Killah

VAd jag vet så finns det en bra sak med Norge. Den coola butiken Killah finns har! VAr inne i den idag och ville kopa massa fina kjolar och vaskor. Men ja er inte beradd på att projsa 500 kr på en extremt kort men snygg kjol.

Hur som haver så vad jag och systeryster på hennes gamla skola idag och den var hur fin och modern som helst! Och alla sota som barn som springer omkring och pratar engelsak ooch bryter på ala mojliga språk. Det er en internationell skola.
Ska ata middag hos Syrters gamla kompis familj. Och jag som trott att det har varit lordag hela dagen insåg for ca 10 min sen att jag inet skulle missa melodifestivalen. Puhh!

Datorn jag sitter vid var imorse en Mac dator-. skermen er en Mac och det var Leopard. Men nu kanske 5 timmar senare er det Vista :O Det er lixom bara så fel!

Ska dra nu Kramisar! :)

Norge..

Ar i Norge nu och det ar ju inte nådigt jobbigt! Tur att det finns internet på hotellet och datorn ar MAC!! JAg kan hantera det ! Skev långa blogginlagget på flyget som kommer in på daotrn innom kort! Sitter inte på min dator nu och en viss KAtt har nitt Usb minne.

Underbara kuliga dagen igår då! Sola och kompisar igen! Jag kommer sakna dem på gymnasiet! illa!

Kommer hem på tisdag! xD

Kram!

faro flyg!!

Vi ska till underbara Tavira i sommar!! Jag kunder inte vara lyckligare! I hela en vecka ska vi vara i Portugal är helt underbart där!

image69

Längtar!!!

Still sick..

Jag har ju sååå mycket att göra så jag kollade om vi hade nå roliga filmer som jag kunde se. Och Bingo! Agent Cody Banks 1 OCH 2.. En otroligt bra film.
Jag är ju som jag är och gillar typ filmer som spy kids, totaly spies så denna föll jag för.

image68

Dessutom är Frankie Muniz lite småsnygg :P

See You

Jinx

Jag har läst boken Jinx skriven av Meg Cabot. Den är undomlig och bra. Jag tycker om böcker som hanslar om unga i stora städer á la Gossip Girl.
Även namnet Jinx är jättefint och gulligt. Okej attdet betyder otur men det har väl inet så mycket med saken att göra.

image66image67

Det hör med omslag är viktigt för mig. Böcker som fångar mitt intesse är böecker med rosa, svart och strassiga bokstäver på dig. Så omslaget till höger talar till mig. Jag har den till vänster och den är jättefin på baksidan.. Tjejen som står i det gula klotet är uppförstorat så man ser klänningen bättre. Tur att innehållet är de samma i båda böckerna!

Boken är att rekomendera. Och läs den gärna på engelska, böckerna är oftas bättre på orginalspråket!

Lunchen väntar..

Mera Sjuk

Jag hade mer feber imorse och fick inte gå till skolan. Sigger i sängen och ser på Kommissionen. Otroligt bra serie.

image65

Om skrönan att man blir frisk av glädje och allt dedär. Så vad behöver jag nu? Jag behöver någon som får mig att skratta, vem är då det? Sharken sharp!

Kommer du ihåg när vi satt utanför kemin och jag frågade vad dina ödlor hette? Charli och Cornfakes!! Vi är rulliga!

Tack Sharp! 

|

Gossip Girl!!

Jag ska ju ta han om min kropp och ska inte dansa idag.. Så när jag pluggade indåg jag att jag kan se Gossip girl idag!! Jag är lycklig!! Så glad! Så jag kommer ta en paus från mitt pluggande till engelska provet.., Jag kan det typ nu!, och ska ta en kopp tee och se gossip girl!!


OC

Jag skulle vilja ha alla sesonger av the OC och Gossip Girl..

Den korta sund jag var i skolan idag.. (Då jag även fick reda på vad jag hade fått på nationellaproven.. Jag är nöjd.) Så pratade jag, Katt, Idis, Vicke, Seanii och J.O.N.T.E tha rapper om våra favorit filmer. Alla hade drama och för de flästa normala filmer,.. Men inte jag.

