Imorgon bär det av!

Imorgon på förmiddagen far jag iväg till stugan, Portugal, Sthlm och kanske Island. Ja inte på samma gång men ni vet vad jag menar.
Det ska bli jätteroligt! Portugal kommer vara fint, underbart ja You name it! Sedan Sthlm och då kommer Vicka och Miia att bo hos mig. Under de 5 dagar kommer vi shoppa och kanske träffa Ida, Seanen, Muppis och kanske Dilsen. Det kommer bli så kul.

Jag kommer att lämna datorn hemma och det betyder lite bolggande. Vi får se om jag klarar mig.. Hahah skojade bara det kommer gå jättebra!

Hade så bra i Sommar!!

Disney





Tingeling är så söt och snäll men kan vara en liten bitch också. Riktigt sotis blir hon ju på Peter Pan i andra filmen när han inte vill ha henne hela tiden.




Fotboll

Nu väntar vi spänt på hur det går i matchen mellan Ryssland och Sverige. Vi hoppas ju på en svensk seger!




Hemma

Nu är jag hemma i umeå igen och ingen är gladare än jag. Nu när jag är hemma skall jag packa, städa och kanske försöka träffa lite kompisar. Stan idag. Mycket roligt :D
Nu ska jag dricka mitt kaffe och gå ut och njuta av det sista timmarna i solen.

Baby if you strip, you can get a tip
'Cause I like you just the way you are
(I'm about to strip and I'm well equipped
Can you handle me the way I'm are?)
I don't need the G's or the car keys
Boy I like you just the way you are
Let me see ya strip, you can get a tip
'Cause I like that like that

Nu ska jag kasta boll med W i solen :D Sommar

Uppsala

Idag har jag träffat Emma i Uppsala! Vi hade jättetrevligt när vi gick omkring på stan och kollade i ett par affärer. Jag hittade inget första vändan på stan. Men vi gick hem till deras hus och chillade lite på Emmas rum. Kollade lite i tidningar och skrev massa medelanden på hennes griffeltavla. 
Vi åt lite lunch och sen for vi ut på stan igen. Då hittade jag lite gamla vykort. Superfina kommer de vara på väggen hemma.
Fikade lite och sen åkte jag hemåt. 

Resan var jätterolig!

Allt är fixat

Jag har fått mitt pass! De sa att det skulle ta 5 arbetsdagar men det tog vara tre! Tack Polisen (eller vilka de nu är som gör dem)! Så nu är det inget som stoppar mig från att fara till Portugal! Galet vad kul det kommer bli!



Älskar denna bild! 

Dagen låt; The way I are. Timbaland.

Lite för sent inlägg

Inatt sov jag över hos Petra :D Det var länge sedan jag träffade henne sensat och det var mycket att ta igen. Vi såg på Breakfast at Tiffany's. Första gången är alltid speciell. HAHA.



Nu är det bara 7 dagar tills vi åker :D:D :D Gaaahhhhhhh VAd jag längtar!

Make-up

Nu på sommaren orkar man ju aldrig sminka sig förutom vi vissa tillfällen. Jag sminkar mig oftas ganska naturligt både  på vintern och på sommaren.



Lite kajal - oftas tar jag bara H&M's, bra och billig
Mascara - just nu använder jag både Masterpiece Max från Max Factor eller Kanebo 38 C°. Båda två är jättebra!
Ögonskugga - Om jag har någon har jag (just nu) IsaDoras Gleaming Eyeshadow Wet & Dry. Fägren är Aubergine dvs, lila.


Dagens

Dagens somriga klädsel:



Tee - Pesto Italiano
Kjol - H&M

Jag är som besatt av kjolen. Mysig och somrig.


Sova



I denna underbart vackra säng vill jag sova i. Jag hade en himmelsäng förut men när jag bytte rum kunde jag inte ha den kvar längre.

