kom till stan sen och vi gick jag åt på avenyn :)


Trodde detta publicerades i söndags :P

akjöshdföuiohgcrawöoocb

Rubriker är så sjukt jobbiga att komma på för jag kommer aldrig på ngt klachit att skriva.

Vi fick lyssna på klassisk musik idag på företagsekonomin. Helt plötsligt var jag på en scen och dansade. Ganska så skönt var det. Men jag måste säga att när lärarna  säger att det måste vara helt tyst under en lektion blir jag lite nervös. Jag är en person som vill disskutera och lär mig genom det. När dte är helt tyst vågar man inte göra ett ljud och sitter och spänner sig över det ist, och hur mycket för man gjort då? Jag får då inget gjort.
 
Har även blivit stucken i armen idag. Vaccin mot livmodershalscancer. Nu förstår jag varför vicka inte ville bli slagen efter att hon hade blivit stucken... Det gör ju ONT!

Imorgon ska jag och mamma på stan och se vad vi önskar oss i julklapp. Det blir ju lättar att önska sig saker då och visa vad man redan önskar sig.
lite av min önskelista:
HUND
ISBJÖRN
DELFIN (hunden och delfinen ska vara kompisar)

haha okej inte så seriös kanske men iaf.
Jag och M ska se twilight också. Har hört att den är jättebra! Det ska bara bli mysigt.

På svenskan ska vi hålla ett litet föredrag om vad som helst och jag har valt högklackens histora och ursprung. Det kan bli bra! Har redan kollat på massa bilder och hemsidor om gamla skor. Historia kan ju vara kul!






Lite citat

på dansen när vi ska springa som bufflar
E: Ofta det är strukturerat när bufflar springer!

På naturkunskapen:
A: Vad heter det som växer brevid vägar?
M:Rallaros?
A:Nej, lycktstolpe!

Och jag har nu märkt att om jag skrattar mycket så får jag ont i ryggen!! De ni!

Kära dagbok

Jag har idag kommit på att jag ska börja skriva dagbok.. typ på riktigt, med bok och lås och hela ballongen. Men det blir troligen på datorn. Okej detta är en dagbok på ett sätt men inte vill jag skriva alla tankar och så lättläst. Blir bättre såhär.



Imorgon har vi simning på gympan. Jag vet inte om jag taggar elr inte. Vill ju ha dans, men nu får man ta det som det är. Det är kallt i vattnet och jag vill ha sharken som tränare <33<33. Du var seriöst BÄST!






ingen kubrik

M var här idag. Vi gick på en promenad i den nyfallna snön. Det var riktigt mysigt. Vi pratade om allt möjligt trevligt och minre trevligt. Väl hemma fikade vi och såg på Kommissionen :P

Jag såg även filmen Zeus och Roxanne. Sa otroligt söt så man dör!!! En hund och delfin film! Så nu vill jag ha en hund! En ny cindyhund!

Imorgon blir det bodypump första timmen, tisdag simning och torsdag träning med A. visst låter dte bra?

DM

Efter en hel dag på badmintonstadion är man trött. Men så sjukt glad! Det var faktiskt jätteroligt, mkt roligare än väntat. M spelade jättebra och J var också jätteduktig. Jag hade inte sett han spela på riktigt någon gång men han var ju bra! Och M var de med men det visste jag ju redan :P

Jag och A hade jättekul när vi såg på matcherna, diskuterade hur de spelade, lärde oss massa namn och en hel del mer. Vi hade kul mellan matcherna oxå. Då satt vi och snackade med M och J.

Jag var ganska nervös under hela dagen. Men det gick ju bra, riktigt bra! fast den sista matchen var en riktig rysare. Det tyckte till och med A... Men som sagt det gick ju bra.


Early One Morning

Nu ska jag snart ge mig iväg för att gå till sjukhuset för att träffa andrea då vi ska till Stadion. Jag peppar nästan lika mycket som till en dansuppvisning. Det är fjärilar överallt ska jag säga er.




Fredag

Fredagen idag har väl inte varit så speciell. Jag har varit trött och det har regnat men inte så mycket mer. Jag fick VG på matteprovet! Jag ser hoppet.
Jag och P for och kollade på skortar. Mycket fina saker men tyvärr inte någon liten rosa med glitter på :( Hur coolt hade inte det varit. Burgare på Max och nu hemma. Kanske ska ta på mig en pyjamas och krypa ner med ostkaka. Elr så kan jag baka pepparkakor!