Sean:
Julia dina två farvoriter?
Jag: What a girl wants!
Sean: Nej du är en Chic-flick!!!

Haha!! Stört roligt!

Vi körde också en omgång av farfars byxor..!

Ska se OC nu..

Vad var det hon sa igår?

Vad var den hon sa igår?? "Ta hand om din kropp!". Då var jag inte som brodern min tycker att jag är. Enligt honom är jag en snäll tonåring som lyder alla... Igår lydde jag inet henne. Jag for till skolan. Och jag mådde bra hela dagen fram till skolan slutade. Då började jag få värsta snuvan och glansiga ögon. F*n ta den förkylning.
Jag gick till skolan idag me. Och gick hem när Anders gympalärare sa att jag skulle gå coopersträckan. Hur kan man vara så blind att man inet ser att jag håller på att nya hjärnan ur mig! KAN DET VARA NABB SOM SMITTAT MIG??

Jag ville vara duktig och göra amerikanska pannkakor. Och det gjorde jag. JAg har haft så ont i halsen att jag inte kunnat äta som vanligt. På nått konstigt vänster fick jag för mig att göra en hel sats och äta alla. Lung nu jag åt inet alla! efetr två st var jag jättemätt.

Ska plugga liet engelska nu. Och sedan blir de kanske OC.. USch vad jag hatar att vara hemma när jag vet att alla är i skolan där jag vill vara!

so long!

Plugg.....

Jag har pluggat engelska nu i flera år känns det som.. Jag förstår inte hur vi i våran klass klarade oss igenom slutet på förra terminen. Jag börjar känna min lite skoltrött. Men det är bara lektionerna jag är trött på, för kompisarna kan man helt enkelt inte bli trött på!
Idag måndag. Kom till skolan utan röst men snackade igång den ganska kvickt! Jag tror jag har pratat oavbrutet hela dagen! Och det första man läser är "Killarna har ingen biologi idag pga sjukdom. Fom i morgon kommer vikarie Rolf att sättas in om sjukdommen håller i sig." Jag hade bara lust att skrika högt! Inte nog med att killarna får en lång jävla håltimme men at vi måste ha rolf imorgon! Inget illa mot honom men han kan verkligen inet lära ut! Arg!!!!

Okej, lugn nu! Besvarade frågorna på So:n idag.. Och råkade få ett jättestort utbrott på papperet och skrev ut alla min känslor om att mer än 18 miljoner soldater, asså bara soldater, dog i ww2. Det var meningen tror jag... Jaja vi får väl se på Torsdag när vi får igen dem!

Få se har det hänt något mer kul idag.. Jo Sharp, Julgransson och Schlager(opassande ord ska ingå) stog i cafét idag. Vilket resulterade i ett par roliga stunder. Hyr en apa 10 kr  Ja jag tror att jag inte behöver säga så mycket mer! Haha!! Stört roligt! Men eftersom vi har typ alla lektioner på varandra på måndagar så blev det inet så mycket hängade i cafét. Jag börjar känna peppen inför den 10 mars. Ida och jag.. Vi kommer att dö samtidigt du och jag.. I liften!!! Massa roligt kommer det att bli iaf! Och bra musik. Som, kasnke ska nämnas om inte att five alarm fire ska bryta ut, jag har fått från KisseKatte'N!

Ja, ska väl plugga mer nu antar jag. Kanske dansa lite framför spegeln. Kunde ju inte dansa idag för jag är inte helt 100 frisk från förkylningen!

Hade så bra



Snape, Snape, Severus Snape


VEM I HARRY POTTER ÄR DU?