Nu är jag så less på allt regn. Kommer  det någonsin att sluta?

Jo jag glömde att säga att jag har köpt en bok idag. Gossip gril.. Mer kommer jag inte ihåg. Det är den senaste som har kommit ut på englska. Ska bli mysigt att ta med sig den ut i en park kanske (om dte blir sol) och läsa.
Det känns fortfarande inte som om det är sommarlov :s Jag vill ha riktig sommar nu!


Fin bild



En av de finaste bilder just nu. Klänningen är så söt så man vill äta den! För att inte tala om den vackra stilen på möblerna.

Vad är det för aprilväder?

Det haglar, regnar och solar om vartannat. Det är typ aprilväder. Helt galet.

Jag måste ta tag i att träna. Så imorgon då gäller det. Jag ska gå/springa runt gärdet och djurgårdsbrunn. Hoppas att det är bra väder för att jag har bara shorts att träna i.. Jag trodde inte att dte skulle vara typ kallt här ju.. ;(

Snart ska vi äta. Lax, pasta och kronärtsskocka.. Fast jag ska få dricka billabong :D

Pass

Okej det är fredag en 13 idag. än har dte inte hänt så sepciellt som är så jättehemskt tror jag. Eller mitt pass kommer komma  till sthlm på onsdag och jag kommer åka till umeå på ondag morgon. Hur ska jag få passet till umeå på så kort tid? Blä jag blir så nervös. Jag tänkt fixa ett provisoriskt pass men vet ni vad det kostar?? 1000 kr!!! det är ju helt sanslöst!

Jaja jag är jättesugen på en smoothie. Jag tror jag ska gå och ta ett stort glas vatten och he ner lite citron och is. Jag är så galet törstig.


Bada

Jag är ensam hemma för syrran är på skolan. Det är ganska skönt! För jag kan lyssna på musik (läs: metal, goth och all annan musik som driver alla galna :D) och jag tog en stor kopp te och tog ett långt bad! Hur skönt som helst. Jag tror att det gjorde mig frisk!
Nu tror jag att jag ska göra en sallad och sen gå ut på en lång promenad runt gärdet och djurgårdsbrunnsviken. Jag känner att jag måste ut och röra på mig.

Kram

Nagellack

Jag har hittat en ny svaghet. Eller ny och ny jag har haft svagheten ganska länge men iaf. Nagellack!!! Så härom dagen fick jag ett nytt lack i samlingen. # 46 cadiz från Mavala. Det kommer nog bli jättefint på fossingarna i sommar.

 

Igår fick jag även en STOOOOOOOR bukett blommor av pappa! Helt galet. Den var nästan större än mig!! Men fin. Jag fick den för att jag har gått ut 9an. För att vara helt ärlig så fattar jag inte all uppståndelse över det hela. Jag ska ju börja skolan till hösten igen. Menmen Tack pappa för blommorna!



Jag ser lite..mystisk ut på bilden men jaja.

Nu ska det drickas te för min röst finns inte längre.
Kramkram

Jag kommer med regnet

När jag kommer upp ur tunnelbanan så ösregnade det. Exakt som det gjorde i Umeå igår. Illa! När jag sen ska gå in i lägenheten är ingen hemma. Dessutom så hade jag glömt nycklarna.. Illa. Så nu sitter jag utanför dörren. Tur att jag kan ta mig in på vårat internet :D
Snart kommer pappa hem med en sallad. Jag har varit sugen på sallad hela våren :D

Du bad om det!

Nu har jag gått ut nian! Jag är fri! Regnet förstörde mina skor mer än dagen men det må vara. Jag är glad! Jag fick betyg och blommor. Och överrakningen nummer ett var ju att farmor och farfar var där!! Hade ingen aning om det! Jag var galet lycklig!
Umgicks lite med gänget, vi fikade. Fick Felix att följa mif till haga för att hämta min cykel och sen for jag hem.
Inget mer 9D



Underbara V efter ett glas cider (läs: alcoholfri)

Avslutningsfesten väntar nu!!!

