Söndag

Men träningverk i benen efter en lyckad cup i helgen blev jag överlycklig när jag hittade boken "making Faces" av Kevyn Aucoin. Detta är som en bibel för makeup fanatiker. Kan skriva mer om den sen när jag börjar läsa den

Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Jag har helt enkelt inte orkat eller haft inpsperation till det. Jag är så förbannat trött och less på det iskalla vädret. Men man får väl ta det iaf... Vädret alltså.

Jag ska snart far och träna för jag vill verkligen röra på mig lite, så det blir spinning och Core Plus efteråt.
Får se om jag hittar på ngt annat idag också. Plugga möjligen..

oj, jag måste äta innan träningen!
See ya later

Torsdag



Fettisdag

Idag är det fettisdag och min namnsdag :) Tagga semlor säger jag!





En skuggning i brunt. Som basskugga använde jag mitt Nivea Pink rouge. Jag tycker det funkar jättebra att ha rouge som ögonskugga. Korall, röd, rosa- färger funkar både som rouge och skugga. Mycket ekonomiskt :)

//Pyk

Magic Wand

Igår fick mamma ett paket med presenter från Face Sthlm. (Hon får det eftersom hon är prenumerant på Damerns Värld). Snälla mamma lät mig få concilern då hon har en egen som hon gillar väldigt mycket.

Så igår fick hon en conciler som heter magic wand. En riktigt bra conciler som täcker mycket och passade min hudton mycket bra. Den var lite trögflytande och gjorde det svårt att få bra toning med huden. Dessutom var det mycket glitter i den vilket jag inte gillar, som ni vet.
Jag hittade dock en annan bra användning för concilern. Nämligen som bas på ögonlocken innan man lägger skugga. Då gör det inget om det glittrar lite. Väldigt trevligt.



Så om jag ska ta och ge ett betyg så ger jag 3 av 5. Glittret drar ner betyget mycket. Så om du ska köpa en conciler är  denna inte så bra om man inte vill ha finnar som glittrar.

//Pyk

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. En dag som jag personligen värderar högt.
Eftersom jag egentligen firade den kärleksfulla dagen igår så har jag ingen riktig alla hjärtans dag sminkning.

Denna sminkning lekte jag däremot fram.



En sotning mellan
IsaDora (80 withe silver)
KIKO (svart nr 20)

Jag ska ladda upp kameran och sluta ta kort med webkameran nu. :P

//Pyk

Snart Lördag

Jag har nu varit på musikal med mamma och pappa! Mycket välgjord musikal och rolig. Skrattade så jag grät många gånger. De steppade i musikalen också och det var bland de coolaste jag har sett live i hela mitt liv. Stepp är en otrolig dansform som inte ska underskattas.
Jag sitter nu hos pappa och ska snart sova men jag är inte trött, även om jag var supertrött under andra akten. Och jag blir nästan rädd när jag tänker att om endast 12 timmar är jag på väg hem tillbaka till umeå igen... Tänk vad fort man tar sig från olika delar av världen nuförtiden.
Eftersom jag bara är här över natten lämnade jag datorn hemma. Men lillasysters dator funkar utmärkt som reserv, nog för att jag klara mig utan dator i ett dygn eller mer.
Jo, anledningen till att jag började skriva alls är att det skulle vara kul om jag fick lite feedback på vad det är jag skriver. En liten kommentar eller smily kan vara kul att se ibland.
Nä, nu blire sängen. Natti natti
//Pyk

Fredag

Idag har jag gjort en ganska okej sotning. Använde Isadoras bruna palett. Har länge velat ha skuggor i typ Mullvadsbrun, utan glitter i. Denna palett är helt underbar att använda. Lagom mjuka skuggor som går utmärkt att blanda.



Jag la en ganska ordentlig bas idag då jag ska till stockholm efter skolan och gå på musikal. Jag ska försöka att inte ta med mig så mycket smink utan bara den lilla "Nödneciccär" jag har i väskan. Eftersom jag ska hem imorgon på morgonen så tar jag sminkar jag mig inte imorgon.
Jag leker ju bara med sminket. Kan gå till skolan eller på stan utan smink och inte bry mig. Men när jag tycker det är kul att leka med färger så gör jag det. Det skulle aldrig gå så långt att jag går upp tidigare för att sminka mig.