HARRY
[x] Du har ett synligt ärr i ansiktet
[ ] Du har glasögon
[/] Du är väldigt populär
[/] Du har två kompisar som du ALLTID är med
[ ] Din mamma och pappa är döda
[ ] Du är ganska bra "kompis" med din rektor
[ ] Du är väldigt modig
Antal kryss: 2

RON
[ ] Du har haft en råtta (har haft fyra, mihi)
[ ] Du har rött hår
[ ] Du är dödligt rädd för spindlar
[/] Du klassas som en fegis
[ ] Du har många syskon
[ ] Du har ett väldigt klumpigt husdjur
[/] Du älskar mat och godis (jag älskar ju ramen)
Antal kryss: 1

HERMIONE
[/] Du är väldigt smart
[ ] Du har en katt
[/] Du älskar skolan och läxor
[x] En av dina bästa vänner är nästan känd (Sharken Sharp)
[ ] Du har stort, lockigt hår
[ ] Du hatar att dina kompisar vill ha din hjälp med läxor
[x] Du ogillar mobbing och mobbare
Antal kryss: 3

DRACO
[x] Du är självsäker och tror du är bäst!
[x] Du hatar någon för att denne tar all uppmärksamhet
[x] Du är rentav elak (Ibland)
[ ] Du är blondin
[ ] Du hatar mugglare
[ ] Du tycker att renblodiga är mer värda än andra
[ ] Du är väldigt lik din pappa
Antal kryss: 3

SNAPE
[x] Du klär dig i svart
[x] Du bär på en stor hemlighet (stor och stor, men en ganska big hemlis)
[ ] Du har svart hår
[ ] Många hatar dig, men de känner dig knappt
[x] Du kallas sur
[x] Du har blivit mobbad
[ ] En av dina närmsta har dött
Antal kryss: 4

LUNA
[ ] Din mamma är död
[/] Du kallas konstig och stollig
[x] Du har en väldigt egen personlighet
[ ] Du är mycket intresserad av magiska vidunder
[/] Du är ensambarn
[ ] Du bor ensam med din pappa
[x] Det pratas illa om dig, men du bryr dig inte (ord är bara ord)
Antal kryss: 3

NEVILLE
[ ] Dina föräldrar är döda
[ ] Du bor med din farmor
[/] Du är klumpig och inte så smart (händer väl)
[ ] Du är allmänt dum, men kan allt om en grej
[x] Du är försiktig av dig
[ ] Du har ett fåtal riktiga vänner, men de bästa
[ ] Du har/har haft en padda
Antal kryss: 1,5

HARRY: 2
RON: 1
HERMIONE: 3
DRACO: 3
SNAPE: 4
LUNA: 3
NEVILLE: 1.5

Illa!!!

Step up

Dansfilmen Step up är hur bra som helst! Har bara sett ettan men ska se tvåan snart! Det är från step up har har fått insperation till min klädsel. Både på dansen och i skolan! image64

Jag skulle vilha se ut så här på min nästa lektion!

Kyle XY ropar!!

Blåbärssmoothi!

Mamma är go! Nu när man har ögon som rinner och en hals som tar död på en så gör mamma en smoothi till mig, med blåbär.
Dagen har spenderats i sängen framför kommissionen. Så sjukt bra serie det är. Fast jag tror att jag är den enda i hela sverige som tycker det..

Hösr sen

Förkylning på väg!

Jag tror jag håller på att bli förkyld! Jag driker tee som en dåre och äter viks blå..
Vicka minns du när jag brukade kalla dig för viks blå när du hade blått hår? Och Caro som ville "känna på ditt hår"!


Hur som helst så har jag och de andra sett melodifestivalen nu. Jag blev kär i BWO:s kläder. Lite medeltida och balettigt sådär!! Me like! Och Frida som gick vidare till final! Hon var i chock. Så duktig hon är!
image63

Ska väl försöka sova snart så jag kasnke blir frisk!!

See ya!



Inredning av rum..

Mitt rum har sett ut som WW2 i flera månader nu och häromdagen tag jag och mamma tag om problemet! Stor röjning.. Mycket jobb och mycket saker som skulle bort må jag säga! Men det belv jättefint!
Rummet har vita väggar och röda mattor här och där finns det lite svarta saker också. Jag kännde att jag ville ha en ny färg också.. Rosa!
Nu tänker ni säkert rosa och rött det skär.. Och det kanske det gör men jag tyckte det blev jättesött.
 
Jag hittade när jag städade mina första balettskor.. De och mina gamla tåskor hänger nu på väggen!

 

Klicka för större bild.