Can't sleep

Jag är trött men kan inte sova. Idag går jag ut nian.. Det låter fel när jag säger det! Huu.. Jag vet inte om jag vill. Vattenfast macara gäller.

Bilder

Nu kommer lite bilder från både nu och då. (Kamerna bråkade lite med mig)

Balen:



Ida och Miia på Balen



Jag innan balen



Ida, Miia och Anna utanför rex



Felix, Fabian och Per. Stiliga pojkar



Vicka och jag



Mamma och jag var och shoppade och hem kom bl a:



En vippig kjol från Hm



En tröja med kul tryck



Och av Hanna en tee med tryck :)


None




Dåligt

Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera men jag har en bra anledning! Internetet har varit helt stört och blogg.se har varit helt upp fuckat. Men nu är jag back och massa bilder ska upp. Jag vet att det brukar bli mycket snack om blider men inga bilder kommer upp men nu gäller det!

Sista dagen med klassen idag. Det slutade med att jag, Vicka, Miia, Ida, Fabian och Per var på stan!!! Ja Fabian och Per!! Vi hade jättekul tsm! OMG vad jag kommer sakna alla i klassen.

None

Balen och allt annat

Balen var det roligaste jag har varit med om på mycket länge. Att få klä upp sig och vara fin var hur kul som helst. Alla var där och alla pratade med alla. Kunde det bli bättre? I don't think so! Jag tror alla hade kul på balen. När till och med Fabian, Felix och Kåre dansade var jag så lycklig en människa kan vara. Eller nej lyckligast var jag när Sean, Vicka och Victor dansade med mig.. Eller var det när de spelade Grease-låtar? Ähh nästan allt var perfekt och kul. Jag tror det roligaste var när Larsson skulle hålla tal och slår på glaset så det går sönder :D

Igår var det så galet varmt och vi fick sluta tidigt! Jag och Vicka gick till bryggan för att vänta på N och E men jag umgicks med F istället. Vi hade sjukt roligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

När jag och the Ninjas skulle träffas klockan apberget sprang jag och Miia rakt in i Caro.. Värmen gör ens reflexer sjukt sega.
Vi alla ninjas traskade hur som helst iväg till Robertos på teg och köpte pizza! Vi gick iväg till Gamla bryggeriet och satte oss vid älven och åt. Det var ju mysigt och trevligt att sitta där i värmen men en pizza i handen!
Men allt för snart så blev det dags att gå tillbaka till skolan för att ha öppet hus.

Och nu idag är jag ledig. jag vill bara ligga och steka men det är nästan för varmt.  Men jag ska inte klaga.. :P

Kram

Let me R.I.P

Idag hände det en lite speciell sak när planet skulle landa. Jag satt i planet och tog massa fågelperspektivskort på Umeå när vi skulle landa. Jag tyckte vi åkte lite väl långt in över själva stan och det insåg nog piloterna med. För just då gjorde vi en extremt kraftig högersväng mot landingsbanan. Vi gick in för landing som man brukar och precis när man tycker att hjulen ska slå i marken gasar planet och vi lyfter igen. Jag vet inte vad det berodde på eller nåt men det var lite jobbigt att inte veta vad som hände.
Jag kan ju bara säga att Spike i Buffy räddad allt med sin sång!


Jag vill ha!!

None

kakon och keso

Jag sitter på arlanda och äter en kakon och keso macka. Utanför fönstret tår ett Star wars flygplan (yes det är sant idag och vicka)
Det står en gullig kille på kanske 3 år som skriker
Kolla ett flygplan! Och ett till och ett till!! Varför är det så många flygplan??

jag är töstig. hmm Undra om jag ska dricka lite vatten? och kanske byta till jeans för det är så jobbigt att sitta i shorts.

RSS 2.0