Jag ska iaf ha en lugn kväll. det blir en tidigt morgon imorgon för att jag ska kolla på M när han spelar badminton. Det kommer bli så sjukt kul! Andrea (som följer med) och jag kommer ha så sjukt kul! Matchen mellan M och J kommer bli så kul så det finns inte. FunFunFun! Som ni kanske märker taggar jag ganska hårt!




Årets match!

Nu taggar vi lördag!!!!!!!!!!!


Myskväll!

Med pepparkakasdeg, julmust, ostkaka, pizza, sallad och massa annat gott kommer jag och M må riktigt bra :D
Jag ser på take the lead, en dansfilm och myser i soffan med en filt.



OldOldOld pix


Ofta det är torsdag?

Namn: Julia (går dock under namnen Pykarn Dykarn Partypants)
Ålder: Sweet 16
Bor i: Umeå
Gör på dagarna: Skola
Gör på kvällarna: Pluggar, dansar, teater, kompisar och mycket mer
Motto:Livet är en dans på rosor men en dans med svåra steg
Spelar: Inget, 
Äter helst: Goda saker. Både nyttigt och onyttigt
Favoritdjur: Vovve
Tre egenskaper: Ambitiös, omtänksam och snäll,
Husdjur: Nej, Hade cindygumman..
Ser på TV: Gossip Girl FFS
Läser: Just nu "Nu elr aldrig"
Favoritårstid: Alla är bra på sitt sätt.
Dricker helst: Kaffe, te, bubbelvatten
Samlar på: Inget atm men jag samlade på pennor och sudd.
Önskar mig: Att datorn ska komma snart.
Favoritfilmer: Chic-filmer.
Plats jag gillar: London. Så ortoligt fin stad. Men Norrfällsviken är så underbart på somrarna så det finns inte. Åsele oxå.. fast där ska man vara på vintern




Onsdag

Mycket har hänt idag.. vi tar det i punktform, orkar verkligen inte skriva :P
Spanska - Film
Sam - Föreläsning. Visste dock att man röstade till EU-parlamentet, de ni!
Lunch - Mat
Hål - Vollyboll, fast jag spelade inte jag skrattade och blev masserad av M
Matte - Varför stänger man en dörr till ett klassrum med ingen ventelation?
Naturkunskap - Frågor, Spice girls, masseras av M igen.

Hemma!

Nu ska jag repetera musklerna. Vet ni var Gastrocnemius sitter? Det vet jag :P



Måndag

Idag hade jag sovmorgon till ett. Men jag gick upp vid åtta och pluggade. Jag har matteprov imorgon.


Jag har hittat en ny idol, fast det är egentligen fel ord men jag kommer inte på ngt bättre. Det är Tingeling! Hon är ju helgrym! Liksom söt, snäll, lojal men vet exakt vad hon vill och ska inte bli behandlad som någons slav utan hon är helt självständig. Det tycker jag låter så bra och jag har helt enkelt börjat gilla henne jättemycket! Okej Jag ska inte gå så långt att jag ska ha små gröna klänningar på mig men jag tror det funkar iaf.
Jag vet egentligen inte varför jag började gilla henne nu helt plötslingt men allt har en naturlig förklaring, elr hur?



Hon är lite småcool va?

Nu ska jag ta mig en kopp te och min mattebok och plugga. Jag tror fan jag har fattat matten nu.



Fars dag

Idag är det farsdag och det ska firas så fort far i huset har vaknat, elr iofs alla ha vaknat för det är bara jag uppe vid denna tidiga timme.

Gårdagen var måste jag säga ganska ovanlig. Jag hittade A och S på stan med deras små bror/systerson(?). De hade ätit på McDonald's och barnen hade ketshup runt hela munnen. Vi gick till hemköp med barnen i vagn och köpten en dricka. (jag köpte Jul****) Bara det var ett äventyr. Efter det gick vi till bion. De skulle se Laban. I väntan på att få gå in var det barn överallt och de skulle skrämmas, kolla på vasstand, köra bli och allt annat man kan göra när man är 2-3 år. Sen kom M och hans kompisar och vi gick för att inhandla diverse presenter.

Väl hemma åts det mat och kollade på när W och hans kompis spelade RockBand. Vi såg en agentfilm också. Men det svara bilen var lite jobbig så jag såg inte slutet.

Så var min lördag.. Ovanligt händelserik.