Kram

Dirty Dancing

Jag fick ju två dansfilmer i namnsdagsgåva.. Den ena var dirty dancing 2... Den var jättesöt, kanske inte nåt att se med ett kompisgäng men mad danskompisar..Go for it!

image58

Sov gott :)

Hulken är hemma!

Ja dagen har bara varit kul!! Suttit i Cafét men chillat en massa, fått tillbaka två prov, tränat och varit på stan.
Franska provet ska vi inte prata om inte heller matteprovet. Men lektionen i matte var lite smårolig.. Caro you know!

Genomgång på nåt..:
Caro skriver upp 5-2 x 3
Caro: Ja och man kollar bara på gånger först!
samtiding som han skriver 6-6=0 säger han:
Fem minus 6 lika med 0...


Ojojoj fredag eftermiddagar...

Biologin var värre.. (tagen från Sharps blogg)

"Biologi återstod - och jag kan lova att bilogin var det värsta! Var så sinnessjukt trött så det var inte sant! Många brukar ju säga att "informationen gick in genom ena örat, ut genom det andra", men det här var mycket värre!!! Informationen kom aldrig in! Den stod och knackade hjälplöst på min hjärnas stängda dörrar då alla lampor var släckta, portvakten gått hem och alla arbetare strejkade eller var på semester! Det var som att lyssna på ett främmande språk...
Ganska så roligt var det också då Nabb fick väääääärldens hostattack och var tvungen att springa ut ur klassrummet, varpå my friends and I började spekulera i varför det tog så lång tid. Antingen, trodde vi, hade han hostat så pass att han nyst ut sin hjärna (logiken i det?), ramlat ner för trappen, drunknat i sitt vattenglas p.g.a. kallsup, stuckit hem (ja, vi tittade ut genom fönstret för att se om han flydde) eller stött på Militär-Per som i ren ilska kastat en bänk på honom (JA, Militär-Per brukar kasta bänkar...). Säger en del om vår IQ en fredageftermiddag, doesn't it? ; )

[Vi går igenom cellfunktioner på over-head:en]
Katt:
Varför är det ett A bredvid kärnan?
Nabb: Ööööh...
DykarN*: Där! *pekar*
Nabb:
Men, vet du vad? Det är ett A där!!!"

Förlåt Sharp men jag dör av skratt när jag läser din blogg....
*DykarN är jag... Och det är en lång historia

Kram

Förra inlägget

förra inlägget var min söta sharp som skrev... hon är ju som hon vart!
Vi har kanske ätit för mkt kladdkaka och sura s

Cafét..

Sitter här i cafét med massa folk!1 Det är sjukt varmt här inne..


Sara:
 Julia är en grodman som HATAR Grisen!!!!!

Franskajävel!!

Jag vill ha en karta och en yxa!!!!

Snälla kan jag få det och halsbandet från kyssjohanna!!

gymmet väntar

Cara Mia

För minde än ett år sedan hade jag en hund. Min Cindy! Nu finns hon inte längre!
Idag när jag kom hem trodde jag att hon skulle komma och hälsa på mig. Det gjorde hon inte.
image57


Ja, hur som helst.. Dagen började med ett musikprov. Det gick mycket bra! När det var klart så gick vi till cafét och vicka hade sin kamera med sig. Linslusen i mig klev fram och hon tog massa bilder på mig mot det svart-vit rutiga golvet. Jag tror bilderna blev jättebra!!
Efter det gick jag en snabb vända på stan med Vicka och Miia. Hittade inget i min smak.. Tog sedan bussen hem och sitter och ser på OC nu.. Ska snart träna.

Kram

Beliveing is just the beginning

Hittade detta jättesöta halsband på kyssjohanna. Synd bara att dte är så långt kvar till min födelsedag.

image56

Med det fina budskapet Beliveing is just the beginning.
Me want!

:)

Hehe Förra inlägget var ju lite småroligt haha.. Jag måste plugga nu

Kram!

Friday I'm in love

Tar en snabb paus i pluggandet. Jag har musikprov imorgon på musikhistoria.. Det är så mycket roligare än man kan tro! Jag är typ kär i klassisk musik! Jag har lyssnat på the Cure första gången på jättelänge idag.. Därav rubriken!

