Let's Dance.

Jaha då var den säsongen av Let's dance slut. Jag tyckte att Lailas numer med fridansen var helt otrolig!! Som dansare kan man inte annat än berömma det! Men jag tyckte dock att Magnus var värd segern! Han har visat att alla kan verkligen dansa. Det finns där inom en precis som att gå. Alla kan dansa! Jag fick idén om att finslipa M på dansfrånten lite, skulle vara lite kul.

Imorgon lördag! Det ser ut som om det blir Open nu med lite allt möjligt folk. Men Iaf Vixi och Carråh! Länge sen jag träffade och pratade med dem. Så det ska bli kul. Sen kan man ju undra hur mycket man kan prata på Open men det är ju en annan fråga.

Imorgon är det ju Earth hour oxå. Jag tycker att det är bra att man släcker ner lamporna i en timme. Men jag tror dock inte att det kommer att göra så mycket effekt. Det är ju lagt på Primetime på Tv, just när folk äter, när fester och så håller på och det kan sabba det ganska mycket tror jag. Visst man kan äta med bara levande ljus och likande, det är ju supermysigt, men det komplicerar ju ändå ganska mycket att inte ha ljus och tvn på.
Jag kommer troligen vara på Open då så jag kommer bara att se till att ha släckt i mitt rum innan jag går.

Ja, nu borde jag snart sova. Imorgon blir det städa ordentligt här nere. När blev jag så stökig av mig?? Jag har 250 kr på Jc att spendera också. Ngn snygg topp hittar man alltid! Mycket mer vet jag inet om jag ska göra. Men det lär ta hela dagen också.



Ibland lekar jag GossipGirl, när jag har tråkigt.



Kommentarer
Postat av: Carråh

OPEN IKVÄLL, JULIA!!!!!!!

2009-03-28 @ 10:05:53
URL: http://cantfindareasonwhy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0