Men anledningen till jag jag började skriva var att jag läser och hör överallt "sommar kom tillbaka". Jag tror det är bara jag som på ett sätt längtar till vintern. Att få åka slalom i kittel och bo i myiga stugan. Och sen det vackra ordet SNÖ! Ärligt talat är jag less på sommaren och hösten. jag vill ha vinter så det står härliga till! För fårstå vad less man skulle bli om man alltid hade sommar. Det är tveksamt om jag skulle kunna klara av att inte åka slalom ett år elr iaf vara i ett snölandskap. Jag vill inte testa och se!


Lördag

Gårdagen spenderades hos M. vi såg titanic, inget är heligt och ngt mer med en komiker. Hahah Betnér är ju så galet bra! Ja sharp jag skulle kunna kyssa dina skor för att du har sett han.

Anyway idag ska jag ner på stan och köpa presenter till Syster, mormor och mamma. Ska även se om jag kan hitta ett par jeans till mig själv som jag kan önska mig i julklapp.

Jag måste säga att jag taggar julen galet mycke! Snö, gran, massa ljus och glitter. Kan det bli mysigare? jag tror ju inte det!


Julklappsutdelning med ninjorna förra julen.

Demokrati

Lätt dagens (elr gårdagens) citat: 
"Så det är demokratins fel att det finns fula männikor"

Mån-bo

Jag tykcer att vi sak använda orden Spilevink och mån-bo mer! Så galet roliga ord, det finns ju bara inte! Sen kan vi räcka ut tungan mer. Jag och Isak kom på att det var så bra på dagis när man bara kunde räcka ut tunga åt någon man var sur på. Var tog det vägen? Vicka jag har ett argument som kommer krossa alla diskutionener jag har med dig! haha!

HAHAHAHAH Min snabb google grej är för roliga ibland. Jag skulle söka på badmintonracket med rosa linda (just för fun) men jag skrev dansminton. HAHAHA Om dte var google grejen elr min stavning vet jag inte men det var sjukt kul. Undra vad man får upp? Hepp, fanns inget..

Jag har världens största blåmärke på benet också. Det gör ont och jag kan inte sova på min "sovsida". crazycrazy!
Hur som helst ska jag till skolan nu och beställa Minerva-kläder. Taggar! Funderar på att se hur kjolen ser ut.. kjolar är alltid kul. Men en hoodie ska beställas big time.


cool lampa





Linkin Plan!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag bryr mig inte, jag bloggar ju för att jag tycker det är kul inte för ngn annans skull :P

Nu tänkte jag bara ha lite GG-snack! Detta fick jag från Sharp:

Du! Jag måste faktiskt beklaga mig över en grej hos en sann Gossip Girl-fantast!
VARFÖR heter Rufus' band "Lincoln Hawk"!? Gissa FEM ggr vilket annat bandnamn jag TROR att jag hör VARJE gång!
Detta är det största i-landsproblemet jag någonsin varit med om...
Ditt fel, mån-bo!

Hahah! Du är ju för söt, sharpie! Det jobbiga (fast det var inte svårt) är att jag vet jag exakt liket band du tänker på.. Och det måste vara sjukt jobbigt. Men eftersom jag inte hör det på samma sätt så blir dte inte lika jobbigt för mig.
Och på tal om felsägningar med namnet Linkin Park... Kommer du ihåg "Linkin Plan"?
Hihi det tog ett tag för mig att fatta vad mån-bo var för något :P

Jag är lätt sur på min gympalärare också. Nästa lektion utgår pga utvecklingssamtal men vad har vi för ngt på gympan då? Gissa? Jo DANS!! Jag tänker inte säga något mer... Men ni förstår nog hur jag kände mig när jag fick reda på det.
Men en bra sak är att jag ägde ut gympalärare i badminton!! Stolt!


Hur halt var det inte idag? Jag ramlade med cykeln och nu har jag ett stort blåmärke och upp svullet. Så nu kan jag inte ens sitta utan att det känns som en kniv sätts in i benet. *Aj*



Skratt!

Så sjukt kul jag har med mina fruar!
Det började lugnt igår kväll med lite mat och lite snack om allt möjligt. Det fortsatte hela kvällen. Det var så mysigt så det finns inte. Vickas kamera fick lite motion oxå. Det var verkligen ingen hejd på oss. Skratten!!

Lite bilder från kvällen och morgonen.





Mer normala bilder får väl komma vid ett senare tillfälle.



RSS 2.0