Dagen idag var yttres inerresant! Jag "råkade" attakera sara med ett blommblad. Men hon var sååå värd det för att hon pepprade mig med en kniv igår!!
Jag fick massa beröm av Seaniii för min bild och jag blev jättegald!! Fick även måla med glitterakvarell. Det var jättefina färger och vattnet blev glittrigt.

Angående den glittrande färgen:
Vicka: Färgen bli typ trög!
Sara: Jasså??
Vicka: Ja Som nått trögflytande!
Jag: Som cream ögonskugga?
Vicka: JAAAA!!!!!

Ett par frågor..:
Har Sara blivit Umeås nya Gossip Girl?
Kommer Vicka någonsin börjar tycka om Astrid Lindrgen?
Kommer Julgranson och Vicke köpa upp alla Umeås Pocky?
Kommer Miia klara sig utan mobil när den ska lagas?

I'm here to tell you!

xoxo Gossip Girl


MINA SKOR!!!

Jag har hittat min skor som har varit spårlöst försvunna i tre månader.. Vart var de då? Jo i hallen upphängda som alla andra högklackade stövlar!!! Har jag inte letat där flera gånger?

Idag var ju en helt sjuk dag! Vi skulle göra ett nationellt prov i matte. För att öva. Men hjärnan skriker HJÄLP JAG KAN INGENTING!! Det syntes sen på resultatet!! Extremt pinsamt!
På temat ska vi se på någon Hitler film! Jag börjar må jätteilla efter ca 10 minuter och flyr till bilden med ett hjärta som slår jätte mycket massa slag i minuten!

Bilden är ju helt stört! Ja vi sitter och målar en massa med akvarell och så men vi kanske inte alltid målar på papperet! Håret, ansiktet och armar har fått smaka på Victors pensel! Idag var det vickas tur att bli målad! Men av goda anledningar! Sara och Vicka hade en extermt högljudd disskution om Astrid Lindgren var kapitalist elr inte! Ja jag säger inte mer än så.. Jobbigt var det iaf!

När vi slutar bilden inser jag att jag inte har sett filmen som jag skulle se! paniken kommer jag få

19 frebruari...

Jag känner mig otroligt glad idag! Kan inte riktigt förstå varför... Men jag ska inte klaga! Hela dagen igår var sjuk! Våran mentor satte sig med oss elever på golvet för att "vara som oss" och bjöd på kaffe! Vart är dagens lärare påväg.. Sedan en otroligt väl behövd tidigdag! Jag tycker om när lärare måste lyssna på föreläsningar och vi får sluta!
Stan sedan med Vicka, Vicke och Nils var ju hur kul som helst! Om man tar bort de delar när victor skickar sms till halva världen från min mobil!!! Jag ska inte ge bort min mobil igen!

Jag hade ju namsdag för inet så länge sedan och jag fick då en ögonskugga från isadora och två dansfilmer. Filmer som jag har extermt lite av..

Kan det vara en månad sedan idag?? Ja det tror jag.. Jaja vem bryr sig jag mår bra iaf!!

Nu väntar skidor på gympan.. En nackdel med att bo i Umeå!

Kram

En lista..

När kommer jag gifta mig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[/] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[/] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 3

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[x] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6

Svar:
Jag ska gifta mig vid 22 års ålder. Haha Jo dröm på!


Sova....

Jag är fortfarnade jättetrött och vill bara sova!

Jag har inet skrivit under helgen för att jag var i Sthlm hos pappa.. Min älskade syster och moi lekte med hennes Nintendo och köpte två nya hundar....Tyvärr i spelet.

Att komma hem från storstaden vid 1 ägde ju ganska hårt! Och då bar det iväg till Stöcke för att ÅKA SKOTER!! Fatta vad roligt det är!!!
Jag fick köra typ hela tiden och fort gick det! När jag och W skulle åka själva dog ju motorn hela tiden, vilket resulterade i enu högre hastighet på skotern..(Eftersom den dog när man inte gasade).
Ja helt sjukt glad var jag iaf!