Anyway, här är dagens sminkning:



Jag har dåligt ljus i mitt rum ser jag nu. Det ser ut att vara guldtoner i skuggan men det är det inte. Endast Chokladbruna skuggor.

Jag sak inte berätta vad jag änvänder idag för det är typ samma som vanligt förutom den där paletten.
Däremot ska jag dela med mig av ett litet tips. Om du lägger foundation med en svamp eller borste kan du applicera din hudkräm med samma svamp eller borste innan. Det blir då lättare att få en jämn yta med foundationen när svampen eller borsten är lite fuktig. Detta gär också att svampen inte suger åt sig så mycket av produkten.

//Pyk

torsdag

Mycket bra dag idag, Kicks tidningen kom. Alltid kul med insperation.

Mycket pasteller i Vår... Hur ska jag våga det? Jag gillar jodnära, ljusa och lila nyanser. Passar ögonen mycket bra också.

Det blev en lila sminkning idag med lila sotning. Ska lära mig sota på riktigt i helgen.

Tisdag

En otrolig dålig sminkning idag...


Jag tänker inte ens berätta vad jag har på mig för det är så doligt sminkat..

//Pyk

Hopes and dreams

Jag är en person som dagdrömmer mig bort, flera gånger om dagen. Ofta innan jag somar också. Även om jag kan veta exakt vad jag vill göra imorgon (jag menar i detalj) så har jag ingen aning om vad jag vill göra efter jag tar studenten. Jag tror att jag någongång har blivit så besviken när det inte har blivit exakt som jag vill och därför vågar jag inte hoppas. Det är tragiskt och otroligt tråkigt. Jag vill naturligtvis flytta hemifrån osv men jag är rädd tror jag.

Dock har jag några drömmar jag vill uppfylla:



Åka till Venedig med M



En egen lägenhet



Någonsatans tror jag att jag vill jobba med juredik.



Jag vill ha vänner. (syftar på alla mina vänner men detta var den första bild jag såg)



Och för att detta ska fungera måste jag ha stöd från nära och kära. (Bilden symboliserar familj också, inte bara pojkvänsstöd. Hade inga bra bilder på familjen bara.)

//Pyk


Måndag




Idag blev det en vanlig lila make.

Face:
Nivea young dagkräm
Conciler
Dream matte mouse foundation
Nivea Rouge

Ögon:
E. Arden Vit creamskugga
Viva La Diva Lila skugga
IsaDora Lila skugga
KOKI svart skugga
Sephora kajal
Maybelline mascara

//pyk

Ingen sminkning idag

Idag blev det inget kort på sminkningen. Men den var helt vanlig och normal. Jag valde att prioritera frukost och samtala näringsrik mat med syster isälletför sminkningen.

Jag är tacksam för att ha självkänsla att gå till skolan, gå och handla eller likande utan smink på mig. Kanske lite hudkräm bara för att huden ska må okej.

Jag sminkar mig endast för att jag tycker det är kul och för att jag gillar det. Jag har aldrig varit begåvad inom bild och så, men sminkarningar är kul. Leka med färger och blanda. Tack till Vic som gav mig en blending borste i julklapp, och till Miia som jag mig den bästa basskuggs pensel i denna värd.

Imorgon har jag gympa så då blir det ingen rolig, kickass sminkning utan en vanlig enkel sminkning tror jag. Beror på vädret lite också... Snöstorm och svart sminkning är inte så kul.

Måndag

Nu är helgen över och nu börjar en ny vecka.



Dålig bild..

Face:
Nivea young dagkräm
L'Oréal true match foundation
Id Puder
Make up store conciler

Ögon:
Sephora ögonpenna (rosa)
KIKO skugga (svart)
Sephora Kajalpenna (svart)
Maybelline Marcara (svart)

RSS 2.0