Fidelity

Efter två dagars stenhårt jobbande skulle jag vilja ta ut ögonen och stoppa ner dem i vatten, jag tror att de överansträngds lite.. Idag har jag lyssnat på 5 Buffy avsnitt. Det var så skönt när jag fick komma hem och få i mig mat för att sen springa ett par kilometer.

Igår kom Vicka hem till mig och vi satt i min säng, såg på bilder från sjuan, lyssnade på Spice Girls och drack latte. Kan det blir bättre?

Imorgon är mitt halsband klart hos guldsmedjan. Det kommer bli helt galet fint. Ni ska få se. Jag håller oxå på att spåna på idéen jag har. Jag tror att det kan bli ruskit bra det här. Allt finns i huvudet nu ska det bara ner på papper. Kommer bli Wonderful!

Nej nu ringer väckarklockan nu ska jag sova. LÅter som något Pipi skulle säga :P

Grease



Oliva Newton John i musikalen Grease

Söta lilla kuruellur, jag vill inte bliva stur

Jag börjar bli galet nervös inför gymnasiet nu. Undrar om de kan botas med nya pännor och block och andra back 2 school stuff.
Det fanns en period i mitt liv då jag inte kunde gå på tan untan att köpa en penna eller ett sudd. Dte var i 10 års åldern. Det var en bra tid i mitt liv, Tror jag. Den var väl okej!



Old me. När jag hade tagit saxen och klippt min lugg lite för kort ;)

//Dyk

Regn

Idag är det ett jäkla regnande i Islands huvudstad. Och det var typ vindstorm också. Inte nice!

01.45

Det var länge sedan jag kände mig såhär borta från världen. Jag är på en ö mitt i Atlanten. Jag har inte kunnat ha internet förän nu. Kunnat kolla mailen då och då men inte mer. Min mobil funkar inte heller. Jag vet inte vad som har hänt i världen de senaste dagarna.

Usch,, Men det är bara två dagar kvar nu och sen är jag hemma igen och då ska jag till stugan och busa omkring med O! Allt för att byn ska få något att tala om :P

Dykarn

Tre veckor senare

Nu har det gått tre veckor sedan jag skrev senast. Haha, exakt tre veckor på dagen.
Hur som helst så har det varit tre sprängfylda veckor med massor med skoj och nya upplevelser!
Allt började med att jag och familjen for till stugan på Midsommarafton. En jättegod midsommarlunch bjöd söta mormor på och sen bar det av till Arlanda. Tack godegud för att vi hade en talbok med sista Harry Potter. Lite lamt men det gör iaf så inte  baksätet förvandlas till ett salgfält.
En liten rolig grej som hände under resan. Norr om Uppsala har de byggt en ny motorväg och våran GPS har för gamla kortor så från typ Gävle till Uppsala åkte vi i skogen enligt våran GPS. Det var det roligaste som hände den resan tror jag :P Och det var inte ens så roligt.
När vi kom till Arlanda var klockan kanske 11 på kvällen och vi checkade in på ett hotell. Men alla var alldeles för upphetsade för att kunna sova. Så jag W och L fick på en liten upptäcksfärd på Arlanda. När jag och L somnade var klockan kring 12.
Det var inte många timmar vi sov den natten för vi skulle upp vid halv fem.
Vi checkade in, gick igenom säkerhetskontrollen, käkade frukost och köpte solglasögon och böcker. Innan vi gick ombord så träffade vi dom som vi skulle umgås med i Tvaira. Sen fick vi äntligen gå ombord på planet. Långa timmar på planet följde och sedan var vi i underbara Portugal. Så varmt och härligt!
Veckan som följde innehöll allt. Bad, sol, shopping, massa god mat, en ganska jobbig bränna och ett par midnight swims!

När vi var tvungna att lämna Portugal för ett kallt Sverige ville jag helst av allt stanna. Det var väl Vickas och Miias besök i Stockholm som gjorde det lite kul att fara hem.
Väl hemma i Sverige hade vi en liten släcktträff, grillfest och en dag på Gröna lund. Jag vågade åka kvasten. ;P

Samma kväll som mina vänner skulle komma till Stockholm gick jag såg såg Sex and the City. Mycket bra film. Det var ganska kul att se hur grupper med tjejor om 4 kom in i biosalongen. Det var tydligt att de var lika en av karaktärerna. Det var ganska kul att se en grupp om 4 killar komma och sätta sig för att se filmen. Hade de också en roll i sin lilla grupp som var lik den som i filmen?
Vicka och Miia kom till Sthlm på kvällen. Sedan väntade tre proppfylda dagar med shopping, skratt och prat. Helt underbart. Vi träffade Nils en dag som vackert fick följa med oss på alla möjliga olika affärer. Men kul hade vi i alla fall.

Tyvärr var jag tvungen att lämna mina vänner i Stockholm för att jag slulle åka till Island. Planet var försenat till kvart över 11 på kvällen och vi var inte i Island förän klockan två svensk tid. Innan vi var inne i Reykjavík var klockan kanske tre. På hotellet hade deras system krachat så vi fick byta hotell för det viste inte vilket rum som var vårat. Så innan allt var klart så var klockan 5 svensk tid och då hade jag inte sovit någonting!! Jag var mycket trött när jag äntligen fick lägga mig i en säng som var så mjuk att man kände fjädrarna under madrassen.

Efter ett par dagar i Reykjavík åkte vi till en liten stad som heter Höfn. Vi bodde på en slags bondgård som hette Hoffel. Den låg nära en glasiär. Vädret var isande kallt och jag som bara hade kläder för att vara i varma Portugal frös en hel del. På gården fanns det två hundar. En vallhund och pudelvalp. Jag har haft en pudel i över 8 år och jag trodde inte att det var en pudel när jag såg hunden. Det var när ägaren sa att det var en pudel som jag började se likheterna. Fast ägaren förstog att jag inte såg att det var en pudel. Hunden trodde nämligen att han var ett får. Förklarar så mycket. Pudelvalpen var söt men jag kunde aldrig komma ihåg vad han hette på isländska, så jag kallade honom kort och gott Spinki eftersom han vara så mager.
Idag på morgonen så åkte vi ifrån Hoffel och är nu tillbaka i Reykjavík. Så på söndag är jag tillbaka i Sverige! Äntligen!

Bilder från veckorna kommer upp snart.


RSS 2.0