Väl hemma började jag försöka plugga inför dagens matteprov. Men det tog väl två minuter innan P ropade att jag skulle komma. Vi skulle se en film!!!

Ella enchented blev det! Helt underbar söndags-mys-äta-framför-tvn-film. Lagon lätt och barnslig handlig för att hela familjen skulle gilla den..


Måste gå nu kram

Retourner!

Om det var så viktigt att jag kommit ner skulle du ha bokat biljetterna!

Déjà vu feeling all over this crap!

Varför litade jag på någon annan än mig??

Alla <3 dag

Ha en jättefin alla <3 dag på er alla nu! Min bror kom hem med massa godishjärtan till mig och min lillasyster kom med en kalender på kungafamiljen.. De är för söta!

Friluftsdagen var wonderful igår. Ida lärde sig slalom snabbt och det var jätteroligt! Iofs så blåste det så myket motvind att man fick stacka sig ner för backarna Haha. Men men.

Jag har inte fått rolsor ifrån någon Hemlig beundrare men dagen är ju som sagt inte slut än! Jag är aldeles för romatisk ibland. Önskar ibland att jag hade en pojkvän.. En pokjvän som gav mig presenter utan anledning, en pokjvän som sa att man var snygg även om man såg ut ett skabb.. Nej vakna upp nu Julia!

Sean skulle iaf klippa och färja håret idag jag undrar hur det blev. Jag är jättenyfiken. Bilden han visade var supersnygg och han kommer säkert bli jättefin!

Jag fick lite panik för balen idag.. Jag ser ju på aldeles för mycket film och så men jag vill att det ska vara som på film.


kram

En katt i liften..

Bara för att man bor med isbjörnar så måste vi fara och åka skidor på friluftsdagen.. Illa illa eller kanske inte. Ida ska lära dig slalomens ädla konst och Vicka ska åka lift.. haha. Förra året ramlade vi av liften. Otroligt roligt.
Jag tycker det ska bli jätteroligt med bussresan och lunchen... Ser fram emot att äta min sushisallad..

Igår kväll såg jag House. Det är ju en sjukt bra serie.. Igår hadladed det om en liten pojke som hade en tvilling i sig så han trodde att han såg rymdvarelser..
Till saken hör att jag och mamma har sett en kortfilm som heter Lifted. I den filmen försöker de få en människa in i sitt rymdskepp. Det får människan att sväva och den ska sväva ut genom förstret men slår in i vägger...
När då den lilla pojken tror att han svävar ut mot ett UFO skrattade vi som galningar! Stört roligt!!! Helt sjuuuuukt!

Ska packa lite mer nu
Kram
image54image55


Huvudvärk!!

Jag hatar huvudvärk. Jag har det typ en gång månaden... Och jag pallar inte att gå upp till badrummet och hämta alvedon..

Skridskor idag var helvetes kul! Jag, Vicka, Ida, Sara hade världen taktik och vi tog typ alla skatter!!.. Iofs så var alla i det andra laget tagna men det är ju bara bra. Eller hur?

Imorgon är det friluftsdag.. Jag, Vicke, Vicka, Ida, Julia J och Jonathan ska åka SLALOM!!!! Ida har inte åkt förr och det är typ 3 gången för vicka men det ska nog gå bra...
Köpte lunch på Ica sushi sallad och Cola haha bra kombination... Det kommer bli sjukt kul iaf!

Måste snart springa iväg till Bussen så jag kan ta mig ner till dansen... Suck.. Gillar inte att gå till bussen tror alltid att jag ska missa den eller nått!

See you on the dancefloor (L)

Svenska

Sitter här i datasalen och har jobbat klart med det jag skulle göra..

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. W ligger ju hemma och bara sover. Hoppas jag inte får det han har! Feber säger jag nej tack till i nuläget!
Jag är sjuuuukt trött. Jag fattar inte varför dock.. Eller jo det är säkert på grund av mina Knorrar jag hade i håret inatt. Resultatet var Hell of a hair! Jag passar inte affro det är säkert!

Om du har lust så kan du svara på dessa frågor! Det har med vårat arbete på Svenskan att göra.. Men mamma du ska inte svara här :P Allt är anonymt såklart!

Arbete om kroppsspråket:

1. Har du någon gest du använder ofta?
2. Gestikulerar du när du pratar i telefon?
3. Varför gestikulerer du?
4. Förstår du bätter om någon gestikulerer?
5. har du någon gång upplevt att personen du pratat med använt sig avså mycket eller ovanligt kroppsspråk att du blivit distraherad av själva samtalet?



Off to school

Morning!

Jag har inet sovit gott, eller när jag sov svo jag ju men när jag skulle somna gjorde det ont i huvudet. Jag bad mamma göra "knorrar" på mig för att jag ska få lockit hår idag.

Jag har inte varit inne på bloggen så mycket men jag ska bättra mig nu när jag inte har nationella..

Nu ropar mamma
Hade bra

Bloggen = Trög...

Fast det kan ju vara vårt internet oxå :P

God morgon BTW... Jag har pricis ätit min frukost omellet och Avocado.. Konstig vana jag har :P But thats just me!
Jag funderar som mest över om jag kan ha en kort kjol och en lång kofta?? Det borde gå,. Det spelar inte så stort roll vad jag har på mig! Jag är ju alltid snyggast i alla fall. Oj... Nu är mitt självförtroende för högt igen.

Lösnaglarna håller på att ramla av nu och förbli liggande för ett tag. Det är ganska jobbigt men jag har kännt mig otroligt fin i dem!

Jag vill bara gå tillbaka till sängen och myyyyysa! Men icke jag måste till skolan och sriva de förbannade provet. Men de kommer gå BRA..

Kram

Inte bara ett prov..

..Utan nationella prov! Vi hade läsförståelsen i Tisdags och det gick mycket bra enligt min mening! Visst att vissa frågor var lite kluriga men så ska det väl va!
Så imorgon är det uppsatsen. Jag har läst på på olika sätt som ska vara nyttigt och bra!! JAg känner mikg preppad till tänderna! Haha!
Utrolig som jag är så tycker jag det är lite småkul med Stora prov och sådant! Jag minns när jag var liten att jag alltid lekte skola med mormor och farmor! Det var kul och jag hade så många idéer om hur det skulle vara i skolan. Jag trodde att det skulle vara läxor varje dag och bänkar som man skulle hålla rena och böcker man skulle slå in i fint papper!
Men så blev det inte! Första dagen jag kom till sexårs blev min störtsa besvikelse. Det var ju nästan som dagis! Jag var inte nöjd.

Men nu ska jag få sitta i en stor sal med ett prov framför mig. Det ska bli kul, eller inte kul men en upplevelse. Jag har massa idéer om vad jag kan skriva om...

Oj klockan är 20 över 10! Måste sova så jag inte somnar imorgon.. Jag ska lägga mig och tänka hur Bra det kommer gå för mig!

Kram

Äntligen Helg

Äntligen helg... sitter här och slöser på the simpson movie.. Den är ganska kul

Dagen var helt okej.. Franska förhör gick bra och biologin gick bättre!!! Helt sjukt!
Jag vet inet riktigt vad jag ska skriva om.. Funderar på att rensa bland mitt smink men jag pallar inte nu..

Katt skickade mig en länk till ett quiz. "How addicted to Apple are you?"
MIna resultat:
image53

HAHAHAHAHAH *Andas* HAHAHHHAHA


Jaja vi ses kram

Morning

Göd morgon!!!

Hoppas att alla mår bra! Jag mår finfint om man bortser den övetyngade tröttheten!! Jag ska strax iväg till skolan.. Där so väntar som första timme! JAg tror att frågorna vi har till nästa fredag var till idag men om vikarien säger att dem är till närta fredag så är det väl så..

Jag har ju köpt en jättefin stickad klänning från H&M i lila/vinröd färg.. Igår när jag stog och pratade med ett par kompisar om min svenska lärare fram till mig och sa:
-Vilken fin klänning..
jag svarar Tack Och sedan säger hon
-JA, jag och en annan lärare har ju likadana!!!
HELP!!!!

Måste till Skolan nu Kram

RSS 2.0